BODYGUARD BUSINESS

Met I really enjoy the drama this night.. First the girl Fren show up to the party the wife call security say she do want her in the party. The party was empty Noah did his thing thank god. Her frens was throwing words all night and trying start trouble. Richie trek wey the bag from michelle and tell her to gwan and the curly hair Fren was like so what that for and a cuss him. But I sure did peep nuff movements not with the sandy girl. Michelle when man clown award give way you the crown

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

13 thoughts on “BODYGUARD BUSINESS

1. Is pockebook that Richie have over him shoulder in the last pic. I dont care if is money in there him could hold it in him hand like a regular bag. Now i see why him is a gal clown lmbrcao

2. But dance empty & Michelle a turn web ppl knot. Stop follow dirty Tracey Michi cause wen Richie beat u she ago tell everybody like she always do
    Kenisha y u always look sad & Tired so imagine u friends couldn’t tell u that hair color & style is a no no stop make Tamara f**k up u head

3. michelle tun back Lisa a the door an one big cuss cuss did deh a the door so mi nuh know how sandy make it in michelle a hype an nuh have shit fi hype pon take one step back an go sit down cause richie naw stop bun you

4. So I’m gonna assume sey the big ole Louie bag whey the man a carry hab een the money.. **kiss me damn teet.
    The wife look like she hab down syndrome. Why would she wear that tacky denim dress strait from Dress Barn.
    And is that a DAMN coach belt??

5. All I know is that it was a lot of people in there that didn’t come to party but come to be nos, because Lisa did a promotes the party plus him wife was doing the same…… Lisa fi go sit down and leave the woman husband alone…….. it never ram but it had a lot of vibes in their.

6. Richie what a way u and u old frog Michelle a do up Lisa. Karma is a bitch all this hype and u dance never ramp. stop call up mickey name him low Lisa make u have her and u still da pon the man name low him. u is a p***y you all a talk the girl business after you and she did a flex

7. Niesha never stay right yet. old suck hood tracey u inna war remember u son father dead so mind u business cause a u a mother and father fi him… u so sexy and say u look good and sleep with u son every night no man. u soon start f**k u son BITCH

8. But what’s the hype about it. Can the boy buy a house or open a business for any of you ladies??? no straight F**K him can give unna. unna fi go look somebody wey can help unna reach somewhere inna life… time too serious for this .. my yute u fi low the cartoon business now.

9. Dutty Tracey you cuss Lisa say a breast them long and how she shape and etc.. but Tracey Lisa is natural you do your breast, batty, and stomach not to mention u tuck u p***Y bitch… Lisa have 2 son wey she breast feed and Richie come suck down the rest if Michelle did have good clean Breast him woulda a never go fi lisa breast.. you all a talk bout the girl slippers thank God Paul did come buy u 2 good shoes for your dry foot dem