BODY GUARD

First of all Michelle a wey you go dig up this old dress from you never yet tan right… Richie as the promotor you coulda look better it look like a regular night for u and Michieboo.. Sandy big up u pass Michieboo a the gate and take pic with u boo. This man looks so unhappy and miserable in these pics..

photo 1

photo 2

photo 3

photo 4

photo 5

46 thoughts on “BODY GUARD

1. Mawning…stress ah wreck off Michieboo face doh. She ah try too hard fe get “Wifey” ah de year award. Richie look so unhappy because him know seh de puppet wife INSECURE BADDDDD!!! Sometimes as a wife unnu just need fe bill an mek de so call matey dem fall pon dem own ah sword…stress ah nuh fe wifey, dat ah fe matey caws dem haffi ah try hadd fe pls man when de HIGHEST RANK is already taken.

2. Wey this big old woman into this jeans dress doing with richie? richi could be her grandson. Richie is like 31yrs old. Lady u a real cougar. Richard a sweet you love suh.? How you mange fi a sex yuh granny.?Richie a you name granny bubbler.

3. I wish mi would a trek a pic all a cock up pin my husband and him hands nuh deh round mi a hold mi tight . Just by these pic this guy don’t even like his wife smh lady get some self worth and be a WOMAN

4. Poor Richie him life sad a pure dead looking gal him sleep with & him dance empty hush yah Richie but u should keep Lisa cause she would a promote u dance & make it ram next time dump Lisa after the dance papa…..

5. Richie a 35 GU get yuh story rite bitch bad mind a kill uno.y richie don’t leave den what holding to Michelle fa den uno sound so fool
    Michelle tired fi run richie and him still nar GU nuh wey so a wonder a what.sender meke me know.cause it look like yuh know a lot

6. Richie look so unhappy guess he was missing lee lee because him look unhappy inna all a him pics dem lol MI weak

7. Richie need some where to live that’s y him haffi stay wid Michelle come on wat else could it and to know he have a dummy to go home to

8. But a su unnu dress gu a unnu man party Michelle dress look a bobbys it cum from and Sandy look like a ova C&J shi agu ladies unnu fi du better Michelle yuh see how yuh fren always a dress up gu har man party even yuh fren dem look beta Dan yuh dem couldn’t tell yuh fi change

9. English true talk get some self esteem ennuh look stress bad stay humble sandy u still not get him 100% fi ur self jeezum wat ashame enuhh stay bad wah dis man straight terrible michie boo yuh face wan rest bags unda eye Dem laws sandy ah frett out bloodclot richie wah shit up him self him look very nervous may God go wid enuhh dwl

10. Michelle need Richie more than Richie need she. Michelle u to wutless u get u papers and still da a DE Island go do a home health aid or CNa course good god u a war ova this little boy. and a party ever night a this u beg fi papers for. wutless old dunce you really have GED problem

11. Uno come suck out Michelle and wen uno see her do something or say some thing.fool bitches a nuh every body want to learn how to clean old ppl shit like you @10.54,uno talk about richie who the f**k is Richie him broke like dog and not even a mind the little girl wey the under cover hoe baby mother have for him .Richie love sweet sandy yuh get back yuh money wey u give richie fi keep the dance fool bitch.yuh belly bang like dog.at least she get papers what the f**k u get @10,54.meke mi know.

12. no y should Richie move out a Michelle house for what him can go and come as he like sleep with who ever he wants to and take her for the slow dunce bat that she is…

13. Michelle y u never let Lisa come inna the party? cause she is a threat to you you know richie has feelings for her. Michelle look good pon the pics not a ounce of love or happiness towards you. watch her tuff leg them wey full a whale inna a sea. this boy stomach strong

14. All uno can do a chat don’t have to hide behind this mix up web site what a way my oldness a mad uno mi get wey mi want so how he nuh just leave.you don’t know shit about me all a who a write come suck out mi batty ole you all r u lame every time uno come with the same thing lol.uno care less nuh f**k go get a life and come off a mi rass name a GU suck uno mother
    G

15. @ anonymous 12:37 you sound dumb no Rhass. sandy never give richie no $ is michelle give him the $ and him broke like dog so y michelle a war over him then. go sit your ass down bitch.. bout step to michelle who the f**k is michelle nobody nah have fi suck her cause your doing a great job @ it.

16. Tracey & neisha all uunuuh ova yah a defend Michelle unnuh better go read a book & u nasty mouth Tamara muss not rich web check the site & call them tell them u fren them hate u & chat u bad

17. Michelle u really come over here to proof u can’t read and write. Not a proper sentence GED problem child. Michelle go school…

18. Michelle need fi move him up looked at the pictures you can tell he is not happy with taking the picture with Michelle he is trying to prove a point and the pictures specks a million words. This is how I feel so if I am wrong met tell that I am. …

19. michelle yuh have so much talk nd yuh let sandy no weh living ass inna party dont cry hush ennuh a fool yuh ah look friend from ur matey abbbaaay go siddung yuh look stress out and ur mate look like she a freight too bloodc lot yuh and richie pack up yuh tin gs an go live wit dutty sandy inna shelter rent free cho mi pussy dwrl!!!!

20. Lisa make Michelle gwan with the old piece a man cause better she can’t and will never do. Lisa your pretty you have a good Job and you live some where you have you truck… Michelle have nothing on you Michelle go Sit down with u Green card come check Lisa when u turn Citizen. oh you wont live fi see that cause your already 50 how much???????

21. What a bunch of sorry ass old ladies. She look so tired like she well want a nap. And Tracey where is Paul?? Gone for good? Bird of a feather flock together in this case old hens. Tracey feel like she the hottest one forever showing out her miss piggy looking ass face. And the tuff face friend, they are a hideous crew.Not one of them look appealing

22. DWL MOTHER HEN GO TAKE A NAP YUH WAN SLEEP BAGS TAKING OVER OLE HOG MI CANT BOTHER NONE AH DEM READY FOR DI CAMERA NO SAH STAY BADDDDDDDDDD!!!!!!GOOD GOSH!!GO LAY DOWN MAN ENNOUHH FAVOR ZOMBIE TO BLOODCLOT ALL THIS FI RICHIE BROKE POCKET DWL MI NAH LIE MICHIE FAVOR DI OLE BAG GO BLOODCLOT SIDDUNG AND LOOK A MAN FI YUH SELF MAN CHINK LISA A BAWL DEM SEH NO ENTER FI SHE LOL SANDY SNEAK INA DI PARTY WEN MICHELLE NAH LOOK SHE GO HIDE TO BLOODCLOT ITCH UP INA CORNER MI CHO NEW NAME THE THREE EDIOTS BANNDITS!!!

23. dwrl this is real almshouse to shit. Wife, Matey and husband in the same party like one big happy family. None of the women look good or bring off the man. You can tell him no have much say inna all of this bcuz all of d women dem showed up. Sandy seh a fi har man str88 and d wife seh is fi har husbaaandddd. This could never be me nope. But dancehall and d antics will mek ppl tun fool fi hype. A guys dancehall man short so d women knowingly will share d man.

24. More than almhouse dwl mi week to pussy clot nuh people this yah history who fi man again???wan piss up mi self ediot dem still ah own up broky richie woiee mi pussy nuh man ah really cyan believe oh lord enuhh need help go check a head dr ennouh ah mad ova richie cocky unno need fi go pawn him cocky rags to riches dwrcl next year keep a dance together no sah one big family!!!

25. gf: how fi sandy seh har man she have place fi put up richie and how him michie husband an him no stop f**k di whole ah brooklyn now lisa a breed weh yuh ah go do bout that next problem keep adding on to michie head she soon catch strokes she reach dat age already unuh nuh see sandy ah loose weight stress ah go kill har face suck out like mainge dog. one man to 3 sorry ass desperate bitch dem OH LORD GO TO CHURCH AND PRAY

26. Michelle how u don’t post you and richie pic from the party cause you shame like dog no little acknowledgement inna the pic dem.. sandy post her own them don’t…

27. Michelle never let Lisa inna the party because Lisa a breed and she shame cause everyday she a talk bout Hussy this Hussy that. u son soon get a playmate (lol) When Sandy come @the dooir she a look pon her and tell dutty sharon bout a Richie women u damm right.. cause a the too a them chat u. she is his ride to die.. all when him use to drive taxi she was by his side

28. A country gal Lisa love obea member sey a country she come from.uno sing pon Michelle have greed card she a GU low richie meke him give sandy now cause him a come to help us.uno all gots jokes thank god for pink wall umo can hide and chat.uno life sad nuh blood cloth.Michelle nuh want to post nuh picha with dog shit richie.uno talk bout Michelle a war over richie where and with who
    Mind uno a mix it up.cause Michelle and Lisa mouth never meet yet over richie not to mention sandy.how Michelle fi war over a boy wey.nar mind him two pickeny dem.mi sorry fi Lisa if a Richie breed her cause a loney she one a GU mind that or u have fi work nuff over time.sorry fi u long Roach breast flat batty gal.

29. Tracey if Lisa have to mind her child by herself what that have to do with you. Don’t you a mind your son on your own and you dont work. well Lisa have a good Job. And Lisa dont care about Richie 2 dead ugly looking kids them. cause her child will be a star and Richie want that baby. him never wanted the other 2 a nuff them did nuff

30. Rhass Tracey post pic with Richie and Michelle bout the promoters.. you right Promoters of a flop dance… watch these big holiday no other big dance did a keep and not even 70 ppl inna party. The stinga youth dem just ome bout and them party ramp ramp all samar party bus did fuller than richie party. Michelle you a crosses thats y

31. None of these ppl stay right. unna all look like a bag of shit. Michelle that $1.00 lipstick need to go that forever 21 dress don’t stay right the shoes why black?? you could’ve rocked that shoes with some color pumps. Richie true Religion played out but for a man u another one never stay right… Sandy u belly hang over the pants that cheap flatbush shirt you foot twist up inna the shoes. the cheap pin in pony tail.