BODY GOOD AND MUFFETTE WHAT A WAY UNO A JUMP UP INA DI PPL DEM STORE

22 thoughts on “BODY GOOD AND MUFFETTE WHAT A WAY UNO A JUMP UP INA DI PPL DEM STORE

1. Oh plz she have a warrant upstate out fi her she was in the store Dem in Florida and she teef a lot in NY and love wear fake acting like a real shit

1. LMFAO. I only have one question: what the hell was they stealing? $5 leggings? you b*tches really need to step ya p*ssy up for real.

2. That man look every bloodclaat body that’s y them fi thief him nastyness a him Kim and Jodi buy dem stuff from fake shits and dirty big stinking Chrissy

3. A joke dis to p***yclaat, di African bredda deh fi obeah dem rass mek dem walk and kiss every light post (and we all know how light post nuff a foreign). Damn disgusting

4. Bodygood uh nuh tired fi uh name call no sah little girl uh curse bad ! A wen h ago learn❗️An wen since u a that girl muff turn friend no sah

5. Thief nuh like see thief with long bag all those bitch steal in that shop so they in the background talking shit tamela is the biggest thief

6. Lock dem up now now! Shudda bruk pawt har rass bout yuh climb up.. Yow if mi affi lib suh inna real life mi jah know wow! Dat nuh look good. An ppl dus mek dem come a pawty suh an dem a dem breed a teef yah. Look like di whole dancehall a teef cause mi nuh know how dem nuh get shell till dem affi hide dem self.

7. lol karma is a bitch body not so gud how do you feel knowing how you talk about people who’s now doing better than you, seems like you and you girl not doing too well.

8. So let me get this streight, dem fi teef from him because him a look dem? I swear every time unno talk unno hit a all time low.

9. Wait a min kurloo why didn’t u video when the gyal Weh usto work inna yuh shop fuck Weh uh man and all breed for him all now it still a kill yuh by the way uh nuh go cut the bump inna yuh neck yet unu in di video a gwan like unu nuh thief and uh muma thief and sell

10. @ Tia right yah now we a deal wid the two jump over counter teef dem so stay pon track goodie. Met email deh some weh up desso fi the mix up pon the cheating man and di bump inna di neck. What’s your comment pon di two ninja dem? Unno is a set a latrine.