BILL GATES AND EVA CLEAN AGEN

Shelly why yah chat yuh mada wid bill Gates, every man yuh tek yuh chat yuh madda wid dem, an tell bare lie, the same madda weh co-signed fi the car weh yah drive, the same madda weh help yuh mek yuh could a do yuh belly the same madda weh put yuh inna har partner mek yuh can uplift yuhself but yuh have the money a mine bill Gates the same madda weh bring yuh come a farrin. Yuh chat how yuh buy house gi yuh madda, which house? Because a section 8 you live pon, so which house you buy? A nuh di woman buy har house herself? While you busy a sleep wid everybody fi mine Bill Gates, your madda a throw partner fi buy har house. Why yuh dont talk bout the 5 man dem weh battery yuh a jamaica? Why yuh dont talk bout the two woman 3 some weh Pepsi mek yuh do a Jamaica? Why yuh dont talk how yuh baby fadda dont eat front but you love nyam him. Why yuh dont talk how bill Gates seh you give the best head, and how yuh is just an asset? Bill Gates, why yuh dont ask shelly who she go thanks giving dinner with? Because a mousey she go wid. The whole a farrin done know mousey nah stop ride har. Him an nuff other man. Bill Gates yah one likkle mauma man, a suh yuh walk an deh wid every gal in a dance hall, an a gi dem shelly car dem fi drive. (But then a your car dem because har name nuh inna none). Hurry up an send down the benz shelly. Because as bill Gates get the house an the benz him gone.

8 thoughts on “BILL GATES AND EVA CLEAN AGEN

1. Why this obsessed Stalker rejected Matey Sender nuh lef di bombocllaarttt ooman alone!!??No matter the quality of mix up unno try fi push pon di wall,it will NEVER gain any traction HERE when unno a glorify abusive rape of unno rivals!!

How can a next woman seek to diss another woman ova being gang raped??Even if she’s your mate,where is ur humanity n compassion cuz no one ask to be raped!!??cuss her if u must but you’re so wrong for re opening her nightmare if she indeed got battery by 5 men smfh!! :batabig :cool

2. Confuse wasn’t mousey her good man first
    A week so liard informer mousey tun second place now I cannot with these dancehall man
    So Gloria stop hustle nuh she use to mind man too especially young boys so a so the daughter learn What a stress mousey tun second me nah laugh nope I am not

1. A must mi di tell ur father that u a jacket come off mi name and stop worrying about my life and go worry about urs

1. But isnt this bii gates still married to toya? Shelly u minding a married man? I dont understand if u so nice & live a america from u a 14yr old y u couldnt find a man in america or u dun them out. But u young & say u nice & pick up mousey who do 10yrs a prison & mind him too. Girl i really dont understand u. Shelly i adk u to seek couselling cuz u need to look derp into your lifestyle. Be sure not to loose out this time although u deep in it already. Someone should warn u anyway cuz bill gates has always been on pinkwall by different women & u by differnt men from 2013 till mow. I wish u luck girl. U say is your man & we must ask God so we sgall see. Girl u not the 1st & u wont be the last. When u go to J icon party & they ask u 4 bill gates u lie that he was sleeping. Talk truth girl him say him shame cuz him did think u was a lady. When u see the ting on pinkwall u never tell him cuz him wasnt talking to u & him friend screenshot it & send to him… I am gonna ask God if is your man. If u was my sister a beat u with a 2×4 piece a board. U nah learn.

3. This still a keep, smh, she seems very happy with her life, an Mr Bill Gates seem very satisfied with his mining, really don’t see the problem, we may not agree with all there carrying on, but we Dunn aready chat dem an discuss dem business an dem fake or no fake life, gyd luck to them both lets keep it moving

4. The byll gates I know dont want no woman like shelly. Him say him dont like drama but a him name drama. No man dont want no woman who always up on pink wall with so much different man. Smh it sad though