BEAGLE JUICE , HIM SIDE CHICK AND DI FALLEN WIG

Beagle juice a lick him side chic poochie in har face inna brownman bday party.All har wig a fly off,an she dey pon d ground a bawl like him a kill har.da wh*ring Gal yah a try too hard to be noticed wit him while Him a f**k nuff woman ah road an him stil deh wit him baby madda shavana.Mi wah hear wa she ah say bout this.

22 thoughts on “BEAGLE JUICE , HIM SIDE CHICK AND DI FALLEN WIG

1. Sender anyone who celebrates the physical abuse of a woman deserves a SYM…so SYM!!I need not waste time explaining why u simply don’t derive glee from yuh matey or rival getting an unwarranted, unjust beat down ,cuz it appears yuh dunce AF to even begin to understand.

A matter of fact ..hold couple more SYM.SYM again n Again sender. poochie even if yuh never look so damn good ,I would still advise u to tek whey yuhself n if u staying,please research”Lorena Bobbit”.. .u can learn a lot from her. Sym again Sender!

2. Beedle juice a woman beater from long time. But a wha dem see inna him suh. Belly big like pampas. Him nuh have no sex appeal. Maybe him tongue long and stiff. Unnuh women lower unnuh standards f**king dem community cocky yah. Him nuh have no money a him sista place. A deh bby madda have him head like wow. She nuh stop clown him out. I hope after Saturday night humiliation she stop f**king with him. A doah go back inna starz… Fire bun fi a woman beater.

3. Shavana is probably the one who sent this in. She’s an attention seeking whore, you can tell she’s not about anything like she often portray because she’s always going back to Beadle Juice. Just the other day she was dissing him then two twos u see her posting him, then now again she’s dissing him by posting screenshots of their convos. Like who are u really and how old are u? Swear thinks she’s nice and cute with all her cheap shoes and clothes. Btw Shavana why didn’t u mention his other pretty girl that was there sitting pretty in her black dress? I see you though Goodie, mi granny always tell me duppy know who fi frighten.

4. Any woman whey Mek 10 month belly beagle juice abuse dem past wuckliss. I wan fi know if is only 50 man deh a New York. Ladies unnuh need fi think and look outside the dancehall box. Good hard working man deh a road . A wha so wid di same ole set a regular man dem a go round like dutty money. Kmt

5. One set off dead cocky men New York dancehall ‘ one set off old dead prick men New York dancehall . Swippers Swippers we tyad a them !

6. Beatle Juice a woman beater
    Passion a user
    Mappie short and angry
    Uncle non factor
    Money Train joke
    Fat Boy in Money Team well he’s cool
    Lava mix up
    Nick Klein is a dirty thief
    Greg Max just please come out my dm
    Derrick you’re like 65..retire from DH

7. FIRST AND F**KING FOR MOST WHO EVER TOOK THE TIME TO SEND THIS IN (savanah)need to go and buy a f**king life ALL U DO IS RUN A ROUND AND TRY TO FIND OUT WHO POOCHIE IS A CALL CALL PEOPLE BUT LET THE FACTS ME KNOWN WHILE U WAS IN JERSEY BUSH OR PHILLY BUSH OR WHERE EVER U LIVE F**KING TOM DICK AND HARRY U NEVA KNOW SAY U WANT BEAGLE JUICE THE ONLY TIME U JUMP UP AND WANT HIM IS WEN U BLOODCLAAAAT FIND OUT SAAAAAAY HIM A F**K POOCHIE GIRL BYE HE WASNT EVEN CLAIMING U LOL HIM SAY HIM A U LEF U MOVE OUT GONE ALL U DO A BRING D MAN SALTNESS AND UNHAPPINESS you don’t know what You want and further more who goes on f**king ig and done dem baby fada the way u do and still turn round and want him you lame u need fi un tie d man make him finally free u Neva know say wen u tie Man U and dem can’t live good if beagle juice still f**king want you after all d shit you talk he’s a bigger f**king idiot

1. Poochie you to bloodclaaaat hype dats why him box up u bloodclaat.Beagle nuh even claim u.you jus ones of d whores he’s f**king. U think sey a u alone he f**king? Girl bye u pop down .him stil a f**k most of him baby madda

8. ^^^ Same thing I said Shavana is one messy girl bc she’s surely not a woman nor lady. I will also agree that all she does is bring misery to Beadle Juice life but then again him musssi love it to. When will these men realize that when they lay with dogs they’ll rise with fleas? Shavana is one phuck shop neva see ah gal whey annoy me suh yet, all she does is disgrace Beadle Juice wid har Ms. Piggy self. Gal goh look ah next victim bc you days with Beadle Juice done and stay off social media everyone post you up under like who yuh?

1. Mussi leba write dis comment.a she alone a watch shavana so to know what post she under.gwan beg juice fi more f**k.Bitter baby madda

9. Uno here fighting ova pregnant belly bruk juice.Him mouth smell stink all d while.uno just love say uno a f**k a club owner.kmft uno should be embarrassed to say y’all sleep wid him. Poochie nuh have nuh shame, she up under him like him didn’t just lick har bloodclaat.Uno need fi look decent man not these dancehall losers weh f**k everybody outta road.

1. Or is it him itch up undaaaaaaaaa Poochie ? Cause me deh round her and hear she tell him say it done and him beg and plead to her lol dis bad doh