BBQ SCRAPINGS

Mulla the people really wants to know who’s keep the bbq because you’re going around telling people a your party an you all a show ppl receipt for the venue with your name on it so please to answer because everything your hyping up yourself an acting like the 1voice man dem not doing nothing why is it you always put ppl down an act like your better than them. Mr mulla aka shawn fr bronx

20 thoughts on “BBQ SCRAPINGS

1. Thanks for clarifying. Men’s wear look too much like ladies wear and STRAIGHT men don’t wear certain tings.

Him look like a swordfish.

1. Don’t understand why mulla a go round a say he’s the one keeping the bbq when he’s not yow a day gonna come an somebody ago slap him inna him face mi hear sey him a tell few ppl. How a him a keep big party an how him alone can do it because him have him money an how the rest a man dem a waste man an them nuh have money

2. Lol met I was waiting because mr Suck pussy stinking mouth stinking foot mulla you can’t say this is lie because a two days ago you on the phone so I know for a fact its true because i heard the conversation outa your own stinking mouth a say once your bbq / dance finish you coming to Jamaica an you Tell the person how you ago buy her two red bottom an you even tell her to look an apartment an a car to rent so sender a talk facts met but due to how mi hear sey him can suck pussy good an how him hood saff an have to tek pill

3. i wonder if ppl know how obvious they are when they try to use 2 and 3 alter egos to boost dem story LOL

4. Nasty suck pussy shawn stop talk sey a your bbq because its not I honestly don’t know how the f**k you have friends because with a fren like you who needs enemies uou nuh f**k fi class the man dem an call them waste man an sey them a pussy an a your money dem borrow every minute over an over so don’t know how they deal with you because your there enemy not fren you will set them up

5. Duty bawg mulla memba Sah yuh f**k mi fren and tink a did 1 girl no asshole she was a him but because you love to duck so much huh f**k di bwoy from di back batty man good for you I know you did like as from di first time I saw because you told shim you love freaks yes nigga you did

6. Really an truly a Mulla a the waste man enuh an not him friends because him want to give ppl the impression like him a boss when he’s not.

7. Nigga hyping on social media an u 18 yrs old sista inna Taboo dancing as a stripper why u no try help her go bk to school last time she as for a 100 dollars u tell her nuttin nah gwan but yet u a post up money on social media

8. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi a hit post out rahtid and nuttn nuh inna di comment section. Lawd mi bady.

9. Duty mulla aguh get what’s coming to him a true him diss serena because a the lawsuit money but him did always a diss her with the bitches he sleep with any ways him use to chat the girl too much with his other bitches nasty nigga

10. Yes mulla f**k too much that’s why him di f**k bwoy ova queen di night thinking him a f**k a girl f**kka everyone always think he’s a girl because of the bigass she him have and him she pretty to a nuff man make that mistake mi move along yaaah

11. Mulla a f**k the brown gal wey work inna the bar on white pain rd an him nuh f**k fi chat her just like how him chat serena but karma ago tek that nigga real soon him need to send him dunce head sister bamboos gal to school an stop mek shi inna taboo a sell pussyan suck dick an wat pussy

12. Mi know that nasty pussy deh wah hun a f**k right now a mi man fren wah name peperT use to f**k her I saw mulla n her in Blvd on 1 Sunday nite shi name Alain from down town Kingston shi f**k like doy girl bye a pair duck box mullashawn tek up
    An shi lvu girls too woeeeeee

13. Met that mulla love eat pussy n f**k a lot of Batty too so if di gal wah him ave up now love eat pussy to I guess them match serena fi glad Sah the dirty man leave n I think a she being leave him cause him always say he’s single whenever he’s looking someone nasty sick