BAG WHITE ONTO THE NEXT

BAG WHITE ON TO THE NEXT!!!What away dirty bag white tek ova the twin dem a jersey the flexx team wife dem. Nu wah day me see him and a gal a Miami and couple months ago him and a gal a LA lock dung. Him fling him likkle stinking c*cky all bout and dem gyal ya nasty fi a f*k bag white and him c*cky stink smell like himHave infection! Him *ocky and him mouth stink like shit ! Him fren dem always chat him say him mouth stink bad bad. Everyday him a walk a road ina party a look hype and him nah mine him picney dem! Bag white go mine u kids u too hype fi nah mine u picney but ya mine gal and man 

18 thoughts on “BAG WHITE ONTO THE NEXT

1. SENDER U MAD MAD…………………..

HOW U KNOW THAT MAN C….K STINK?? YOU JUST ANOTHER BITTER HOE HE FUCKED AND MOVED ON FROM.

FYI THATS NOT EVEN BAG WHITE IN THAT PIC.

1. No mon this getting serious…I can’t help notice this tendency to ask where dung a yard the farrin ppl dem come from when pinkwall dash dem up!!Honestly it is weird as fcuk if anon you’re the same smaddie who keeps doing it,Cuz what’s the fascination n interest it serves u where dem from!!?? :malu2 :nerd :bingung

2. Suh yuh reach as far as fi a smell Di man stinking cock and nuh know wah him look like? So it was a one night stand and yuh ketch a belly and him nah look? Who can blame him, I mean, yuh sure seh a bag white yuh sleep with? You’re truly special you

3. Bag white is a batty man ..all him and him Thiefing brother do is set up dem fren dem fi get rob

4. I SEEN BAG WHITE IN LA COUPLE MONTHS AGO IN THE CLUB WITH A NICE PRETTY BROWN GIRL THEY WAS LOOKING VERY HAPPY TOGETHER GOOD FI HIM BCAUSE SHAN A UNDER COVER HOE IN EVERY MAN FACE

5. FINALLY!!! A picture of the bag white character. Im unimpressed af!!! Yall bitches are pathetic, money truly talks

6. I SEE HER TWICE THAT NIGHT ONE TIME FROM FAR TLKING TO UGLY BAG WHITE IN THE SECTION SECOND TIME IN DI CLUB BATHROOM UP CLOSE SHE A NICE AND PRETTY BROWN GIRL WIT BRIGHT EYES N HAIR I SAID TO MY FREN SHE LOOKS TO GOOD FOR HIM
    THE WAY THEY LOOK HAPPY HAPPY TOGETHER SHE MUST NOT CARE HE SLEEP WIT EVERY BODY

7. Sender bye u lame stop tell lie on the man! Next time get the right picha bag white and the flexx team is frenz him cuda never careless so fi go deh wid dem wife! And him always out wid him woman him love that girl bad! Mi hear she can’t go nowhere without him and she fraida him bad!

8. Is true I heard this story before bag white is with lexton woman straight up mi hear from good source that’s y unu Fi watch unu frenz and unu woman dem a pussy