0 thoughts on “BAD PPL

1. Fi real, a di fuss mi eva si that dutty wotliss man weh nuh mine him muma smile fi true, not a thing in the world fi worry u now, nuh true now gal Duffy, man Bobby will bring home all the spoils for you without any interference. :kr

2. dats di look of a man dat says, “yeah, mi matey gone fi good. so she only a tek mi shitty hood.” But be nice, where else would Daffesha find a woman who look like a man, and willing to do him wid a strap on? licky licky gal clown.

3. Their makeup look ashy buzz they have bleached so they are not naturally yellow base but pink base but can only buy these shades bcuz of there new skin tone

4. Good Morning Met, Metters, Peepers nd Others …..

Bread crumbs a mean bobbette ur shade is not mac NW45 ur a NC47 nd stop use silicone base premier..daffy yah show yuh true likey likey pose nd smile I c, guh c how yuh suck out nd suck off bread crumbs toe

(Simplicity soon sign in)

5. Dafesha glad cause him get him MAN back. Unno ketch di pose :ngakak Mi can ask a question…how Dafesha mouth soft suh? I feel him lef him teet dem eena di glass ah wata pon di night stand :ngakak