ATL AND NY FLOSSERS BEWARE

8 thoughts on “ATL AND NY FLOSSERS BEWARE

1. Valuable information fi everybody teck heed of.

I been telling unno fi years seh citizenship is just an illusion, cause history has shown in the past where ppl were kicked out of the country they lived in and sent back to dem born land. See not one law pon di supposed constitution could stop dis law from passing. This is just di tip of the iceberg, mi nuh tink dem dun yet just. Trust mi, di same ppl weh ensured dat 45 get elected, will still be around to ensure dat him get a second term, unno watch and see. I telling my ppl ova deh, please nuh dead or teck on no bad sickness cause mi not travelling dere. Unno try stay healthy and if unno haffi dead guh back a yawd guh dead!

I begging di Jamaican govt to clean up di crime situation suh mi can guh back a mi born land. I don’t want a soul fi probe in my life nor mi butthole looking for anything.

2. Dem been a watch, ano now dig inna di history go read a book a longtime dis a gwan. Dung to di bible tell we yea….yuh life was never private from di day we bawn. Behind di scene Angel teach mi seh mi affi stay prayed up yea…pray fi everything yea…. an mi study dat an pass. Basically we already inna di prison suh just humble yuhself, yuh a swipe ppl card wey ano fi yuh :rolleyes: look at technology it tun right up. Yow even if mi plan fi tek a wrong risk by di time mi dun over analyze everything inna dis yah brain :nerd issa no! caaah it ago catch up eventually…. Karma a waaah real sumting an if yuh teef ppl tings wah yuh tink…. Cho rass mi dun.

3. Yeah dem kinda favour for true,

Very positive message and excellent delivery

However I have positive envy for the lady she has found herself a very sensible man to make her life with, there’s not too many of them out there….