APPLE WHAT YUH HUSBAND DUH SUH?

14 thoughts on “APPLE WHAT YUH HUSBAND DUH SUH?

1. I look at my man when he’s sleeping and smile because he looks so at peace. My man is handsome, him nuh bleach so I cannot relate to you Apple

2. If and when this thought reach you then you have no business sleeping with him…ever.

Time to part ways.

YardieT! come get yu girl! She premeditating Oo.

1. :angel :request :peluk :alay :hope :supermaho :kr ..Sistagirl PP it’s ok to premeditated if it’s for a worthy cause enuh!!

3. :ngakak I honestly dont know what some women see in Pink Panther. And a nuff pu$$y him get before and during the marriage. I just dont get it. He could never see my front much less phuck it all if me did a sell front.

Anyhoot. H r u doing girl :peluk

4. :hammer PINK PANTHER have me a grunnnng again! :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Hope all is well :kiss

5. Apple wan strangle the man because she want the mobay man me woulda strangle the husband to because him fool no rass . The mobay man a sleep wid Apple and when me look a him and Apple me see in the man party icon you a one big clown . All a take mic in a your mate party ..me stand up a the bar and see the man fren no stop laugh after you .uou so call wife no stop style you a road ..apple stop hide and sleep with the man because the man not leaving his baby mom , you too careless for a socall wife if a me like icon me lef you , everybody chat you say you careless ..me wan the man woman buss you ass .everyway you follo up the man and go tek off your draws behind icon back , all of your fren dem know bout and the man all dem a wicked to