ANTS MAN A DOUGIE FAMILY?

The same likkle fellow wah u run a file pon wid Dougie wa day, u miss the comment dem wah him Mek pon d pictures suh mi jus a update it… Him all did have up a pic wid Dougie but him remove it now…. Btw, unnu see Dougie mouth pon dat bottle???!??
image1

image2

image3

image4

0 thoughts on “ANTS MAN A DOUGIE FAMILY?

1. my little pony . him cute ehhhh…awhhh bwoy . long hair my youth ? lol him can marry the man dem a yard and bring dem in now…ooooooo

2. You know I saw it too and I was thinking omfg them really serious. ….is like dougie really out a the closet ya know cuz nobody na tell mi say him not f**king thst little bwoy smdh…sooo f**king sad! !

3. Wtf which real man , left them kind a comment dey Pon a next man pic :ngakak :ngakak fish fish ants man :cystg :cystg I see you

4. Yuh know seh mi see di pree sender and mi seh mi cah bother wid him again yaah because him just don’t care one bit. Trust mi when mi seh mi VERY acquainted wid the Dougstar and Antsman link… MI did ah pree it to from the last story mi sen een :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak