ANSA HAR YAW FLAWLESS

REMIND HAR WHO IS THE BOY CAUSE MI NEVA SEE SUCH BRITENESS………..ROBBAS HOW YUH REALLY REALLY FI COMPARE YOURSELF TO FLAWLESS? IF SHE LOOK LIKE MAN YOU LOOK LIKE A FLEET A CARPENTER NAIL…BRIGHT

13 thoughts on “ANSA HAR YAW FLAWLESS

1. Obviously some fuxx did left cause see she have a man fi Robbas a war har bout, pusci caaaa done if Robbas had one she would know say it caaa done. Unnu too out a order cause Robbas couldn’t lure way licky licky Daffy she think she can war everybody fi dem man kmdt Robbas fava old zinc fence whey ever Labor Day dem whitewash har.

2. Smh why you quick fi talk bout them fuck her out where you there Kmt!!!! How many man fuck you out!!! Atleast the girl have ambition RN !!!! She is not my fren but I hate see female talk bout fuck out like you don’t have a hold I weak no sa bitter bad. Don’t come for me bcuz me na ansa you!!!! The girl just need fi lef lance bcuz him don’t respect its relationship nor her

1. Bobette a far u gone teft from dem time deh. Bitch u rap sheet long. Suh wen u gone a diffrent states is not really vacay is court hearing u gone. Run some more file pon dis drag queen. Bout she a tek people man. FOH. Bitch u more like a buy people man and dem still naw lef….pow pow fi flawless. Come clap back because its alot more arrest pic, what call this caption designer arrest details. Run fi cover ina mi bounty killa voice…

2. Mi seh u look like a little boy i cant stop laughing. So now i know u can only scam and tieft for a living because u will never have status in this country. Look how much mug shot post bout u. U r just a career criminal waiting to be caught.u are one dunce bitch that will always get use.i see y you try so hard to stay in the light and will do anything to keep a man, and so to say u r with somebody else man. Because u know ur self u look like a boy and u never got any attention. U was that one friend wen u go on double date the boyz use to say a weh u ago wid dis gal, No dog a dis u cum bring.

3. First we all know robbas ah teef second we tired fi see her mugshot them for over 10 years now third she still inna foreign fourth this nuh matter the man want her still sixth why woman weh ah get bun ways dig fi something bout the mate why unnuh nuh dig up the ediot man weh ah cause the problem..

4. I’m sorry for this unpopular opinion but this girl don’t look better that bob. Not even close. Bob if you’re looking just smile more hun that frown shit ain’t cute. I love your thiefing clothes fuck them… if them did have links dem would’ve had some thiefing clothes too

5. AH 2019 n woman still ah cuss cuss over wasteman.
    di man nuh respect flaw n if ah him main girl den she needs to seriously consider her self worth. If him did rate or respect her he wouldn’t step out so many times especially with someone that’s also well known. dem need fi guh draw fi lady saw song “man ah di least ah mi problem”

6. Did I read that Flawless is an RN, you go girl. Flawless di bwoy a di problem u c weh him guh pick up. Robbas weh live fi walk and teef and dress up. Robbas u 2 brite and nuff. You buy out Daffy from di other girl and try di same thing again. U a tek di bwoy tek him and leave di girl. Miss RN don’t put yourself in any trouble for Robbas as you see she is a career criminal. Think about your career and be mindful of what you post