ALL FRENCHIE INA DI SEE THROUGH ??

21 thoughts on “ALL FRENCHIE INA DI SEE THROUGH ??

1. Frenchie look like the witch from eastwick
    Gina toes look let they work in a labor camp
    Appleton and Bobby look the same – maybe they need to start wear CLOTHES to look some kinda different. Same old Same old
    Angie you need to take it easy on the White face powder
    Pic # 2 I give it up to you – CONFIDENCE

2. Pic#7 Angie its a wrap let it go hon,Elaine aka Frenchie senior center is a good look bingo on Fridays and field trips on Wednesday.

3. Unu go on HOS Images go look fi Damion Thomas party. YM naked and still shape bad. Fold up like old book ina library. Di girl did seh she look like when hamper lean pon donkey and is not lie. Smh. I was shocked to see Robbas naked … looking like a washed up version of Happel. Happel bottom look like it a rotten off. Look in the pic next to Robbas. But girl #2….sexy nuh blowow. Belly flat and skin cleeeaaaan. Shape good. Bwoy she fat but mumma a galang wid tings. She jus need fi smile. Lol. Kim look sexy as usual. Kinda look boring and same old same old….but I like Kim. She’s naturally beautiful and sexy. Gina mawga dung but she naw no shape suh now she jus look like a boy in drag. Lots of times I see her pics and have to do a double take cause I swear it’s Robbas. Rochelle this style is not for you. It mek yuh look stucky and over done. Simple first you better. Frenchie ….yuh nuh hot??? Smh. Tracey never look bad …. until I saw a side pic of her. Belly too big for that, but the dress kinda hide it. It can gwaan … jus a tighter girdle next time. Simple and nice.

4. Well……the dance was called “NAKED” so errrbody came out as such….I think Frenchie looks ok

From the pics it really was as bare as you dare…

5. Only Rochelle dress for the summer event right . Everyone that’s posted here look stupid. Where Apple going in them long boots in summer Bobbette look like a witch.

6. Donna Lee what a way yuh deh in a di background,no upfront fi you, whea yuh seh only in Atlanta yuh feel like yuh hot,but in a New York yuh flop.

7. Robas and rotten Apple same ole tune unu a play, time to put on clothes, #2 fatty a gwaan wid a bag a tings, look better than them autopsy body gal deh, Gina yuh need to just hang up yuh jersey now, retirement been calling u, you wid ur chop up body look like a drag queen,and please nuh go mek yankee go jook jook up yuh boy body cause from when yuh a try it cant reach, mi nuh know a who a fool yuh, please put on some clothes old body, yuh nuh sexy one bit, stop wasting the little money yuh a get fi fix up ppl house trying to impress the masses,yuh a struggle but a fight fi wear name brand fi mek ppl tink ur a success story. A full time yuh come off the government system and come out the matches box wid the two big kids plus man. Trump soon deal wid unu. Frenchie you are very rude and disrespectful to come out yuh house like that Granny, the retirement home attendants were searching for u.kim yuh pretty and sexy and natural as usual, keena yuh sexy bad but yuh feet mek di shoes look ugly and cheap.

8. FRENCHIE AH TRY LOOK YOUNG/STAY YOUNG FI PAUL SMOOTH IF THEM STILL A F**K OR I SHOULD SAY IF SHE STILL A BUY HIM THINGS

9. Pic #2 I mean cmon girl you too big for dem tings. You need to cover up more. Somebody trick m wha kill u caz u not ready for dem clothes dere.. to rass big

10. its every hood n*gga dream fantasizing about Apple & Bobette curvalicious pu$$y serve delicious

:babyboy :babyboy :babyboy :babyboy :babyboy :babyboy

11. Apple summer start .

Apple where are you going in those long booths ?

Apple and Bobbette a compete to wear the fake things THEM first suh inna big summer them a wear stocken and booths..

Apple yuh luk stupid.
    Bobbette yuh luk stupid.

12. #4 a beat dem bad inna di circus. Damion wicked fi mek him woman walk out the house looking like the head clown. I usually cheer for YM but sis you looked a Hot mess. Where are these ladies friends tho? Party look like it was thrown in Atlanta, Florida or Philly to rahtid. I cant believe this is what NY party scene come to. I have to give to some of the dudes but only 1 woman in the all white pants suit looked appropriate. These build-A-body female should’ve went against the theme like she did. Damion need “The Strap” fi keep naked party.