AIM TO PLEASE CAUSE WORK SHOES SQUEEZE

SOMEBODY SEND MI DIS…………..AND ASK HOW DI GIRL PAN DI NEXT END LOOK LIKE DEM SHARE BED SUH…IS A BOAT WID DEM THREE PAN ONE SIDE BUT THE NEXT GIRL IS A PERMANENT FIXTURE TO DI TING…IS WHA KINDA SUMS A GWAAN?

6 thoughts on “AIM TO PLEASE CAUSE WORK SHOES SQUEEZE

1. What Happen to all star barbie gossip and tea it all deleted I know she love pay the blogs to delete her shit .. she paid lipstickalley to take down the escort ads and she pay thedirty to take down her and Marc picture she pay you too met ????

2. Sherece is a nasty disgusting, wanna be, f**king and sucking for high life whore. This is nasty just fi high life go look wuk nasty gal.

3. Suh di caption seh: I love when he nibbles on my neck… but mi nuh see nuh man.. a suh di space small pan di boat.. issa ferry? cause nuh smaddy dat inna di miggle? dem naaa drink nuh liquor cause mi hudda all hot… If so much battymen deh road why yuh feel di gal dem naa suck each oda tuh di ungle diff a dat ano everyone a dem a seh bush suh yuh cyaah tell.

4. I saw this girl in person for the first time in either January or December…her face nuh ready but she has a very nice dark complexion

5. All she do a recruit people fi guh fck down d place wid her poor she and the thing is none of her friends like her dem walk and chat her like DOG ! She n her mumma