AEIOU AND SOMETIMES Y

Phoebe where is the money u have? Me see Batman a show his money while driving but u just a run up and down inna Di street like some homeless mad ooman. Can know say a batty oonu sell a nite time and trick man say oonu a ooman.

26 thoughts on “AEIOU AND SOMETIMES Y

1. Why is this thing running around like a deer in heat? IS IT mating season already? I thought this particular breed was extinct?

2. A weh dah bloodclat boy yah a gwaan suh mi nuh overstand why is it jamaican battyman dem tek things to the extreme all the fucking time and any gal have battyman friend mi nuh want yuh cause a unnu a egg dem on until it get outta hand suh stay wid unnu shituation.

1. Nah Big Pussy Mama mi affi concern cause pussyhole like yuh battyman fren a go round inna dancehall so mi affi beware a yuh battyman son MAMA and again have a nice day and go suck yuh gal cause bird of a fucking feather flock together big pussy MAMA.

1. you sound mad and Jealous – again why you so worried – just tell di people dem seh yuh battyman unlce used to rub yuh a Jamaica – you might still need counciling – leave the battymon storie alone , yah mama hole shit tuh – most a Jamaican women shit aready – this is America move on and worry about getting out the room you renting in NYC –

1. Mama Bitch you retard i don’t live in an apartment sour bitch i have a home in Chicago and one in Atlanta so if you miserable in your apartment that you can hardly move let me know so i can put you up cause look like it a bother you the most. Bitch don’t come fi mi if mi nuh send fi yuh because we silently rich and happy and nuh affi hype like yuh battyman fren dem SUCK YUH MUMMA AGAIN AND HAVE A NICE DAY BIG PUSSY BITCH

3. Nothing against gay people but they are just too much, too loud and proud. Is what happen to this big tuff back bwoy. Most people on IG is living a lie, Everybody is Rich. Unno simple bad what do you call money? Unno turn everything that is bad into something admirable but only in your twisted mind, you are a MAN, FACTS. You are a Thief FACTS, humble you stay bad self

4. A wah di @$#%&!/€£ dat???? It tuff eeh mon… Mi seh all it a run up n dung…inna mi head, mi a seh, twist yuh foot n drop nuh fi di one time lol.

5. Sorry for my ignorance but the video is about what plz??? Did I miss sum thing, jus really confused, sumone anyone plz explain the nature of this story

6. It want a pussy so bad kmft. But big and serious I see a dancehall man following phoebe and yuh cyaan tell me seh him nuh know phoebe ah man

1. No HE DIDNT that shape is assigned to MENSSSSS anyway that man cut stuff or prop it HE LOOKS LIKE A MAN! Okie dokie!!!

7. Batman weh a get all the assistance inna merica (public assistant) can show the scamming money and the big back one phebe a fuck fi the dollars …. di 2 a dem fi go sidung before Trump put dem out

8. Kevin mouth is so stink. Go and brush your teeth Kevin. Your mouth smell like pt toilet ! Dirty stay bad Cookie told me!

9. IT ,Batman and Betta Body disgust mi…dem sick stomach bad and not to mention dem looks bun eye…mi cyaa stan dem