A MAN WANT ONE

14 thoughts on “A MAN WANT ONE

1. Sender how u know da gal have a pussy scent like u was suckin her to kno cause uno always a talk bout who pussy stink and who pussy big like y’all need a real life that is corney to the maxxxxxxxxx are u a certified gyn??????????stupid ass

2. lol which one have the scent? thought he was still with his baby mother! besides the last one always a nuff up herself when she see him inna party!

3. Den only one have di pusci scent? Mi sure by now all of onnoo have di germs. Cuz i’m sure onnoo fckin him raw.

4. Sender how you knw the one of the gal pussy stink yu eating her pussy to knw that why women love talk about women pussy so much maybe fi your pussy did stink you could of keep ricky too

5. Nice nice decent stable/harem enuh Ricky yute!Yo as long as you boots up then gwaan bear this phantom scent that sender alleging!!God see n know mi woulda cork mi nose fi any of them especially the miggle one n just RIDE WEST INNA MI BULLETPROOF VEST!!

1. :mahongintip :maho :malu ..Indeedy FRFR you will admit this is truly a messy affair! !No sah!!

Normally mi woulda tell @realjohncrowbelly fi rope een n eat a food but dem nuh sey di meat “touch” soooo mi kaint bother ya!!