Hi am I the only one that see this dougie and him man inna Dubai
It look like unnuh nah follow dougie and him man IG them think them smarter than we, but am I the only one see these 2 on ig
imageimage

image_1

image_2

image_3

0 thoughts on “-_-

1. Bwaay di Monday nice…Dougie it get hot and u come outa di walk in doe? How it feel? Mi still puzzled because a two pot cover dis agen…bay knocking a gwaan …we top and bottom confused dp :hammer

2. u know Met you have some real investigator pon yuh team! mi deh a see dougie picture dem all weekend and mi a wonder a who a tek di pic dem fi him! it stickyyyyyyy bad and u know seh him a hide di man and him cannot say a friend because why him and him friend never take no picture together! ah him good up undercover man.

1. You know D and C, I was thinking he same as you……….WOW, like my grandmother
      always say ” wha happen in dark, must come to light” I just hope they don’t mak them Arabs find out…………..

3. Lmaooooo Dougzieeee u n Mikezeee a sell batty r nah? Is wha unnu tag team poor Dubai batty market a unnu say 2 di hard oh wait soft way yasssssssss hunty u blue boot is giving me liofeeee

4. Dougie yuh batty global now! All the way to Dubai to sell your goods, lol! Remember the punishment for it over there is not nice!!!

5. dwllll mawning Met and all! Special mawning to the Sender aka senior superintendent of investigations dwllll…..but is Dougie man or him employee????

6. kim possible and sweets a get dem money together doah knw fuh fah documents dolly plan fi borrow homegirl wen she cum back from dubai dah sed link deh **wink wink **

7. Omg!! I always see this guy pics and wonder how him look so fishy, now me si say him gay fi true. Smh

8. But met mi dougie did a f**k one big freak man from Canada a queens yu know what Mek mi whole mi corna cause it’s no secret that he is 100% gay!

9. Mi haffi look pon this again..dem chat so much and boasey fi di wrong reason dem nuh realize seh a nuh everybody have pigeon brain like dem.Dougie mi know lean side ways but Young Mike mi did think u did have a faggot uncle of the sort weh is a upcoming designer and u was him mannequin. ..Why it never cross my mind u was gay gay…a mussi me alone was in the dark

10. A MR FRASS A.K.A MR BOWTIE AND DOGGIE DATING LONGTIME SO ALL WHO A CHAT I KNOW THAT REAL DEAL OK DEM TOO DEH STRAIGHT OUT MI SEE DEM A SHOPPING INNA DI CITY NUFF TIME CAUSE MI WORK INNA DI CITY N MI ALWAYS SEE DEM TWO HUGING UP

1. A u sed one ova di odder post a say mr frass n jayx deh????????? A don’t want to cuss but word of advise when unnu have unnu front a operate like a public servant it service everyone in the nation why when di man dem done wid unnu the first thing unnu look fi bawl out is dat dem a teck man??? Den that no means say ur front waaaa teck out soap up with blue booma n put pon zinc roof inna sun?????? Unnu fi stop it man kmft

1. Dem too bad man mr frass mussi nah look pon it now so she come ova ya fi we soothe har sorrows noooooooooo lock unnu foot n walk fast man cho

2. KIM goodas….ah wen yuh a tief inna di city yuh si people??? Cah yuh done know seh dat ah di only wrerk yuh dung deh. Stop tell lie pon Frass, nobady nuh believe yuh bredda anansi story :hoax2

11. Dougie stretch out him two hands like he did a real good job on the boy battam di night before!!!

12. Which reminds me…since we’re on the topic of battymanism…can someone define
    “Bromance” for me? Like Romance, but instead it’s Bromance…could that be what’s going on here? :salahkamar

13. yuh know seh mi jus guh back guh look pin the pics dem and nayly choke pa mi cereal…Dougie den pan the balcony terrace bare chested while Mikey out deh lava mumma lashy inna the lady robe and house slippas :hammer

1. Yes Metty..guh look pan that set of pictures and yuh wi si weh mi ah si…every set ah pics dem are at the same location…how obvious is that?…Dougie, senda scale yuh fish…yuh secret buss :hammer :hammer

2. Metty, Dougie muss use him buddy pass ( no pun intended here ) fe bring him lady Mikeisha all the way guh ah Dubai and of course Mikeisha nat gonna refuse the free ride ( again, no pun intended here as well ) :cd

14. Dougie…last but not least…a lady never sits with her legs open (last pics)..lemme go finish nyamming mi cereal ya :travel

15. So this is the New Dancehall Trend If you dont go to Dubi you naaah say a thing? I hope for their sake dem no go over the people dem country go thief and whore or doing anything illegal, I hope all a them going just to say them go dubi LMAO,That is one country you don’t play.

16. sendahhhhhhhhhhh mek sure yuh join wi and choose a name fram shani dehhhhhhh caw yuh baddddddddddddd mi like yuh :hammer :peluk dougie yuh wikkid bad an deh pon IG an FB an fool di gyal dem smh

17. Di whole of unnu mad cuh dem man not take them on date let alone out the country! Lmaoooo lowe di man dem don’t hate cuh dem live dey life big up mike & dougie

18. So this is old news he been came out the closet n talk who he slept with the real news in this is the other guy who obviously his lover who wasn’t ready to come out to world poor thing they drag u out now

19. It looks like Dougie is ah expensive faggot him always traveling and doing a lot of nice things it luk like him prefer have ah big hole dan be realis!!!!!

20. That’s. Where him on Richie pooh. Link up to Dubai. Them gone bring the f**king in a different country loll

21. DOUGIE FLAGINUM STOP SHOWOFF YUH LOVE THROW WUD AND YUH A DI BIGGEST BRAGGER…NUH ACT LIKE YUH NUH DWEET…MI CYAN STAN HIM…HIM MUSSI TINK TRU HIM WUK FI DELTA PPL FRIGHTEN…KMT IT BUN MI FI HIM YUH SI

22. met a long time dougie a batty man, remember the beating he got in club a few years ago from the yankee youth dem, however mi rate him still cuz a lot of these bitches like star gal shauna and apple only a dweet fi free bag and shoes, at least him a live life, but no sah. big fish! but only God can judge still

23. well him man do most dan dese skettel duttty mattrass back dem get………..most people nah see outa road let alone foreign….foreign mattrass ferreal, poor people know it as piece ah foam

24. Suh dem really guh a Dubai of all places wid dat. Dubai wah a lock up ooman and man fi a hab sex if dem unmarried. Dem lucky di morality police neva ketch dem.

25. This story about DOUGIE is old old news. He sends in all these pics through his friends because him want to get life. Girl goodbye. Dougie loves this attention. He will be so happy he made PInkwall and everyone will know he is in Dubai. This is no a secret. Everyone knows Dougie and all the boy boy dem that like fake china clothes mess around. No hating on Dougie, I don’t think he ever denied he was gay, its his business whether or not he wants to admit it. If you all never know this you all don’t deserve to know. Dougie a legendary battyman, him nah look no woman so why you all don’t just leave him alone. Is not like him a look gal or dey wid any gal…like whole heap a dem likkle bwoy who want the designer clothes. Dougie this will be the LAST time I will comment on the pics you send in.. we all know who you are. Enjoy your life and all the best. But nobody cares or is hating on you. You are just Dougie. Reminds me of John Legend song : ” Ordinary People”.

26. Frist let me say this….. Dougie and I are not friends…..but mi nah lie…. Some of you….. Sad… Bad bad bad…. They way some of you ah gwan….. Sound like your vex sah the bwoy reach so far…. He who have no sin… Fling the first stone….. Why people ah worry bout Dougie bottom….. Nuff have real pussy….. And can’t even reach another state….the time people tak fi study him….. Them need fi go look ah life….. Ues him ah battyman….. And who really cares….. Each of us have choices…. We all sin… Just differently…. Nuff people need fi go pray…. Go find work….. Find something better to do…. The question is…. Do you feel better about yourselves after discussing people…. God alone is judge

27. dis not new bout dem being batty mans lol but met please dont figet bout di one popyee who is also ah bragger battyman aswell….dem ah fool dem self because nobaddy cant tell mi seh dem nuh sleep pon di same one bed inna di hotel, i mean normally dem av a likkle oowman deh bout fi pose wid suh it nuh look ah way but i guess dem nuh find nun yet weh will just tek ah picta wid dem! smh jus like how dem brag bout wha dem do in florida and newyork wha mek dem nah tell di ppl dem weh dem guh ah dubi guh do?? lol smh ah bwoyyy who cant guh ah dem places deh is bat to rass lol

28. Dem bwoy dey batty dey pon fire, sum ah unnu bun out di batty man ting ah still ah par wid batty