WHAT IS A HAIR CATCHER?

image-Optimized-1

Dash way belly pink set good you tek set pon foxy who have ere American passport why you don’t go look a man fe marry and stop pay man fe stay with them you worry about de gyal down welfare building so what if he go for Medicaid b*tch is good thing de man give you money fe go dash away Pinckney cuz right they suh you would of been cause your broke n hungry you mad say foxi real hair dress n your hair catcher

0 thoughts on “WHAT IS A HAIR CATCHER?

1. Is wha dis person ah try say??? Come in like she waan give people ah migraine inna di morning fi ah try decipher dis foolishness!!!

2. Ya stupid bitches getting f**k up one by one. Hope ya got bail $ cas law can’t save ya faces foxi . Flawless Gillian catty etc. watch ya f**kin back house n jobs ya dnt even Mek sense with ya groupie story .but ya face gonna be history.

3. So sender why would pinky hate muscle dolly foxi?? Foxi the black version a chucky and the bride! Foxi have American passport and did a sleep down gyal house so?? Dash weh belly a common assault is why your mother forget fi add you to the abortion list. Unnu very hurt like unnu did want pinky baby fi eat like a the last meal.

4. Ya Stra punks ya gotta hide behind pinkwall remember can’t save ya faces Gillian u run ur mouth too f**kin much . Y always in sum prob before u go tek care u Pinckney n stop run dun Man U 1/ 2 dead already bitch n dirty cAttt

5. Gillian cummin to clothin store r u basement
    Flawless cumin to Macy r u muma house
    Foxi cumin to salon n Paterson when u cum from Miami
    Katy dnt worry u gonna get fix propa more to list uno dnt worry as a god ya gonna be perfect example life n blood cloth death ya Wack bitches really put ya life at risk.

6. Dirty foxy has std Katy u cotch Gillian basement n bring every man dun deh.gillian melly Jojo Linda n Trini low rider f**k dirty lick out batty Jaffy.flawless sleep wid har Pickney pon foxi f**k put bed . Kim f*k out its small world u never kno when ass whooping cumin from n who….

7. EVERYBODY NO SEH AH PINKY AND BRI AH COMMENT UNDER THIS BIGG PUSSY PINKY YOU AH TALK ABOUT LAW YOU NA TOUCH NOBODY CAUSED AH STRAIGHT DEPORTED YOU AH GET THINK AMERICA IIKE UGLY PEOPLE BOUT BACK BROAD BACK REALLY BROAD CAUSE DE AMOUNT MAN CLIMB IT MUST STRONG STOP HURT AND ENVY PEOPLE YOU CLAM YOUR LIFE GO LIVE IT AND STOP HATE

8. Foxi better you talk it and never do it you all the way in florida foxi u cant fight pinky gone beat you from yesterday you dropping word on pinky and bri and the other day patrice nearly beat you

9. Deported bitch green card reach long time if yuh never kno!! And I don’t need to hide behind no pinkwall no fake page this goes for foxi, catty, Gillian,Tasha a.k.a flawless, Jody, melly, Linda and whoever else siddung pon my name oh yes a million and 1 man can ride me but every last 1 a dem love suck and Nyam my Batty ole look like unuh hurt say unuh a suck kiss my batty juice good day money to make no need for pinkwall will see u all 1 by 1…

10. If I laff tideh. Some a unno need stocks in Listerine fi unno man bout cording to Pinky. I cannnnnnnnnn’t. What a wild post dis. Di batty juice talk shut dem up plam!

11. like pinky I don’t have to hide behind no pink wall if mi have sumthing to say I can say it to u ..n when mi n u have prob to be putting u up yah .. Anything ah anything ..but yuh need fi guh back n get ur facts correct I care o about u an foxy foxy not my friend so wey the f**k me ago take up foxy Business pon my head

12. But wait what Gillian Katy and flawless haffi do with foxi no mi could ah understand flawless and foxi ah friend bout way Gillian and katy come inna diss pinky vex you vex through katy tek away your man and did wait long time fe sumthing come up fe write ere name inna it yuh back broad suh y never touch them when she tek away man unno real cartoon characters