THE MAN IS JUST PASSING THE TIME -_-

IF you are going to post people man mek sure the man want you and a post yo back. Big stinking p**y jodystarface new jersey wh*re girl u change man every 6 months. who no f**k you a who no want you. 6 months ago a u and yo ugly husband i guess him find out sey u a whore and left yo. now 6 months after a u and people man stop brite up yourself wid the ppl dem man whey na leave him babymother for you. yo no stop post the boy and him naa r*ss post you. a so yo desparate fi people man my girl. Jason just a past time wid yo and the sooner you realize that the better for you. yo fava idiot

5 thoughts on “THE MAN IS JUST PASSING THE TIME -_-

1. Baby mother…err I mean sender there are many better ways to spend ur time n exerting ur energy than warring over a dude who is really passing time with both of you.You may very well be right that him nah lef yuh…err I mean his babymom.. But u would be wrong to assume he won’t find others to pass time with in the event this us current matey heed ur warnings to lef him alone.

I hope u have a strategy too for those women who yuh babydaddy nah lef alone…all well n good fi tell matey fi move on n she just a fling but what yuh man DOING!!??yuh sure is only pass him a pass time..ongle DAT??

1. Lolololol. Senda bex cause that negro well a pose fi de camera 😀 😀

Dumbass. Him nah post but him a pose. :ngakak :ngakak :ngakak sorry ass females :ngakak

2. Sender it sound like a your man to pussycloth dwl but anyways jody a whore from long time. She use to f*k a big fat doctor man whey love young gal then she start f*k him son Jermaine duty rock. It did ina the streets Jermaine fine out and stop deal wid har Jersey know that har name call pon whole heep a man. Walking pussy pon forhead dat the man dem a talk so sender if a your man Jody soon lef him she no keep man fi long dwl

3. No sender u wicked, I don’t know her personally but this girl is doing good for herself, she have a nice car, she work in a hospital, mi sure she have r own apartment…. Sender wahh u have?? when uno see ppl a do good fi dem self uno try put ppl down. Is the girl pussy Mek she f**k who she wahh f**k, sender u sound hurt