SHAN BRITISH LEAVE DI GIRL SISTER HUSBAND

Good day met on this lovely friday as I sit in my living room sipping wine and smoking my blunt, im off from work today and decided to email you.
NOW THIS LIKLE CRAWNY LONG BREAST PENCIL SHAPE GYAL NAME SHAN BRITISH FROM JERSEY AH YOUR TIME FI SHINE MI LOVE. YUH AND YUH LIKKLE DUTTY NASTY CRAWNY BRUK POCKET FREN DEM SIDDUNG AND AH PLAY PON MI SISTA PHONE, BUT WEH YUH NEVA KNOW IS DAT SHE HAVE A SISTA LIKE ME….GYAL MI SEN OUT MI LIKKLE MINION DEM FI DIG UP YUH FILE, FROM YUH SO CALL FREN DEM TO YOUR FAMILY DEM WEH LOVE CHAT.

AH BETTA YUH DID JUS TEK DI LIKKLE F**K FROM MI BREDDA INLAW AND GWAN BUT NO, THAT WASNT ENOUGH. MET DI GYAL AH 22 AND DONT HAVE A JOB, CAR, NOR A PLACE OF HER OWN, SHE HAVE A DAUGHTER WEH SHI DON’T SHOW LOVE, EVERY ONCE IN A WHILE SHE POST HER. IS DI GYAL GRANNY AND THE FATHER RAISE HAR DAUGHTER. DI OLE RUN DUNG PROJECT DI GYAL LIVE INNA WEH SHE ALWAYS AH TEK PICS IN THE DIRTY MAIL ROOM CAUSE SHE DONT HAVE A ROOM OF HER OWN TO TAKE IT IN, WEH FULL OF BEDBUGS RATS AND ROACHES AND ALWAYS DEH PON NEWS NAME”GARDEN SPIRES”(google it) AH WEH DI LIKKLE DOGSH*T DID AH WORK AH CLEAN OUT EMPTY INFESTED APARTMENTS.

TUH HOW DI GYAL LAZY, DEM FIRE HER. DI GYAL DROP OUT AH SCHOOL FROM THE 8TH GRADE AND BREED , RIGHT NOW THE LIKLE C*CKY TERMITE A COTCH IN HER GRANNY LIVING ROOM. GYAL NUH HAVE NO AMBITION AND LOVE BEG PEOPLE FI KEEP DANCE FI HAR LIKE THE ONE COMING UP SAT DEC 30, ITS NOT HER PARTY, SHE HAS NO MONEY IN IT AH MI SISTER MAN FREN DEM DANCE AND DEM PUT HAR PON IT. GYAL LOVE WALK AND BEG LIKE SHI BLIND…WORST HAR P**Y FILE LONG LIKE FLATBUSH AVE. ALL SHE GOOD FAH IS FI FILTER HER PICS, BEG FOOD AND MONEY, HIDE AND F**K PPL MAN MARRIED OR NOT AND STALK THEM OMAN, WEAR DI WHOLE OF HAR FRENS THEM CLOTHS, SHOES AND WIGS, THATS WHY SHE CANT WEAR ANYTHING TWICE. MI SISTA SI EVERY MESSAGE YUH SEN AH BEG HIM FI LEAVE HAR, BUT SHE TOOOO HUMBLE…IM NOT.AYE GYAL YAH REAL EDIOT NO MAN NAH OWN YUH UP, CONTINUE TEK F**K N DUCK….AHHBAYYYY

59 thoughts on “SHAN BRITISH LEAVE DI GIRL SISTER HUSBAND

1. Hiss mi teeth. Gal, gwaan go tell your sister husband to behave himself. You are probably the laughing stock of your neighbourhood to how the man can bun you. Your issue is with the man, not the female you are slandering.

2. ok kool sender,yuh address the matie,do you plan on balancing tings out by addressing yuh sista’s roaming koki husband!!??In all fairness as damn disgusting as yuh sey the matie is,it still doesn’t explain what n why ur bredda in law keep living inna her “nastiness”!

3. AH long time di whoring gyal fi get mudd up Ah regular she walk and f**k dung the place den move like she more dan ppl.. the right somebody catch him Man Ah cya bother :dp

4. what in the bloody hell, ms british is that you???? oh my and let me guess these are your (Friends) who you send to comment because your grammer cannot be hidden … but which friend is it tho? could it be nadisha, the one who you say uses her beauty supply money to take care of that handsome guy from stars among stars and that she is currently “cotching” in her sisters section 8 apt…or how about how she is a 36 year old mule that cant have kids because she swallows them…hmmmm or is it Kenyatta your a1 from day 1 that you claim is a thief from middle school days…whom you wont let sleep at your house because you claim she steal milk out of coffee…or how as soon as you take your cloths off you cant wash it before she puts it on……girrrlll my lunch break is up ill be back…

1. Grammar* not grammer dear but hurry up n come back with the tea during ur tea break…is London yuh DEH RT??…so we know yuh have a teabreak after lunch.

I will tek out the crockery n white mesh tablecloth…will save mi fine China for a next occasion though zeen baby love!

5. Yes dutty shanice mi want reward dis poster a long time mi did a tell mi cousin fi run weh that mix up bitch weh di mad family dem run thru di likkle short boy weh get lock up wah day yah swear him soon damage ur informer rass him know a u snitch him out Cause u did jealous him breed him imported browning. U all friend try friend up the girl and she find u out. U siddung and chat everybody dung to ur so called cousin di fat girl weh love wear di curly wig dem mi notice how she stop go out wid you mix up rass. Mi hear how u diss up monique how she walk and f**k like dawg and tek any man weh offer her 20 dolla. U talk seh Raven ,shooky bounty, chris from patterson andre , and kingston.a f**k har same time a pity di poor girl dont even know seh a u hook up her man raven pon ur friend sharonda. And raven did a send u naked picture a di girl and freaky voice note wid him buddy inna har mouth..mi nuh know how dem nuh beat u yet shanice.u must stop wear out gillian wear and leff clothes dem and go and look work. Mi all haffi wonder if u straight. Inna farrin to how u worthless

6. @yardielovethug, thank you for that spellcheck, as I said I was on my lunch break so I commented in a haste my darling…. now back to what I was saying…Ms British I would like to know why are you so ungrateful to Kady or Kadie (whatever) that this lady has done so much for you and you are hooking up Chris(fr Paterson) up with your friends behind her back…little girl that’s not nice at all, you must not do those horrible things. This Monique girl that you use as a footstool to babysit for you when you have no one else, why must you dawg her like that and call her all kinds of names like man clown, goofy, handicap, desperate for love. you speak upon how shooks was only using her that’s why he never loud up their relationship as he does with that much older nurse girl he is with now….smh omg do you even know the definition of a friend???? google it because you are not that. You use that girls boyfriend as well to take you all over, but did you let Monique know how many times he has attempted to fondle you? or how he is still grinding sharonda, that old lady Diana, and Samantha and you have another one of your “friends” on standby for him, that’s why you guys are sis/bro. you are too brave young girl.

7. Lol f**k out shan u finnally famous.them ago lock off your party weh Chris the married man weh yah f**k weh a keep party fi u.shan ina STD IMMIGRANT CREW.all them party gal flock together dnt have a pot fi piss ina.gillian f**k out and broke ina bah fake aliexpress and China town cloths.she left her daughter with her sis n 1 16 years old daughter a Jamaica she run left.all them gal worthless nadiesha hype up dem ago beat her black box shape old ass.shan f**k out dnt have bank account.look like welfare nah give u no more food stamp.a shan get Anthony lock up n she give him chlamydia she f**k him fren.f**k bugsy ina him car fi $20 pay go ina PARTY.get uno life together uno too mix up fi young gal.

8. Oh lawd gal shan u a no British u country. U kno your fren dem no want see no good instead them cum ask mets fi lowe gal uno cum a defend hubby.worthless f**k out immigrants STD crew.none dem gal deh no ambitious.not 1 a dem have papers dat y dem cnt keep a good MAN a bare hype fi SOCIAL MEDIA.true dean f**k off ms.shaw n lef it a mad her ras.dats y cupcake a mad her ..me nah luk U ok

9. Wait a Gillian or Shan ina pic beside dirty dew? Yyyyyyyy them a try so hard fi look like anoda smh bleach out ink up n f**k out?.. some1 tell why?….

10. Girl dem lucky, so cas dem a fren.well true anything fren do u fi do too.wear u fren cloths.f**k u fren man.wuk weh u fren wuk.dnt go school cas fren no ave no education .f**k everybody man.fren ago fight me ago fight to.fren no bathe so dnt bathe to.fren no ave family.come over me sis section 8 fi holiday,Shan bex she neva invite.oh lord not 1 dem gal Mek 1 NJ waste gal.

11. Shan no u say Gillian sell pussy fi Lil or nothing. N har mouth stink, plus she no look pon none har pickney dem.n she bisexual.from when she deh a farin n caa find man fi married har yet.gal go help u dauta a ja weh a f**k dun place soon start dash weh belly like muma n ina duty fridayz video.file fi u gal dirty hoe.bout time u own something ina farin

12. Hold on deh no u Shan say nadeisha a hoe.n a long time u know har so she a real old hoe from long time.u say she f**k hard she can’t be faithful how she full a mon like dawg.u say she f**k boy from stars cas him luk like beris wat a nasty hoe.plus u say beris a ur fren,plus she f**k boy from star fren.u say she a gal weh f**k fi wah she want,n she need fi spend time wid har Pinckney.no u say u tell har fi lef dean n she never listen.she spend all har $ pon him weh she Mek a di store n ave oda ppl mon buy tickets fi she cum f**k dem back n forth.no u say a bare obeah gal n har family do? Plus guard jewelry weh har man a ja gi har?

13. WEll let see who’s real fren to be 1st 1 to say Shan u wrong .nahhh none,Shan tek him yes tek ppl dem man dnt disappoint di crew standup strong guddie.gillian voice, Shan tell u ppl dem fi dnt put me name ina u mix up or else! Lol bleach out Gillian no kno no better dats exactly how she Gwan with her man voice, lol nadeisha y u mad every1 kno u only FB bad gal.u cnt n wont do shit cas u not built like that over a yr u a talk bout lick gal ina face lol weh on Facebook? Real bad gal walk up to gal n lick dem ina dem face like wat u ago get punk

14. AS big as me is no man neva tell me fi move me belly fi f**k,idiot gal alone send fb threat me sister a mad uno all u a Gwang how u no hot fi Vivian y ? Cnt wait u mek wrong move soo can tek off shit mole off u face.gwan listen to ur dirty fren den.uno live fi see sister win while badmind kill uno germs

15. Nah lie likkle girl dis mek mi day people nuh stop ring off mi phone wid ur business di minions dem a wuk..shan shan mi siddung a wait for that big bitch. Tracy u par wid the one dat use to f**k di short boy friend u know rass mi forgot unnu live di same place so she nuh inna my class ..true mi notice how she always a gwaan like she a bull and can war everybody fi u..mi expect dat wig sharing nuff bitch fi come in yah..but mi just a hear seh she run u weh cause u were carrying news to har husband and har mate dem blood claat u nah nuh loyalty girl mi know u did a chat all she to cause mi hear how are man did a bun har wid u friend mi all hear seh u seh she dash weh belly fi muripha bredda before har husband come a foreign..likkle girl u too bad.

16. First off all nobody nuh jealous a dutty shan or gillian weh did a f**k bounty same time. Shan did a f**k anthony same time as kathy. Shan why u never tell nadisha seh dean f**k u to.u and ur young cousin were f**king the same man twice and now you are f**king my man friend chris dats keeping the party for u.didnt he used to be ur cousin tracys man for like
    10yrs .my girllllllll.a u seh share come to think about it met i never hear a man own up dis young girl yet i never hear a man seh see mi woman deh. Smfh are life sad.

17. My girl a who from stars among stars u give 3 some shan u start follow gillian and f**k gal to. Well mi hear how kathy used to feel u up all the time fi a likkle 22 yrold gal u crotches famous eeeh

18. Ah bare low life ah comment anuh draw out the wrong ppl
    Lawd if u nah sleep come look ya .. theirs no one stinking mouth shan Nuh chat her business wid as well
    As chat other ppl business wid ah long time she nuh have nuh loyalty … the funniest part bout dem
    Comment ya is seh the business weh a dash out come from
    Shan mouth Lmaoo so who tf fi defend she when she call war dung pon herself .. she fi learn fi low out ppl business cause none bout fi har life nuh stay goodluxury doll mi bloodclaat ah joke dis to bumbo weh di friend dem weh Eva ah hype em up deh oh shit I forgot y’all business exposed to ah bayyyyyy

19. Oh lawd me feel it fi gal.she no have a valid id her passport expired.so she def dnt have bank account.it rough a foreign broke pocket gal crew lol

20. Mi go look pon dem boy they stay back.di black girl need wear a suction waist trainer fi share har box shape and mash mouth.di bleach out 1 just pale n nuff her skin bust up bad man.ms.shan pic them filter bad so u kno she fake.mi no understand how uno a fren n dnt promote or spend time with uno pickney.same way uno can dress up n cake on all make up n go every pon knock.influence each other as fren n go out with uno pickney too.teach each other brotherhood lawd how raise these thots

21. Mets come ya me go look too.wat a way not 1 a di gal dem pickney did deh a dem thanksgiving dinner.big family holiday dem cotch up ina gal section 8 apt wid dem empty hand hungry belly self.a nyam out a aluminum foil.uno sad homeless lost miserable.heart dirty

22. Me fi tell u a bare waste f**k out idiot gal live a nj.how dem gal ya nasty so. Jojo any day u ready whoop ass u kno i got u.swear me dnt like nasty bitch plus they say all them abundant them kids omg

23. bare shit up ole gal.ana say she no f**k gal but she and the biggest nj hoe a par.dem hate each other but true no1 no like them them stick together

24. Mi nah lie nadisha and Gillian really a worry these bad mind ppl omg mouth Mek fi talk you guys not saying nothing come better then that we nuh worry bout ppl that living low life every year unu live the same life Mek a change It’s about to be 2018 unu really think Gillian give a f**k about unu stop worry bout the gal if she sell pussy a fi are pussy all the gal kids them unu a worry bout the gal nah be no problem to unu come off the gal name ppl deh a Foreign 20 years and still don’t achieve shit she doing better than Nuff a unu weh dey yah before are the gal don’t member Unu h Keisha before you talk about people you need to go take a shower you and Shan Shan Live in the Worth place in America unu say section 8 food stamp an 20 dollers rent all unu

25. Stinking mouth annie aka nadisha weh shape like a wet sponge we know a u name kay .go and tek off di one white frowzy shorts and fix ur pitbull face and forward again miss professional cotcher weh nuh stop thief wig a irvington u too big and shape bad fi always a. Call people fat move u blood claat and go fi u condemn hole weh cant bring life ..

26. Gillian how they said you can not read.you doing good to be on pinkwall expressing yourself.minimum wages??? Girls who uno a do better than.im a citzen I will come to your work Place and have immigration shut down mr.lee.so make sure you wash your dirty ole before u talk bout bathe

27. Dirty gillian always ina mad problem.u is a mix up bad mind gal.not 1 goid fren u ave u change fren like how un changed man.wat true fren no1 cas no1 no like u.

28. Weh do better ago Gillian come better.di ppl dem worry bout uno pickney dem all di 1 dem weh get dash weh, cas uno no care atleast be glad some1 care walking groupie.better uno did have boys cas them lil whore gal dem genes strong atleast them get horing from mom.parting and cloths is not doing good girl.u sound so dumb.u must cnt read fi true stick to f**king ppl man just dnt f**k minds cas me no want std

29. Yes shan shan di same amount u make when u keep ur parties cause ur broke ass never make a dollar .cause all dem do a use your whoring ass i was at ur party last night and i notice none of ur close friends were there i wonder y mix up bitch.bout u a walk a bawl and beg people fi nuh shut of party den u a mek tuff video fi fbook. Bitch bye lol u a real life bum and a clown

30. You mad hurt so carry the immigration Bitch stop worry bout ppl kids Who gives a f**k if you are a Citizen you mad hurt about something hoe that why you just a debate on Gillian if the gal don’t want no friend why you mad and she not there for her kids why you mad Something eating you up inside you ago dead cause you nah get Gillian dash way belly stinking pussy fi lick out you hurt bad duty f**k out Gillian life a mad you an the Bitch don’t have one an it a badda you bad you have paper an you Mek somebody weh don’t have none a hurt up you head so you mad hurt me a talk the ture me could live in a house with my name good job nice car an a worry bout a Bitch with nothing obviously you are very mad and upset about this bitch it’s must be something she doing that making you so mad because you can’t have a good life and talking about a person that don’t have shit who hurt you are Gillian you hurt good life an you a worry bout low life Gillian

31. Ms.nadisha shaws

A how long freaky boy dean have nadisha a suck off him cocky and f**k her in har batty and take her money dem dancehall man nah change.imagine gal just come from ja a try make a living n u n u fren dem a run train pon gal.uno fi stop use gal dem uno young gal need to learn be independent respect uno pussy man.as freaky dem is probably have gal lick out him batty kmt uno 1 set nastiness nj gal.

32. Bloodcaat me can keep friend an so an me don’t want none which bloodclothes friend me did have weh me bad mine you smell like Shit. Bitch bout friend weh bloodclothes friends ago me don’t want no friends. Go suck you madda an if me a dash weh belly me nah carry no gal with me pussy look like you a me pussy ole cause say me have std come suck the std out me big pussy an me work a mr lee me have me own apartment all the blooodcothes bill in my name apartment in my name family nah dead fi hungry no gal can say me ever sleep off them floor are beg them a Nite rest an beg them nothing. Stop worry bout my kids them good me not ever carry my daughter round no gal weh me ever par with an me know fi sure she good me can see are any time me want Bitch I ofto go to work I have people that depend on me so I ofto to work come suck the std out me pussy an when the man them done f**k me come suck the come out me big pussy bitch you couldn’t in her right state of mine to sit down and just dey pon me nah yes yes me can keep friend me an unu bron fi want friend from unu me know unu from Jamaica me an unu go ture hard life Together me nuh want no friend a bayyyy

33. Mr lee work paying all the gal bills nah lie you the badmind one all the suff you writing you really hurt bye this Bitch life of she not being a mother to her kids what the f**k are you you’re very concerned about this gal life you take time out you life fi write all this suff you sound Jealous of a Broke bitch

34. Cum here sasha: anou a di long gal from ny weh keep party?girl me n gillian chat u why you no stop wear dem 6inch u no see how you long.she say you no stop bum u man.but him bun u too so a no nuttin gillian say uno did fi do 3sum n damian hood couldn’t stand up so uno eat each pussy???

35. Look how dem say me run lol run where? Look who a run inya.gillian u no want no fren girl? Y u so lie u love run up ina ppl.true u badmind them fi dem things.them find u out dem cut u off. Luk weh u do to Katie u make gal move out her bf comfortable house weh him own n lef har pickney.fi cum cotch ina u hoe shop sardine basement fi help u pay di rent .u f**k off the girl then kick her out.u wicked u no fren.a so u f**k all u fren man dem.a so kim cut u off n fren Katie cas u theif gal $. See Katie a do better than u now girl.

36. So how dem say a gillian post jodystarface pon ya cas she jealous say she married and get her papers before her.a drive nice car n work 2 nurse job.n true gal no ave no pickney n a do gud fi younga gal than her.
    Plus a gillian post Japanese cas dem f**k same man.n true xcelent do har batty. N bread after n bout if gal no fraid she get infection wid har cheap shots.

37. Mi bloodclart unnu si di big dutty spoil cake weh shan did have a har party..omg a granny mek dat fi u..mi tell unnu seh she she bruck and unnu think a lie di c (chanel) dem a run off a di cake..and those cheap 8 dollar 10bspot gold boot and amazon 12 dolla 2 piece mi cant bother mi cant wait fi see kenyatta in a di suit .

38. Gillian Annie chat u to shan..shan chat u to di world gillian chat annie to abybody my god it sad annie member when u tell shan seh gillian hook up dean pon gal a unnu shop and u plan fi cut or off. or even di time u sister renee did mek har bawl cause u did ago beat har.lawd annie u nuh good either u member when u did a walk and tell everybody seh gillian gone a florida go sell pussy fi fix har rotten teeth dem..gillian u member when shan confess to u seh she f**k fresh prince inna har granny living room ..and u and u friend dem laugh offa har and seh har hole shit up

39. So a di shit up hole crew.? No 1 no really like screw face Ann. Them only par gillian cas bleaching n tat .shan di f**k a gal weh them use to tek ppl man.

40. Lol watch all di fren dem a tun gaisnt each other.boy met wat a delima boy uno mix up old Oman need be a influence on young gal dem.uno love fren too much mon

41. Whoring shan shan a gud fi u.a so u always ina man problem u too ras mix up stop walk n chat ppl u no better than no 1 or di fren dem weh u chat if u never did a tek ppl man u fren dem name wouldn’t a call.go look a job n go school every day uno in a mix up a f**ka u.a long time me tell u Lowe di dirty gal dem.dem no like u n u love itch up under dem n beg n wear dem things n tek them man u too ras nasty

42. First of all it’s a new year that’s y some ah unuh Jamaican can’t get no weh inna life … me n Gillian is not no Fren but as far as me see the girl ah do har ting papers or not cause ah nuff ah unuh have papers n don’t have shit .. her kids maybe not wit her but dem not short of anything.. as far as Kathy (or how ever she wah spelll it)she was not living anywhere excellent put har out n Gillian tek har in so if she telling a different store thts a lie . That girl always play the victim…better the girl sell har pussy than give it fi free smh .. unuh need fi do better at female..Gillian gwan do ur ting nah lie yuh use to hype a lot but I can see u calm down a lot ..