SEND YUH MAN PICHO COME NAH

Pinky dash dutty Racquel photo ova mi ID. Ah 2020 now cyaan wull mi mout nuh more. Dis dutty gyal tek mi man sum yrs aguh a New Jersey afta dat mi nebba fine anedda gud man. Afta shi tek mi man him still lef har likkle afta wen him fine out sah har bredda breed har frm she was 11 yrs old Now mi hear sah dem liv togedda ah England this b**h is a home wrecker and family ram nd she not even stay gud.

7 thoughts on “SEND YUH MAN PICHO COME NAH

1. Yam head senda gwan gu tek a family memba to if yu cyaa find a good man.. Stop blame other Oman fi yu years of refusal by men.. A years pass now, get ova it Ediat gyal!

2. family ram? she was Sexually molested at a young age..that’s not something to be made fun of..and she didnt rape your Man he made a conscious decision

3. 2020 and some woman still a blame woman for destroying the relationship. A true some a unnuh no realize seh emotionally the man leff unnuh long time. Even when him a sex you and pay the bills, him secretly looking a way out.

1. A which dutty nasty gyal send in mi picture and afi a hide ID first of all nastiness mek mi address the family ram prt…Yes I did get pregnant at a tender age which was 16yrs old however I can swear on my fucking son no family never fuck me yet or molest me so get your fucking facts str8…in Regards to your man get the fuck ova it who eva the fuck that was….kmft go get a fucking life and find something constructive to do wid yuh life…

4. Sender you are a woman scorned. Even though her life was rough the man still left you for her. That mean even with the life she grew up in, something inside her still better than you. Stop victim shaming and blaming women.

5. Tek dung mi bumbo bludcatt sis. Dutty nastiness..wid yuh fuking liad self.. my sister had her child at 16 years old fi man a road no family ramp ting! guh suck yuh mumma old nastiness.. true she pretty yuh bad mind yuh drown yuh ugly raasclaat self.

6. If it wasn’t for the brother impregnating her I would say she send herself in cause sender this girl look good to me.