MI CANNOT PUT OUT DI GIRL PIX LIKE DAT SENDER

Met this is a jamaican living a foreign. Wol my id private deh!!! So this gal name kim n she deh with a man in Jersey. She live a jersey with him when her funds low
When she ready she leave him n deh jamaica with other men
So one of her big bench n batty fren is my cousin n my cousin always a dash out her story n deeds give me 
The little man she deh with she left him n come back to her convenience as she like n milk him like a cow 
So months She deh between ja n Jersey cauz she was f**in a man in ja the man even drop her off a places she go ja n play big
My cousin tell me the gal have a daughter bout 19 n the daughter always a beg for attention from her madda n how she long for a mother love and miss her granny that she grow with 
Anyways my cousin went over the man in jersey house cauz kim n him open restaurant n catering business../ all I know is my cousin say the food nuh all that n the presentation need working on
So good gal sex down ja with her man n leave her old man a jersey n return n open restaurant at his house n now a legit restaurant n location 
Soon as she mek couple thousands she ago run go on vacation again leaving the man to go spend time with her hot man a ja 
My cousin say when she around dem she see n smell the fakeness but for some reason kim have the man weak n Use him to her convenience n run him head 
I hear one of his kids talk that dem know all she do is use dem dad for whatever she want n leave n come bk 
The reason mi don’t dash out more details a true mi cousin a go eat deh n fren her n collect more details 
But in kim head she is some form of superstar but clothes n shoes don’t mean a thing n one day she goin to run that man to ground zero because she don’t want him

10 thoughts on “MI CANNOT PUT OUT DI GIRL PIX LIKE DAT SENDER

1. Sender it’s obvious that is you and ur cousin lusting over n longing for Kim’s knight in shining armour.The 2 of unno a Ole wicked,move unno bomboclaat n lef Kim n har front n her man!!Maybe yuh can’t find a man to open restaurant but smaddie must out there can start yuh off with a likkle toaster oven…Gweh witcha hating ass!

2. Sender yuh and yuh cousin sound badmind nuh bc a waa she poison the two a unnu. All the while Kim a walk and fk it never bother unnu until she open restaurant? One long story and All now yuh cant seh wah the gal duh you or yuh friend. Yuh sound like a bitter baby mada weh Di man not even a fart pon. Go sleep man

3. SENDA – MI AGO SEND YOU RIGHT BACK UNDER YOU MUMMA. FORTY SUCK YOU MADDA STRSSIGHT. YOU TOO BADMINE. FOH

4. sender you sound really really bad mind!!!! plates by kim is the best food inna jersey.. go run back up inna you mumma.. you and you bad mind cousin biggggg mad cause uunu can find a man fi run him head and fi love uunu unconditionally an mek uunu can wear di good tings dem. FUCK RIGHT OFF PURE SHIT UUNU A CHAT.. UUNU GO FOLLOW HAR PAGE ON INSTAGRAM @PLATESBYKIM AND COME TRY SOME OF HER DELICIOUS PLATES!!! SENDER MI NINE YOU NASTY BLOODCLATTTT!!!! YOU IS BIG MAN..

1. My cousin will be at the openin just watch a not jus we alone chatting her n how she a use the man when she done fuck n nobody else no want her just watch how soon again she soon run gone go fuck again