MARK HOLLYWOOD A SEH A HIM BURY BREADY?? IT DEH YAHHHHHH

Met dash da sus yah fi mi lika xmas present mek wi open it and see weh mark hollywood send fi wi cah dem yah sus yah nuh normal..mi seh met yuh av dis waste bwoy weh call himself mark hollywood from la. Di ole fart nuh stop walk n tell ppl seh a him bury bready but nah tell dem seh him wah walk inna bready shoes. Mark kum tell di ppl dem how u nuh stop set up and rob di ppl dem fi dem tings jus like bready..tell dem bout di 5 star package weh yah dish out like turkey pon thanksgiving n gi raquel di gyal pon di side and yuh so call babymadda sasha wid di belly weh a raffle between 2 other suspects, if i laugh i die.. met sasha a breed n av babyshower yesterday a florida and mark him well look happy n nah know seh di military man a florida and di young bwoy a jamaica a play duck duck goose a wait fi get pick fi see who di baby look like. Yes met she f**k pon di belly

.. Sasha ur a walkin germs yah gwaan like nuhbody cyah f**k yuh teefing man…him teef till him guh teef di 5 star package 2
Dutty raquel yah gwan like yah good gyal n a hide n f**k nasty mark, sasha wah kno fi find yuh n beat out yuh nasty rass wen belly drop. Raquel why yuh delete yuh fb? Tru di gyal frm jersey a look fi yuh? A u seh weh road a guh cus nuh knowings nah gwaan fi yuh a jersey, yuh presence is scarce. Met raquel a walk n tell ppl seh a she a di acct holder n a she mark gi di wol a di money, di wol a di teefing money while sasha a defend di teefing money a seh a she a di acct holder n a she get di money suh mi affi ask a who own the account, di man, di belly and di 5 star package. Raquel seh mark buy her truck n nuh stop fly her out..f**k out raquel do mark know yah dash di front a jersey like seh f**k outta style? Sasha do u figure out who di babydawdy is yet? Sasha i feel sorry for ur 15 yr old daughter ur pimpin..dem sumn deh yuh leave to ur grabage ass to do doh involve ur child wutliss gyal sash

0 thoughts on “MARK HOLLYWOOD A SEH A HIM BURY BREADY?? IT DEH YAHHHHHH

1. Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..

ppl need fi cum out dis mental shit bout dem a wait fi see if pickney look like man fi seh yea a fi him…only D.N.A can confirm such truth,know how many kids mi see luk like man weh anuh dem daddy,jus like how two ppl can so much into each other dem start draw dem one another luk……mi cued even finish read the rest a dis

2. one man call in a raga the other day about the him babymother sexing another man down stairs while him upstairs in the bed. I think it was in Jersery..

3. Nicky sound like she have in 64 teet. Dwlllll. This is what I haaaaateee. Cause Nicky and Raquel were friends. Hear how di file a read. She keeps saying she nuh know nothing bout Racquel so how she fi call up her name……but hear how much dish Raquel business. Smfh. Aii sah.

4. The amount of names I hear call on who Bury Bready but more than one people had to put money to send him on his way.

5. Girl First off I don’t know this Mark Hollywood but What is it to walk in Bready shoe?? Bready wasn’t nobody but a hand to mouth thief!
    And to top it off People money had to keep his wake and funeral so where did all the money go…All the fool’s can go walk in Bready shoes it will take you down the same path friggin broke idiots

6. My message disappeared

I was saying I don’t know Mark Hollywood but who want to walk in Bready shoes. He wasn’t nobody but a hand to mouth thief and in the end his thieving goods couldn’t bury him..People put up money to keep the wakes and Funeral everything is an illusion so which ever fool want to follow in Bready doorstep straight in the dirt go ahead fools

7. Nicky and raquel were friends raquel walk and chat the gal wid everybody she too wicked nicky trynhold it for months now and she get tired. Mark is a big almost 40 years old man a fxck sasha how much years and a now she breed is a jacket mark get sasha a fuvk man a florida n jamaica so wen sasha run out raquel run een

8. Raquel run go get marcus name tatto bou dem ago married and dont know the man have baby on the way marcus too lie him a tell everybody say him alome bury bready and how paula spice and pinky noh stop call him phone a beg fi money for bready cause none of bready friends put money towards it

9. Just 1 question since a slur she buss why she neva len it to bready shim could a better protect him self?

10. sender u is one nosey mixup bloodclaat picky head jancro.stay out a the people them panty seat and go disinfect u own.

11. It can be anyone throwing shades at Racquel because she betrayed aloe of people in jersey even her own sisters and longtime friends

12. woooiiiiii dont say so lawd gees she finally get a baby but mi did think say she neva want no mo a de one daughter alone she want an wid dat deh idiot deh again to dam so much i can say but