LOVE AND DANCEHALL NEW JERSEY

Met mi cyan stand da dutty gal ya weh name karen from winnaz empire. She big an shape bad nuh bl**dc**t.She jus a walk an f**k down da hol a jersey. Neva see a gal weh love walk wid har pu**y pon har forehead. Any man weh she deh wid always lef har. All my man she did a try look wit har done out front. My girl how ya life so sad? You always deh wid one set a ppl and dem same one seh u sick dem stomach. My girl weh ya bby fada dem deh, wah happen to da sound man u did deh wid? U a da biggest sadomite mi eva buck up pon. Da amount a pickney she dash weh, a walkin cemetery she be. She will f**k an suck anybody fi a come up. Met on day mi go inna da restaurant and everyman weh in deh she f**k, all da man dem woman in deh to r*ss an dem nuh have da slightest clue. My girl u nuh shame fi kno seh all a dem a fren. But all u can do is run an use your bl**dc**t mouth like da idiot u be. Bwoy ya life sad my girl, hope u nuh listen to ya facebook post dem weh u love mek cause 1 we muss f**k u up one day. P.S MEMBA SEH DA FEDS A WATCH U

9 thoughts on “LOVE AND DANCEHALL NEW JERSEY

1. thats a lot of hate for one person to endure….sender you need Jesus, bout 3 or 4 disciple and couple pharises fi get di hate outta yuh heart…if a kinova and dead wid laff to raas…..

2. wooooooiee, if i laugh in yah.. lawd karen you no shame.. you grind off all a bling and winnaz crew. mi done know you a freak but a full time you pay your debts and get a man fi you self, stop go round and suck all di cocky a jersey.. all a your other freak fren dem a settle down, wah happen to you .. you nam all the pussy you can find, you give the big man dem 3some and head to the crew, mi done know say you nasty and just take anything you can get but never know say all feds deh pon you case.. find your baby father dem and all the cocky you suck a jersey and sort out yourself, lawyer no cheap dem days yah

3. woooieee. karen dem call you out, lol its funny cause a long time you a do this..you well f**k off bling and him crew plus all the man dem in between, gal you brave, then you a eat pussy too pon top of it and your still cant get better.. the same people dem chat you and fi dem cocky you a grind off and suck off.you fool bad, everybody a jersey know say you is queen freaky and your home girls but it seems you are alone now, they all a settle down.. only surprise is your a target of the feds, thats new to me

4. dayummm karen. you well grind off your friend man dem, you well f**k off all a Michelle resturant. only she Michelle and the ladies in the kitchen you no get none from. you and Susan a fren and you well grind off her man. you need fi pay your old lanlord and stop f**k down the place and offer 3somes… niether the man dem or woman dem that you grind have anything fi offer you now.. keep it up. your skeletons soon fall out the dam closet

5. hmm really karen.. you well f**k off the dread and mad cause him never give you no money and your freaky fren susan have him now and a get paid… karen you f**k all the man dem and they are all frens, next time collect before you run the pussy… ask the one that eat out susan and keep it quiet for your turn