ISSA LIE……….STACEY NEVA DEH WID HECTORIA

Rotten ole Stacey come outta Di apartment ah jersey weh welfare ah pay fi it yuh stink nuh blo**t you and your old ppl looking pikney dem every week yuh did a beg Hector the hard working man fi money for rent till him get fed up ah yuh ah suck him wod him dun yuh blo***t
Stacey bout yuh name channel 34 stop create problem yuh deh pan live and ah mek Rory call the cops pan unno self like the wull dancehall know seh ah you ah call acs and police pan dem family ah Brooklyn yuh soon get lock you and Rory suh keep it up

10 thoughts on “ISSA LIE……….STACEY NEVA DEH WID HECTORIA

1. Aids puxxy gal Stacey, crack head pickey pickey head Stacey yuh wan bath you is an delusional hoe i hate and nine yuh like a dose of poison go and kill yuh self evil bitch Stacey yuh nuh ready and never ready yuh Stay real bad in a real life go and get a new puxxy old dead a through the Aids a rotten yuh out you get up everyday on live making problems with everyone walking dead Stacey go and bury yourself alive

2. Unno gi 2 much trouble, a di same set dis from di odda day. I don’t know none of these people but How do you know the girl have Aids. Its not ok to keep on cursing her about it. Stacey if u r sick u should be concerned about your health and leave the BS alone

3. Stinking shatara and battyman shage leave Stacey alone she don’t see you…. go try and get ur life together

4. Sadamite shenel Edwards send dis in dwrl she chubbling every body in the whole dancehall dwrl bout she working for people