HOLDING THE SHOES FOR A SPELL

MAKEUP

So met this whoring gyal lala a walk and a f**k off all a di man dem Inna Jersey party, my girl u look a hot mess Inna real life, weh whore ago, weh Thot ago, weh freak ago, weh diss nasty gyal ago. Girl u need to go easy on all that make up pon u face, it no look good. Look like a clown, look a hot mess. Y u feel di need fi expose urself like this in parties, ur just being desperate. And yes no u did a done u old ediot picture man pon social media, after u put him out for cheating on u, and have the man a beg fi come back cuz him tired fi sleep Inna him car… But u story sadd tho, this poor little picture man snipershot is the next fool to. Inna party a hold u shoes an u bag while u gone Inna corner with next man…. But met she need fi do better a new year a come now…

0 thoughts on “HOLDING THE SHOES FOR A SPELL

1. The world done know this girl is a Thot, mi agree wid the writer. Bitch u need fi do better, u have a son… Stop sell pussy, stop suck pussy and dick… U hoe… Rip to lala

2. Yuh really tek time mek pic collage and story because yuh nuh like the girl make-up? sender come back here come tell wi Di real story..