GRAMMY KIDD FREE & SINGLE

0 thoughts on “GRAMMY KIDD FREE & SINGLE

1. Show off always bring bloodclaat diagrace yuh c how unno did lovey dovey nd a show off all pon him den wife nd unno gwaan a play big wid rings,shoes nd all deze ting lul who hab up de last laff yah nung set a bloodclaat waste de two a unno…

(Simplicity soon sign in)

2. So a wha unno a gwan like seh Grammy kidd a somebody , Keisha have her tings and she look good so I am sure she will move on to the next best thing nothing last forever but Salvation. Grammy is a dogg I dont know why Keisha was with him in the first place. Enough is Enough I was tired of them in the first place.

3. How Grammy fi single?? They are legally Married so if she take down the pictures is mad she mad. You all love to jump to conclusions too fast. I saw them in New Jersey the other day and everything looked quite fine. But if Grammy did something him shouldnt hurt Keisha because she was the one that was there for him through his time ,she paid lawyer and do everything to help him out so yes he is ungratefull if he hurt he. I really dont know the situation but I love them together they seemed happy and loving. Badmind ago get the best of some people. Grammy u need to talk up the things,so we can know weh u do.

4. she damn lucky, show off bring disgrace, humble calf suck the most milk. the meek shall inherit but a fool and his money are soon parted.

5. me just done talk to Keisha and she and grammy good who ever send this in foool nuh box side .. Unno love the ppl them life too much ……A bAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY uno get trick she !!!!!! :cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd :cd

1. Dem nuh gud cause she tek down most a him pic dem off are fb and IG so top and the vid dem please but who cares

6. A lie she dung yah wid man a drive up and down inna har red bimmer one young boy so stay there..dem gyal yah can’t tame..wat a set a sibblings just overgrown and big so!!!

7. How uno wicked n stay bad so everybody know her black 650 BMW weh u get red from ???? That’s how me know uno a wicked. Plus the gyal been come back from jamaica. All of uno just love chat n know ppl business more than them. She just give a a bait n bite them obviously bite it. :mewek2 :mewek2 :mewek2 :mewek2 :angel :angel :ultah

1. NO you a liad see keisha wednesday afternoon inna a red bimma pon Waltham wid a yung gung well cock upp inna front she so big and tight round th epoor likkle steering wheel so gweh yah

8. And u know say M16, Rambo, Rex n Tunkornmeal would refuse Keisha meat tho!!! Yea man di mongrel dem have taste dem would not eat that there unknown speci u no see Grammy kid nyam it n all no diagnosis caaaa Meck as to wha do him smh kmt bright bout dead meat GTFOH

9. Met I’m curious is this the guy tha was in a relationship with the fluffy girl fr NJ that died fr Aids back in 2013 an it was all over he was HIV+ ?

10. she need fi cut,paste and print weh she post up put it inna a bowl nd spoon feed herself slowly but surely suh it can select inna de whole of har wat leff body

11. Uno a tek up ppl problem pon fi uno head n no realize say Keisha don’t gives too penny nor a dime about the situation. Me she her out last night having mad fun popping bottles n carrying on as usual. The gal dis deh a dream weekend then me see her with her kids a Park Plaza a do up hair n all these thing. So weh Grammy deh??? All him post a flyers. Something wrong fi true. Uno have the details because I am just curious. Me watch them pon social media because I like seeing them together. I think they look great together. Mr Regular if Grammy have HIV that mean she have it too n nuff ppl a jersey because I know couple ppl that him sleep with. FYI it look like Grammy baby mother on here she seem bitter n sad. I am just saying move on my girl n leave the couple alone. Met n it’s quite evident u don’t like a bone inna her.