Firstly let me just say I’m not one to f*k with ppl but this serpent needs to have some light shed on her. Kimbella why is it u always have the worst things to say about ppl?? Your a groupie under every gal pick on insta u dnt f**k to run in to ppl just to find out them business n siding n chat? How long u so call married liad gal wen u ago move outa u the family house n branch out on u own when u ago go dung pon u knees in prayer fi alllll a dem baby deh weh u dash weh fi lex flex n the other Bronx man dem I av a tristate p((y u an iron batty Tinka bell ….

But ima stick to the script u Kimbell all u good fa a fi goggle balls when u ago stop call di man dem u f**k family dj Kidd in particular wen u ago stop go party n beg man 25 Dalla I would ring out u bloodclate but this is just for u to take heed b*tch any man no f*k nuh born yet so dnt u f**g dare call a next b*tch name ina u mouth cuz wen u talk bout f**k fi NOTHING that a ur committed tough face gal all di breast u do u still fava man wen u can show something with u name on it anything at all I will ease up b*tch walk n talk bout u man have money from him come outta jail Ntn no up girl byeeeee n member me ready fi rinse u some more so let’s get it

14 thoughts on “FLEX MISS

1. Dj Kidd from swag and floss? That nigga cocky global I wouldn’t fight over it if I were you. Hope his wife practicing safe sex with him that lil midget dirty

2. senda yuh n har did was issa fren?? send di pitcha adi man please and tonks I dont like missin evidence.

3. KimBella a big hoe from long time,Iron batty Tinkabell knw sey Mel did a f**k Lexflexx and she run guh set up stinking mouth Bella pon him thts why Mel and Tinka fall out.But,mi need the tea ☕️ on how Tinkabell run guh a JA fi watch har old bf and him dwn dey with him wife dumb ass bit$h dey a JA looking like a iron donkey nuh stop hind and a fu$k Batty face Lukieflexx while his bm is dwn there as well

4. This bitch pussy dying herpes ah kill har in the summa she left lex bcuz him give har btch think she hav a*ds

5. Tinka was wit Lukie inna JA as him go KFC she get it as him eat crab she eat it as him deh beach him deh beach unnu nah look even him wifey put on snap fi har bae deh cross di Map evryday di wifey ah ball fi har bae pon snap

6. Y’all some motherf**king haterz alwayz a try fi tear dun ppl. Kimbella neva wlk and f**k wid ppl. Unnu too badmind. Sender a wah ? Yuh want yuh body fi do and don’t have nuh money fi do it right lmaoooo. Come affi the rass gal name. She look better than all a unnu badmind dirty ppl weh a comment.

7. Yea we know Kim av a disease cuz the whole summer this bitch couldn’t drink because of some anti-biotic she was taking she took them shits forever…. but tell me how one man box jar dung ina party the other night please to shed light on that one…. this bitch is just filthy n all that f**king Ntn to show every party Kim in all 5,6,7 man in deh she currently f**king no wonder lexton always stand up ten miles from her ina party bitch u can’t even stand up next to u man ina party dat no look gd

8. y’all are some sad mother f**ker and y the person gone text the gyal madda now fah . A wah she do to unnuh .u put up the girl baby in the background . It look like unnuh did up in a d gyal room n pure tings , a must one of har dirty family or friend do this …she always a house party and d whole world deh deh, Dem house well big .. she nuh need fi move out, so mi nuh understand now weh this a come from. . Dirty miserable bitches .it look like unnuh well hurt . Unnuh think unnuh bad y unnuh never dm har pon ig or snap huh. Bumboclaat bait . A bet mi find out a who today . Wait just watch and mi a go post it n mek Kim beat out unnuh rass. A 2018 now stop d f**kery .