DI SUCKING IS DI SPECIAL

OH SKUNT,PATRICE UN4GETTABLE SURE CAN MOVE ON,FIRST DJ FOCUS NOW WEST BANKS I REALLY DONT KNOW WHAT THIS WEST BANKS GUY IS TELLING SHE,PAT SAY SHE SO INLOVE WID HE AND SHE FEEL LIKE SHE A GO DIE WITH OUT HIM,SHE SAY HE KNOWS HOW TO EAT DI PUM PUM REAL GOOD PAT HOW CAN YOU BE SO INLOVE WITH A MARRIED MAN? THIS WEST BANKS GUY IS NOT ONLY MARRIED HE GOT OTHER B*TCHES IN THE STREET,PAT WHEN ARE U GOING TOO FIND YOUR OWN MAN AND SETTLE DOWN WITH,YOU TOOK FOCUS FR SWEET TEA NOW WEST BANKS,GAL YOUR LIFE SAD BAD,GAL U LOOK HAPPY NO SKUNT IN THE VIDEO

9 thoughts on “DI SUCKING IS DI SPECIAL

1. Nuh Kemesha man dis fah she file fah and bring come a foreign lmaoo dats why u cah sorry fi mawga dog dem turn round a bite yuh.. banks did bruck and hungry and a suffer a jamaica and di gal bring him ome a foreign fi get diss.. bitches need to wise up stop sorry fi di johncrow dem

2. A dis yah ugly gal hunnu a mek sleep wid hunnu husband???? No man him desperate… look like she have di jawbones a hell doe a suck she suck yuh husbandry hood mi lub.

3. F**k out Kim weh u know bout mi fren bout bruk and hungry a Jamaica??.uno love BC run wid tings weh uno nuh know bout ,pat and westbank culdan Neva deh look how she f**king ugly and tan bad,suck pussy can Neva Inna him ting so uno need fi go get uno facts straight and dress up uno careless argument!!

4. Duty lips suck pussy lips Patrice an lips suck the most pussy a Jersey ugly Patrice you move out your grandmother house stop act like life is grate you are very ugly and wash down lips you a the next one you look sick like you have aids you an the stinking. Batty gal lips you sleep off Kay floor dog shit any day you ready step to kay an you will know unu days done ina dancehall Especially lips always putting on a show bitch you are over 40 go and look a f**king life go and get a job and get off f**king welfare you nasty piece of shit Patrice you pussy tough long like The white line in the road you take f**k in every ole you give Focus std an him say you pussy Smell like Shit

5. Meh hear seh ah lips hook up West Banks and Patrice she ah no he ah married man and she frend wid deh gal. Ah madness dis. West doh lie pon ya dick, he did ah f**k Patrice. :request

6. West Bank a f**k lips on night me in Prince all an me here lips deh pon you a go home with me the boy have a good woman so I don’t know why him a f**k duty ratty pussy lips l