CLOTHES KILLER…HOLD DIS COMPLIMENT

image-Optimized

That stinking Whore Talking about she name Clothes killer. What clothes she kills . Hide and f**k you can’t know who she ah f**k but it looks like she f**k for money mi nah lie she looks good tho. About she buy prada glasses for 350 and still lives in a basement . **cker girl Gillian whoring Gillian that God for the rasta deya cause him made u who u are .

0 thoughts on “CLOTHES KILLER…HOLD DIS COMPLIMENT

1. Hahaha Gillian dem try dis you but dem Caan cuz all your bills are paid. whether r not you f**k fi money dem always pay fi get f**k. Mus excellent write dis. Excellent you can write watever u want. YOU STILL STINK!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHA

2. Seriously? Really? yuh a cuss the girl and a compliment her at the same time…mek up yuh mind, is either you don’t like her or you admire her. Your story is so pointless.

Morning Ms. Met

3. Isn’t this Gillian weh use to dance in dutty fridaze? I win
    wonder what happened to her daughterJamaica, if she get her yet.

1. :ngakak :ngakak :ngakak Foxy if she is not albino me nyam me shirt cause if a bleach she use and white out so, May Jah have mercy on her soul. :ngakak :ngakak :ngakak She look albino Ish but with these bleaching cream Oh My.

4. Gillan go suck yuh madda excellent hype den you. .yuh bleach too much. .go sit down bout fashonkilla..Yuh need fa stop ya nasty ways ..Ya ugly, yuh too hype. .you too old to be wearing what u wear..when yuh ago stop party eh…stay home an finish bleaching the whole of yuh body girl

5. Lmao unuh don’t Mek sense ..yes a Gillian fr Ja .but y would she put har self up nuh Mek sense to me but ok

6. Wow when I use to visit Jamaica she wasn’t this white didn’t she use to dance dutty fri and roll on the ground

7. I swear unuh dutty people kill mi! So what if she a bleach?! She a nuh the fuss and she nuh di last! A fi har preference dat. Why would smaddy send in a post bout them own self?! Fi wah? Hype? She already hype! She can do har own hypeness on har FB and IG. I’m sure she nuh need Pinkwall help. The sender need fi worry bout how dem rent a go pay 1st a August and stop watch di gyal. Why unuh mad seh she a hide and f**k?! Neva know people suppose to broadcast dem f**k life! I’m confused -_- At least she a f**k and get sumn cuz nuff a unuh a f**k fi nutten. Unuh a stress bout the gyal basement- has it ever occurred to you that maybe she comfortable in the basement weh she a pay fa??! At least she live someweh. Ya’ll bitches be focused on the wrong raas tings more while yo

1. U sound upset like a f**k woman mi know gilian used to suck pussy from Jamaica days so yah mussi one a den can u sound more offensive than her or maybe dis is gilian commenting under disguised big hole gal identify u self u stop mind u pickney a Jamaica u hardly send money go yard go sort out u dutty life u up Inna party bout clothes and vanity

8. I still have the old DVDs shed dance normal then after awhile she start wild on rolling on ground! Classless

9. IS JAPANESE AND PRETTYTAX DO DIS CAUSE THEM UPSET THEY MADE THE WALL YESTERDAY JAPANESE ALL NOW I CANT UNDERSTAND WHY YOU MAD ANYTHING THAT THEM WRITE WAS NO SECRET EVERYBODY KNOW YOU F**K FROM YOUR TWO ALL YOU DO IS WALK F**K LAUGH AND BEG 20$ AND F**K ON YOUR BABY FATHER YOU TALK ABOUT EVERYBODY MET WHEEL UP JAPANESE FILE AGAIN FOR ME PLEASE MEK A DEAL WITH HER TIRED A THIS BITCH DOWN

10. Of course ah Japanese and mspretty plus tax do it. Dem hurt r nah. Dutty germs unu bout ppl ah hate. Hate pon wa? Kmbct nuttin unu write can fix unu. Unu life mix up like. Japanese wat about d belly u dash way wah day ya. Guess u neva wa mek d same mistake twice and give man jacket cuz u still nuh sure bout u first baby daddy. And mi wa kno how much fi yuh red bottoms. U infamous star. Nuttin nuh famous bout u

11. Mi know gilian from Jamaica she use to go Jonathan grant high school from primary school to high school to foreign she a sell pussy ano just now..gilian madda always a dun hat how she cah f**k so.a nuff pickney she dash way from primary school days she a long time whore anno just now sender this older Dan u.den gal day beat out long time days y no man no own har up gilian a whore from birth

1. Yuh too wicked bout from primary school. Mi know har as well and if she bad probably from h.s like most generally do and stop tell lie pon Claudette. Fi a light skin girl mi just wonder why is chose fi rub

1. A from primary school gilian a f**k round a school back y u no shut di f**k up.di bwoy den Inna school used to call har batta ears and di girl den used to laugh at her. Then she start go Jonathan grant f**k dung do whole a train line and Dela man den and walk dung Spanish town road.she nah no shame she and dis gal way used to skin out her hole and role pon grung Inna party fi hype cocky tractor and still Neva mek it mi know gilian fi years a buff time she dash way belly and one time she almost dead.chat way u know bout had mi know had fi years she a big big whore longtime

12. As bad as ting mi neva see har a post up bout nuh brand, she have a Lil job suh if she feel fi treat har self to a pair a glass mi nuh see di big deal. A she seh cheap and clean and nuh because mi familiar wid har

13. Bleach r no bleach Gillian yuh skin cleaner and smoother than fi dem own by faaaaar.Gillian mi never hear u ah fight over no man weh nuh claim u yet. Gillian if ya sell pussy yuh pussy mus great cuz mi never hear seh yuh pussy get deny yet. Gillian mi never hear u haffi spend money fi get yuh pussy f**k yet. Gillian mi never ah hear ya get eviction notice but have fake red bottoms amd buyin bottles in party yet. Gillian yuh ever neat and tidy. Dem bitches ain’t got shit on u. And dat dem mad bout. Dem upsetttiiin

14. Ok unuh really have nothing fi do … Wah mi look like a put me self pon pink wall .. Mi don’t need hype.. So who ever a try set me up unuh need fi come chat to me in my face ….cha mi nuh need fi look no hype … Mi bloodclatt hype a ready .. Unuh a worry bout my bleaching bitch mi born brown

15. It’s funny how excellent up yah a diss Gillian n when gyal deh nj ago Busss har rass a Gillian got hAr back and buss gyal face fi hAr .ppl need fi memba weh dem a come from . But mi nuh expect nothing better from excellent cah ah suh she do all hAr fren dem.. I don’t care wah Gillian do inna hAr pass she deh a America ah Mek a life nuff ah unuh don’t have a pot to piss in smh

16. Rebel thx you couldn’t say it any better ..unuh need a life ..maybe if unuh stop watch ppl life sum ah unuh would be better off Smfh

17. Excellent yuh know what so funny mi deh a party n know yuh n Gillian nuh chat n hear she say one ting unuh nuh fren but she have mad ratings fi yuh …don’t turn yuh back pon ppl weh deh deh fi unuh …. Mi n Gillian anuh fren but mi go out n one ting mi can say she is a real bitch …n ah true when the gyal dem a ny did a buss yuh rass a shi same one got yuh back … smh that’s y u see I don’t keep fren

18. Spanish town mi she from and nuffin thing uno Ah write and bombclatt lie pon the di gal the gal never go Jonathan Grant high school she go kingston tech one thing with black people they will bring down there down just for hype – the gyal madda or daughta nah suffer them good – some time uno love jump pon band wagan just fi bring down people . mi know gillian long time she ah lucky girl mi never hear her name call up if she want sell pussy she gwan sell it hers . low the girl make she live

19. Gillian done out New Jersey she walk and f**k from Jamaica straig ah farrin gillian ah hype and a work fi minimum wage and seh ah farrin 2 years and still cyan fine someone fi give ar papers she ah 36 an nuh mine are picney ah Jamaica 3 times she come ah mi job with std she need help she walk and chat ar friends like dog

20. Unu too wicked leave Gillian alone u no c she wan be young again caa when she did yung she push spark plugs in har hole jump from trees lay dung pin dutty mattress walk an nyam pussy low ar make ar leave at yung life

21. If you ask mi I think both excillent n gillian stupid an to hype den use to par and buss head fi eachoda n now den make ppl turn den gaist eachoda dem shuda walk out and sho Di cross den they couldt stop Di friendship Gillian ah try make it in life and excillent if mi did have motha like u mi would of dun with dancehall long time and make mi motha invest in a business but she a run down hype

22. excellent mother should invest in a business for her move her duty bloodclat she live in newark just like any nastyndancehall prople always fronting like her mother have big house and money no one turn them against each other Excellent and friends stop trying to buy out the argument The way i see it japanese excellent fake she dont stop chat the girl with people saying hoe she living like stray dog like she wont hear back and the girl get fed up and lowe her company

23. Half d ting dem write bout d girl it’s not true unuh Juss a look hype off d girl Gillian Neva have a problem wit excellent n she kno that …excellent just don’t know how fi keep fren I don’t see one fren weh shi have weh shi nuh chat ….same way she did say chyna a sell pussy pretty sure she did a do it right wit hAr …everybody kno excellent f**k hype man fi money …n mi nah pick side Juss keeping it real … Gillian had excellent back to the max that one ting shi can’t lie bout …but ex get greedy n start hype hmmm …don’t worry the truth soon come out

24. Gillan nuh mek nuh gal wey lick out batty diss u a longtime mi knw u and nun a the things wey dem a talk nuh true dem life sad nuh bloodclat member excellent go f**k the man an the man sey har pussy stink and mouth stink excellent pussy and mouth nuh ave principle

25. Japanese excellent how many more people you go to do this too you don’t keep friends long little girl it don’t look good you need to stop every body know you like a story book the old Jersey no you don’t got shit you keep talking about your mother got money your mother don’t got no money if she had money so many people wouldn’t live in your house the two grandmothers share a room your brothers share a room and your sick sister have her room that’s the money your mother used to take care of the familyyour mother is going crazy she lose her mind at timesShaniqua you need to go and sit down and stop this shit you’re doing your going to be sorry

26. Gillan u a god bless u life happy fi dem own sad u a pay u own bill u nah beg nuh gal ntn u pussy gi u visa and ask dem from dem a f**k till now wey dem pussy gi every week u sen u money a jamaica mek dem gwon talk

27. Excellent pussy gih std. Gillian u tink Excellent could look so good when she reach your age? Excellent is a jealous bitch. Dats y she keep slimmy j so close. Cuz slimmy j look like a retarded version of olive n could never look better than her. If slimmy j start look good trust and blieve me dem ah guh fall out. Jus pree d movements. Ex nuh righted in har head. She is a needy person. But soon she ah guh reap wat she sew. Dem time deh not even her mother going to be able to help her. Don’t pay her noind Gillian. She just mad she can’t be better than u. Even without ur papers.she can’t compare

28. Dirty Japanese wehh a walk an a f**k off all di party man dem, my girl u go parties go watch fi see which man a wear brand name clothes and shoes then u jump Inna dem inbox the next day. U a blood cloth talk bout gillian and u no have ntn u bruk like dog. At least the girl a f**k fi sum thing u a f**k every man fi free. U story sad bad, same way u walk an chat prettyplustax bout duty banky hype and dave. Prettyplustax no need fi a talk bout ppl either cuz u f**k from Stars to A team to Yung kings not to mention sticking mouth banky hype an chubby13. Uno too young fi have so much man pon Uno pussy…. gillian a better gyal fi me bitch yah