APPLE MATE AND HAR BEST FRIEND FALLL OUT………………..NEW JERSEY RUN UP INA DIS

Mek mi tell yuh bout Annette Dutty British and har bleach out “bestie” Mikeisha weh eva wah people man.
Dem fall out and Mikeisha a tell everybody inna di tristate area bout annette whoring deeds. She give di husband the whole blueprint, how much cement, how much block. The worst part is dat whoring annette f**k Jay Icon. Di same man weh has husband pose inna video light wid, Apple man weh nuh want her cuz she f**king ugly like corpse. Annette f**k anything weh move.

https://www.youtube.com/watch?v=j9_yIXc9zgI

har husband have the US money. She clown him bad.

Look like she tie up dat deh man deh cuz him jus a ear di tings and cya lef. Everybody and em modda tell seh she and Jay did a f**k. Even doe she eva a run behind Apple. Man a jersey all ketch a har a come out a hotel wid him and tell the husband to. The obeah trong!!! All the bleach out boii a jersey weh name Kingston she a f**k how long and a tek money from him and tell him fi stop go har husband. A nuff ppl she f**k but it too much fi write.

Unnu add weh unnu know bout har seh mi sure everybody know cuz Mikeisha nah tap chat.

150 thoughts on “APPLE MATE AND HAR BEST FRIEND FALLL OUT………………..NEW JERSEY RUN UP INA DIS

1. Annette u too bright a nuh lie di people a tell. Yuh fren Apple and did a laugh how u talk to har everyday and a sleep wid lastic. All invite lastic and u husband to dinner. You are wicked

1. Yuh pan IG a talk seh Mikiesha fake but what you really call yourself? Afta u clean up di whole a jersey u and u husband alike

1. Met is she american? A same suh the american gal dem wicked and stay. One a dem wuk wid me and she married, and a f**k off the boss dem.

1. “Ah suh dem American gyal wisked..” So this Jamaican one is an exception to the rule? Such a ignorant comment.. ppl in general have wicked ways! Yuh sound Dark AF

1. bbc what is ignorant thatperson move like the american gal dem..dem f**k all when dem have dem husband a dem say waste f**k and doe care, me wan know if dem can have dem man and gone dash out carless f**.. A so yankee gal dem stay all run down the man dem and know say dem have dem husband

2. Howdi Met pleasant day. No lie icon no play fe share the soft hood all these dancehall men is the same with the soft hood . Apple sorry welcome to to reality we all been there with these losers . I never know dead wood can be so common until me step into party world Met these man have no shame ‘ them know them have a problem and look everybody sometimes me just shake me head and buss out laugh how we women fool fool over hype man .

1. She seh she did inlove wid lastic ooooooooooooooooooooooooooo and have fi har husband no shame she have

1. One married woman cudden so bright. Now she a seh Mikiesha did want har life..which life Annette? Di bunning life? :ngakak

1. Di time Apple did a walk and a war people wid Kerriann how she neva did a study har biggest mate oo…PPLLLLLLLLL dead I kaint :ngakak

3. Inlove with the celebrity husband :hammer only Apple alone can drive the porsh one slap & you inlove ‘ look ya icon have sweet lips :ngakak :ngakak Apple hold tight cause icon let ppl fall inlove . Hear you MET lastic

4. Oh please most of these woman know dem man a cheat and ok wid it. But fi be fren wid a gal weh a sleep wid me man, me cannot stomache that.
    All dutty Kimkoutoure f**k Apple husband. Kim say him dick soft and him bruk. Apple keep laugh up wid dem gal yah weh want you life. You husband a enjoy himself you no stop advertise him, wha u think dem low life gal weh want minding ago do. Kimkoutoure and Ashley not flawless are Jersey biggest dogs.

1. Apple think she a star oo so when Annette start give her all the praise she mus did think a because she like har.One time dem did all twin up pic put up. I tell u dat Annette could poison the dead she is deadly

5. Come ya Come Diamond in pieces Met yu full a joke today. Apple do like me when my man concubines run into me ‘ no kin teeth or friend them always be on your guard a guess Christine too busy working the obeah she forget to tell you don’t friend your mate . Yes me say that Christine very dangerous woman with stuffing a candle with ppl name no worry icon soon forget about the mate .

1. Fi real di time christine tek a police social media she shudda tell apple dont fren no mate. Everyday annette used to call apple and fass ina she and lastic business and lastic is wicked to know that him did a sleep wid annette and annette did a fren apple and all tek pic wid har a party post up pan IG :ngakak dat time annette a laugh afa har oooooooo

1. Annette all invite lastic and her husband to dinner fi har birthday say she spending har birthday with di man dem whey she love…WHEY MI SEH?? PPPLLLLLLLLLLLL DED Annette file fi walk up ina di building :ngakak

6. Imagine dat that annette a monitor icon movements by talking to Apple. JMG lit today pink wall story time Apple ants in your milk & many ants nastiness and love hype you don’t know what kind off germs this lastic a bring home to you yuck yuck . Apple you can’t lef cause jay icon is your lifeline no survival without him .

1. Den look pan good body sexy shape and cute face happle weh say her pum pum good? A dat har husband go cheat pan her wid. Nooooooooo saaaahhhhhhhhhhh anything dat move and look like woman him stick him hood inna?

1. But look pok Gay Ikan fi somebody can’t live with out him SMH sadder than this can’t even find ah Funeral

7. I’ve noticed even when J-Icon a cheat pon Apple with these side chicks he still a big up him wife and mek sure she good… The side chick need fi just tek the fu*k and move on and stop trying to act like the man leaving Apple, his not leaving his wife… Almost all men cheat and they are not going to stop too many woman throwing the middle at dem so what you think… Men are instant dogs, I haven’t heard about one faithful man yet… So you either deal with it and move on and mek sure you are being taking care of 1st and foremost… J-Icon has yet to disrespect his wife yet, he also shout her out so the side chick should take a look at that, the man can’t be taken just take the one or two fu*k and move on already and play your position…

By the way Christine are you around I need some assistance with a likkle ting here in the west coast!!!!

1. Low life! Shout out while swinging the dick a respect?! Nope bitch, that’s call Distraction. Damn simpletons.

8. met dutty apple f**k gal too much ,she and har stinking mouth no con, apple been know but the money weh the gal a gi no icon , a it mek dem a do the three sum dem ,met rotten and the girl a fren ,a laugh the girl a laugh,met a jay pay roll weh him and rotten a bleed out, dutty apple love it

9. The black foot man and pink face :alay :hoax2 iconic sound real ignorant & fool fool . Bloggers you notice he can’t pronounce the word PAPARAZZI appropriately teaaaaa time ya ppl listen him big up :ngakak :ngakak :hammer :hn

10. They both need to invest a little time in GED night classes to know words pronounce and sentences like me self ya .

11. met mello did tell har ,she and dutty miss lou, met miss lou know bout the gal dem ,but she nah talk cause keriann a go mad

12. @ UNTRAVELED, WHY YOU PEOPLE LOVE COME TALK BOUT, MAN NOT LEAVING? YOU THINK IT IS NICE OR OK FOR YOUR MAN TO HAVE A SIDE CHICK? AND HOW ALMOST EVERY MAN CHEAT. DO YOU KNOW ALMOST EVERY MAN. STOP TRYING TO SOOTHE APPLE PAIN. I AM A LONG TIME PINK WALLER AND I HAVE SEEN IT ALL WHEN IT COMES TO APPLE AND THIS DUDE. THE COUNTLESS AMOUNT OF TIMES HE CHEAT.THEY ONLY PERSON FOR HIM TO TEK IS CHRISTINE HER MOTHER. PLEASE DON’T RUN IN COME TRY DOWNPLAY NOTHING AND TALK ABOUT HE NOT LEAVING. ARE YOU SURE SEY A HIM NOT LEAVING OR APPLE NOT LEAVING.

1. But I think this one is worst than that. Annette go friend Apple and all used to laugh at how Apple talk. When mi did talk up di last time I think Apple drop the friendship but was in denial same way now see it yah :ngakak
        Apple is bay hotel Annette carry u husband oo and is she pay_____________________________________________

1. Met please mek a read u a disturd mi readings everytime u mek a post a caah stroll by like di man on the bike I have to stop and open di :salahkamar

2. Apple is the same one who recommend Annette to the surgeon to do her breast enuh met. Even invite Annette a daughter party and Annette was there mi been know from dem a f**k this is same how Jody Coutour and Bobbette a big friend under each other pic and daffy was f**king Jody while him with Bobbette 2 years ago ain’t nothing new. Dem bitch yah too disgusting but this gonna cost Jay I can tell u that much anytime him cheat and apple find out

2. Noooooo sahhhhh when man ugly and mouth look stink like jay I con dem type a man deh nuh fi give no trubble :siul :hammer

13. j no con ,love spend man money batty bwoy ,that’s why the hood dead and u have to f**k 3 and 4 to get a drive batty bwoy j no con,stop spend man money a the gal talk say u call har fi go out thru she can spend, and then u set up rotten apple fi f**k har to ,why u mother in law don’t give u and har daughter a new hood and pussy ,apple u mouth smell tink, a gal

14. Spoil Apple there is a BIG BLACK ROACH inna yuh milk, but because yuh love di hype and di spotlight, mi guarantee yuh nah guh duh a damn thing. Yuh nah lef and yuh a guh tek the nasty disgrace inna di day yah. No Icon, mussi feel big cause him know yuh not going anywhere. Him will tell di whole world seh a him build yuh, sit boo boo sit, good dog!!!!!

15. Icon said it apple buy him his first Gucci belt when him a cook chicken that man has a loyalty to her a apple mek Jay icon have name suh him a go big har up all the time and she feeds his eager and he can completes he insecurity in the dancehall world because he claim her and married her ! These women don’t grow up like normal hard working family ! There goals are going to clubs in the most expense as his and hers and they made it but they both well him will cheat but he will never cheat to out right disrespect apple in the dancehall world . Just like they have the image to look rich they have a image to be happily in love but when they go home close the door and she a look for jay and a call the gal dem her friends a hunt him then them know them a live lie ! Then big dance come up them have to go out at jay and bey Kanye and kim and do they promo ….. apple nuh care him a go give her bun till she dead and she will be fine as long as she is known at wife nothing else matter

Apple is aware of his younger girlfriend his friends know her cool with her he vacation with her and not Jamaica my man and him a friend and him carry her around them she cool with all of us just like apple and she is not jealous a apple she don’t want apple position because me never want talk to her cause I thought it was disrespectful but I can’t tell a man how to run his show me see apple come a Florida at the park naked like when she born and she a wife and me see him girl friend sexy clean and petite natural pretty girl reserved and he is Humble with her ! Hype with Apple he is two different people but he is a real nice person real cool jolly when I see him in the video light ect it’s like day and night but apple knows what he doing I witness it

1. His eager ego? Met mek u wicked suh y u put up a pic of false hair Merkle from Oliver an seh a crapple mate? Will the real mate pic plz post up?

16. A wonder if is three some gone wrong. Met god know if there’s going to be three some with me & my man we heading overseas or out off town ‘ wipe him mouth like fowl and bring back home . Apple stop doing three some with these regulars cause the husband return back without you i heard a longtime ago you crying over this young gal one time that you jay eat up like desert but the girl never want to involve you the second time around one night after your heard you were very upset that she only wanted icon.

1. No threesome oo..Annette is just a regular minded dancehall person. Want piece of a popular man but she is a married woman and she a give bun and so is her husband. Thats a lot of germs

1. Met Suh u never know seh Annette used to mine kwesi to the core even year before last shi a f**k him good good. Mi been hear say she work pon her husband. Trust mi this is the best pic u have of her this girl is ZULY inna real life eno

17. Apple gi yardie a play,he worships you and him spelling and grammar up. I don’t know if he is pink,but blacker the berry the sweeter the juice and hard tink nuh soft. All am saying gi yardie a chance. Apple yuh pink partner outta orda bad,afta all the gals u bring in him go tek yuh fren? Fluxy buddy jay behave.

18. Me hear say him beat har ass also if she step out outline . Apple Easter coming you don’t need to buy any bun ” a you have all the bun ina dancehall the cheese a you side chicks. Apple happy Easter enjoy your Many buns .

19. Met when jay icon come from the wedding Hawaii him left back same time and took his girlfriend out of the country and apple knew throw away her chip and change her phone so jay couldn’t reach her cause for couple days him never answer her call they went out of country ! This girl is in nursing school humble girl she nah run down apple she don’t acknowledge apple and he fully take care of her and she does work ( we are not friends ) but been around her she quiet bad and is not now them a deal ! This girl has real ass real breast petite short it’s night and day I think they both bring out something different in him badly ! The man was stressed on the plane to Hawaii he never want the girl find out him never want tell her about the marriage part but apple did so much for him he had to have her back and he does love apple in my opinion but I think that girl is a normal life but I think that 25 year old there for security till better come she does live in queens ! There is no way Apple don’t know about her everybody know about her all his friends the entire Florida know about her so how newyork nuh fi know

Yuh know how much time jay run Apple home and gone a hotel wid gal me witness it in a newyork dance the man look pon apple and seh after me and yuh nuh come ya ( at this time I thought it was the perfect couple ) my mouth drop ok apple know

20. Well I was typing fast I’m sure you got the message met ask for info but next time I won’t since I’m going to be disrespected I’m writing from a smart phone my nails are long and the box is small and it often times type over what you write . Also hun I am a college graduate me just deh pon a blog old dog and a write fast bitch bout go school gal gwey

1. We want info pan annette cause har file and har husband file is not normal. Aint no feeding of ego in the world warrants cheating and disrespect. Cheating in any form is disrespect and should be treated as such

1. Furthermore lastic knew annette and apple were speaking by phone. U nuh supposed to mek no gyal u a freak out have lines to ur woman..

21. mi seh met and kerrigoodas a gwaaan bad inna di day yah.. bloodclaaat mi caan even quint fi stop di piss from coming. diss need a whole kettle a tea to raaaaas.

22. That’s why I don’t want write cause the grammar police come dun me ! I guess your correct to correct me and I should proof read so that I am not told to go to school .

Anyway met I forgot Apple had move out when he left with med student and come back call and hunt all her friends looking for her ! I don’t think he can help himself he caught between two women I guess

1. A more dan two mi count today :maho

Di grammar police not in the post right now but di eager run up pan mi like a badman :angel

23. Usually mi wudden even comment but when mi see di story ina mi inbox mi station miself right here. Annette I dont care what u seh bout Mikiesha har file dash out here already ..You have a special place in hell fi the evil that u do. How could u befriend apple and a call har everyday knowing u a sleep wid har man and u married.

1. I see someone seh how dem like Annette lip..Person..Annette lip is gathered in this photo..When it let lose it wudda call fi 5 good size pin fi draw it up_________________________________________________________ u too bright man mi a talk di tings dem

1. Me say u fi behave u bloodclaat self dwl dwl noooooooooooooooooooooo mi side a pain mi :tkp :tkp :tkp :tkp :ngacir2 :takut

24. They say it best to spread ur secrets thin and 1 person shouldn’t know ur every move n all the secret yuh have. Now them fall out an things comin out. Anette can’t spread mikisha bizniz cuz mikisha chat ar own bizniz, no shame. Paterson to Bronx know Mikisha biziniz coz she tell it herself. Annett iz f**kin jay apple u def dumb r blind.

25. 25 year old with him for security until better? If she look that good, i’m sure way better out there than that crawny looking dude.

I swear people need to come out of the Jamaican circle here in the states, because what i see these “street dudes” hyping with these days is nothing..A regular corporate guy, in a decent position that takes less risk, have what they have and more – smh.

26. All the surgery APPLE do and brands she still can’t hold her husband. All affi have GPS on him :hoax2 you living a sad life just to have vanity. A man that’s F*CK you so much how’s that love :cool

27. NORMALLY I READ AND DON’T COMMENT CAUSE I HARDLY HAVE TIME, BUT MET KNOW MY MOUTH AND SHE KNOWS MI NUH NICE, BUT THIS APPLE AND JAY TING IS TOO MUCH FOR ANY NORMAL PERSON TO BEAR, LIKE APPLE SIGN CONTRACT WITH FREAK R US TO MAKE THREESOMES AND SIDE CHICKS A NORMAL EVERY DAY THING. SHE ONE HAVE TOO MUCH MATE AND NEED HELP WID DEM. NO SAH HOW YUH FI GO MARRIED AND YUH HUSBAND STRESS SEH HIM NEXT WOMAN A GO FIND OUT SEY HIM MARRIED? THIS IS NOT ANTS INNA MILK. THIS IS ANTS NEST INNA MILK

NO SAH A DIS A OBEAH WEDDING. MI NOT EVEN GOING TO TALK BOUT ANNETTE FACE CAUSE MI WAAN SEE JESUS FACE SOMEDAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY. I WILL BE QUIETLY READING OR GOOGLING POTTERINE AND BAWNS

28. Met you are Correct me mek two call yuh nah lie jay really a f**k that married women fi link har man must have connect hold tight cause someone getting the tea from the gal unu seh buy fakes from the African !! Annette going get hers a nuff people man she a f**k from jersey to Baltimore to cali

29. OH ONE MORE THING BEFORE I GO SILENT, APPLE FOLLOWERS PLEASE DON’T COME TALK BOUT JAY- Z GIVE BEYONCE BUN SO A NUH NUTTIN IF APPLE GET BUN, BECAUSEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BEYONCE A PLATINUM SELLING ARTIST AND NOT EVEN IN JAY-ICON STUDIO APPLE GO FI CUT TWO DUB PLATE.

WOMEN LIE, MEN LIE, THE NUMBER OF APPLE MATIES DON’T.

CAUSE JAY-ICON GI APPLE PICKNEY, PORSCHE, BRAND, MATEY AND A PARTRIDGE IN A PEAR TREE.

30. Mikiesha a wicked a spread false news pon the girl, everybody know say J Icon, Annette, and Apple a friend, Mikiesha always Inna mixup, she fi talk bout all the belly she kill fi people man, and the hood den she a suck and still can’t reach no where, people friendship and life she a try mashup.

1. Is a lieeeeeeeeeeee u was f–king the man no rumor. You talk it outa u own mouth so stop tell lie. Mi know u wudda come o

1. Mikiesha can come and talk di when and di where because u and she was pawdy so she mus know di block and steel

31. yes met miss nj love married man cause craig marrird man wa walk and f**k like dog . and i ment marvaly

32. DEAD!!
    @ “PARTRIDE IN A ‘PEAR’ TREE!!!”

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :recsel :recsel :recsel :2thumbup :2thumbup :2thumbup

33. She friending up javana and dramaqueenb fi join in on the threesome them cause crystal viviousmelo nuh inna dem no more money nah run . Just like Christine used o duck them for Chanel links the gal them run gone money nah run

34. @UNTRAVELED.. SHUT U FUKIN MOUT U FOOL NOH FUK HIM COUKD A SHOUT OUT AOPLE NAME OR WEAR HER PUZZY FI A MASK PON HIM FACE HIM HAVE NO RESPECT FI ER SOH MOVE AN GWAN WID U LAME COMMENT ICON F**K AN SUCK PUZZY LIKE RITE NOW HIM A FUK ON GAL ME KN HIM NOT EVEN HAVE MONEY LIKE HIM A CHAT UCON CHAT LIKE A GAL STAY DAH . KMDT

35. But me hear sah a nuff hotel apple goh inna new jersey an all bout goh draw out icon mi noh kn if a gos shi have pon him car or phone but it happen

36. BUT mmmmmmm i saw this girl and icon in jamaica the other day wen he was there but she woukdnt take any picture with him

37. I guess she have a thing fi bleach out batty looking man. Kingston and icon bleach out girl life sad bad. You love the thieving man dem although icon stop thief Ina store now. Two man wa have the same problem bleach out and thief lol this need help.

Mek me go do the ppl dem wk ya now

Met you can’t post all these ppl

1. So met u NUH know Annette and kwesi did deh good good ask Mikeisha better yet MI SURE BOUT IT MIKEISHA CAN CONFIRM

38. Annette from mi tell u stop tell lie u nuh comment not a nedda one doe? Yes oo u too lie mon. If u neva did a friend Apple mi wudda mek it slide but no oo..U did a friend har and a try twin up :ngakak

39. 25 years old wid real breast,battam and brain a yuh deh wid a struggle buddy,married,ethnically ambiguous (Jay is pink,where is he from Victoria’s Secret Pink Nation? That would make him a Pinkarian?) scammer. Young lady,stop sell yuhself short,dis is no life.

40. Sender come here deh….aa which Kingston u a talk….more details needed on this yah ….deh gal yah want to dead

41. Whooiii mix up…..mi affi just drop a quick comment mi seh dwl mi a dead a read dem tings yah :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

42. Met you ca find a good pic with the gal. Mi already a follow jicon and Kingston pon ig. Met them man ya no have nothing bout them. That gal a dutty gal fi a walk a f**k so much men and live Ina house with husband. Apple why your bed biz always reach pinkwall yu life sad bad. And yu act like yu a things with yu sad life. Big Annette with state to state pussy fr nj to ny. Met yu need fi post all a them pic with them name. I want see Annette idiot man too

43. Girl wat life when you a f**k two man that bleach out and look like battyman pls no Mek me cry . Girl me want fight that red lipstick off yu mouth

44. Say it ain’t so lol the icon cheating with the fake fairytale princess friend lol
    The video welfare America and hype a ja no sah
    This is patrine bawn history lol. Pottery barn kids

45. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak mi seh I laugh till i weak out in yah…. mi wah comment pan every comment an dwprcl dis ano bun dis a bull no cheese noting just di seh bulla

46. Nobody can’t grudge Annette for her life cause not even har pussy grudge itself ! You did friend the gal opal seh yuh been f**king Jay and a tek from yuh wusband no typo ! And a give jay and me get the full run down but me tired but tommorrow I shall write weh me hear and dem nuh have no reason to lie but jay always love man looking gal so this nuh shocking but go in the gal yard friend har and a f**k har is a different low not even johncrow behave suh all bready dem seh she f**k and him scam har 6k and she put it in him sis/baby mother account ! Annette Annette married women get a special beaten from god different

47. Di eager ting floor mi :ngakak no sah! :ngakak :ngakak mi can imagine wah di girl seh every time she come off a di phone str88888 laughings…..den a suh mi coulda want husband….. wid soft hood lastic dwprcl no sah! Gal do up body an man go get real body….a hope she have pressure machine.

48. Met u need to post all them pic cause them man yah no have nth bout them …… Jicon and Kingston!! This yah need more ppl

49. Met please bring in part 2 tomorrow we need pics to these faces Jicon & Kingston please ugly Annette weh seh we grudge har life

50. Boi Apple, when you ready fi chop up my girl and your husband link me. I have your back like YLT. Gal like that, we haffi mek example outta dem. Da gal deh heart fi tek out. Your husband need fi stop act so desperate star, he played himself big time. My girl up top ugly bad, you should’ve known she was going to try f**k your man fi build self esteem. She did you dirty ma. I DONT CARE BOUT YOUR HISTORY RIGHT NOW APPLE. THE FACT MY GIRL FRIEND YOU AND F**K U MAN WITHOUT YOUR PERMISSION IS A VIOLATION.

Can someone send in some pictures…I have no clue who these people are…

51. Met you really a look story fi you site, but all a this is propaganda so carry on, Kingston same Kingston weh dem ketch Mikiesha a suck him hood in a Walgreen’s parking lot, this is story, Mikiesha did want J Icon, ask her since she chat her business and him run her.

52. You ppl have no life, it’s just a hand full of u keep commenting and thinking u know things, but u ppl are wrong. But at the end of the day that’s how most JA ppl are they look for when ppl have issues to turn them into more than they are and use it to put a person down. Today for them but but what will u say when it’s your turn. The fact remains the real ppl that know these individuals know the facts, u ppl only concern is to be entertained and tear ppl’s lives down.

53. Good morning All

My Eager/Ego won’t let me sit this one out..nope

Let me first address the main one with all the tea in China to share. .yes u ms graduate student anon 4:38.We welcome the tea so I apologize if u felt disrespected by smaddie a tell yuh to go back to school. Truly that was uncalled for to tell someone so accomplished such as urself dear.

Putting on my grammar police cape please take note of *there. .it’s their. U said your*..it’s you are or you’re. Met already addressed ur *motherly comment. Carry on ms.Eager Beaver but be warned it doesn’t help ur credibility believing ur tea if there’s questions surrounding if you would even graduate JAMAL.lef Princess Apple alone dear until you can type not so fast yo.alright done with u now next…..

54. Maximum respect to just for laugh and the other nice,clean person up top advocating for me to get a bly.A man can dream can’t he sighhhhh?? In dealing with this ish now let me be frank n who want be in denial unno lucky cuz some a unno fi gweh n go chaw old iron!

Death,taxes,the poor n Bun will ALWAYS BE with us till a time when there will be no time. Look at how some a unno a gwaan?Unno cuss David but at no point Christians hold Bathsheba accountable for giving her poor husband bun!modern times now n seet deh unno continue to blame the victim! Princess Apple is the Victim in all this! !Hello if this is true this was all a conspiracy to bun her n the whole a dem in on it…all who know n jus a come forward fi gweh go SYM!!

Bad to bad to worse no matter how you might want enjoy smaddie downfall, the decency in u nah go rejoice when it WASN’T OF THEIR OWN DOING. Where’s your humanity fi Princess Apple as a victim, unno never get bun yet n find out last. ..whappen to woman to woman?

Last n I mean the very least. .u vile insolent creature crypt keeper Annette . I’ve always insisted as a rule that a woman should never be hit especially in the spot btw her nose n upper lip…we all agree there’s an exception to every rule though Annette. I truly believe this is one time God n Satan will join forces n give you the beating of several lifetimes. From the battle in Heaven dem fell out n has been warring ever since but I pray feverishly they will unite to deal with ur case!!!

All a who want cuss that’s fine dweet.mi gone do the ppl dem work n mi done chat.No matter how we all have our differences we all know right from wrong in our heads n hearts.THIS IS WRONG!

#signed
    POTPAS
    president of the Princess Apple Society.

55. I got the tea last night but since yardie and the grammar police decided to come off topic to insult me since I am in my college class English 101 and being judged for my run on sentence punctuations etc ! I have never seen any other blogs where the bloggers a teacher and professor wid red pen me fraud to write the tea because I need to make sure their there yes both cause grammar officers will chastise me so please come correct me thank you

Yes me write just the way me chat please come and correct each sentence each plural vowel not used corrected ! Thanks I need the education here

56. Yardie is so dignified and a scholar I wonder why him over here ? So educated I find it odd someone of your caliber could come over here to be the dictionary ! Yuh lucky eager yes eager eager eager come bite me

57. apple pussy old and shibble up now..dats y j nah stop f**k pon her,she a mascot that nigga in me and my bithes inbox all we do a scam him o please played out next!

58. Ummm off the topic but whatever happened to Apple good friend Anna-kay aka Annie-kay
    She disappeared from social media….

59. All me wah know is if Real Chat and Annette is the same person. Real Chat NEVER EVER misses an opportunity to go in on Apple with her long ass comments so Real Chat where are you?

60. Met please hurry up a post part 2! Remember the pictures of them ppl yah cause over yah so nice!! Jersey no good again

61. Mi don’t like the gal mikeisha still but a one thing mi knw bout if she n Kingston did in a thing she would a talk cause one thing mi knw bout r Anybody she f**k she don’t fraid fi talk

62. A yah so nice mi just a join in ugly Annette a gwan like she innocent n she use to f**k Kwesi from queens this a facts cause kwesi tell ppl say him use to f**k the ugly girl from Nj weh name Annette British she need fi gwan better fi a married woman

63. Wellll Welll Wellll Annette ah dis fi reach you. remember all them times when you were sitting un JOVI chair getting your hair done and a f**k Jermaine. Laughing at her getting drink thrown in her face inna dance…getting bax down by her ex when she too was whoring and Jermaine come to the house and them catch up. laughing at how Jermain give her all kinds of STDs. even having that pretty little baby in ANTIGUA WITH SASHA ON HER. You thought all of that was funny right. talking so badly of her to the dutty stinking Shevon and Jovi best friend what have the retarded child. thinking the world want your life. no sahhhhhhhhhhh….BIG JOKE ON YOU NOW. NASTY DUTTY BIG MOUTH PUSSY GAL

64. Annette is a born deaddog walk and f**k anything on 2 foot she cant keep fren long her obeah husband greg breed woman and bring in baby a which boy coulda so bright she science greg them live on section 8 she delete a lot of people of her page like people care she living fake life big dutty shithouse walk and clean up nj and ny every body a laugh after greg in new jersey u rating gone the only way greg can get back him ratings if people nu see the 2 of them together facts mi a talk

65. greg look like a big fool up and down with jicon and the man a f**k u deaddog wife jicon u rating way up greg u are a disgrace to mankind what u going to do now u really a go bed with that shithouse one man can so fool fool so

66. mi say mi just dun watch the video greg a say a nu chattings remember say unno nu pay big rent government pay unno rent ina farrin jicon a laugh after u the whole a new jersey a laugh after the barber greg say him wife fuuk him fren what a disgrace ina farrin

67. I see Annette have a lot of haters, them all a mek up story, @Kingston 6 you sound like you mad, what a way unu a watch the people dem life, Annette a you a the real boss, if you don’t have no haters you ain’t popping.

68. real boss nu walk and f**k fool unno is a disgrace to mankind johncrow hate a shthouse who walk and f**k every dancehall man come again deaddog I am the wrong one mi nu inna farrin illegal

69. @Kingston 6, a so you sound upset while the girl unbothered, how you know say the girl a sleep with all these men she is accused of sleeping with, hear say, and who ask you if you illegal Inna farrin, you sound dumb and stupid, yes she a the boss cause all of you talking about who she f**k from who she don’t f**k like a unnu a the hood.