WORLD DAWG VEX WID DI MAN WHEY DID PUT HIM UP BECAUSE HIM NUH COME A HIM DANCE

5 thoughts on “WORLD DAWG VEX WID DI MAN WHEY DID PUT HIM UP BECAUSE HIM NUH COME A HIM DANCE

1. Mi cant believe seh mi really spend nearly fifty minutes out a mi good good time listening to this, but, it was surprisingly entertaining..Lethal mi nuh know yuh, never heard of you but mi love how yuh done the likkle pusci ole world dog! and the DJ banter was especially entertaining even though it was a bit slack at times, it was nothing near as vulgar as the shit that comes out of world dog’s mouth. you are more entertaining and positive than world dog. I love how you was bigging up your fellow DJs, you make me wanna go look up fire reds on youtube, world dog this one backfired on you, stop beefing with people who actually have talent, you only going to end up making them richer while you running down fame likkle fool fool bwoy..

2. This yute yah a real nigga and him nuh use nuh whole lot a curse words like hero to get a point across but jamaica dancehall community in America to me keep up more slackness differently from jamaica. Lethal dem a big thing inna the sound business so all a this because a hero never call fah. Hero is Illiterate and Loud with a pointless Live and a very confused human. God Go With Him Nuh pay him nuh mind Blacks just gwaan do you

3. What a waste of my time.sir go siddung somewhere behaving like a gal. Social media yuh tek yuh ting guh? Dont be a gal like him. Pick up d phone and talk it out like a grown man. Yuh look kaylis. Cho!!!