WHAT SHE DO?

Me say pinkie hide my ID deh this lil broke foreigner slute way deh a Florida a pretend like say she a live good life file the ppl dem pickney tax return and use the little 1 year old bby money and now the w**ng suck pu**y and suck c*ky gal can’t pay bk the ppl dem all a tell lie bout she a send money to the ppl dem account and all now the ppl dem can’t get a dalla and the little slute a play hype and big like she’s the shit when she deh a foreign broke and hungry no rass and affie a walk a beg ppl and dem man money and pinkie if u Eva see how the big stinking sh*t belly gal hype when she come a Jamaica and deh foreign a live like sh*t and now the ppl dem no stop scandal her fi dem pickney I mean how can u rob from a child tell me now ppl God no like ugly that’s why him tek way her madda and her daughter from her cuz him realize say she is nothing blo**th good and thank God him tek dem to cuz now the lady no affie see what a slute her daughter grow fi become way all a suck p**y.Pon video call and inna video and a suck h**d and she still deh a foreign broke and sad no r*ss all the suck way she a suck and f**k and she still can’t pay bk the ppl dem money ppl that’s the bi*ch see it ig page deh pretend like she perfect and her life happy when she sad no rass with her fat stinking self

One thought on “WHAT SHE DO?

1. I can pick up on the anger and frustration in your tone, but to say her Mother and daughter was taken away due to her bad ways, is way very far below the belt.

I don’t want to judge you, because as I said, it may just be due to your anger.