WAAANIN WAANIN

Dutty stay bad Florida mattress Mimi /Erica 
Mi nah understand how you fling that one puss you gat all bout and nah tired . You dun fk down the whole ah Florida Mimi . Something you ah give way ? Must be something you ah give way cus you nah stop fk …. mi nah see why u and ya dutty careless staybad friend dem ah skin out so , every Sunday and follow Karim like unno nah have no sense . Unno nah look good and him nah want u . Mimi him ah fk u and left you just like the rest ! Only One women him love and that’s him nice coolie browning women him bring out ! Mi never see him bring a next women yet besides she , much less post a next women pon ig besides she . Mimi no man nah take you serious . The lickle fool fool mini sprang boy u use to fk say ya hole big like the United States and want wash dwl ! Mimi and mini fit together ….two careless people unno fit each other so LEAVE KARIM ALONE ! 

32 thoughts on “WAAANIN WAANIN

1. Lol but didn’t karim get in a fight last week lol karim hype is not innocence at all so please ain’t he married and still fuck other bitches!!

2. Mimi you ting up fi 2019…You dnt get no I.G post, no real outings but the coolie gal still knw you phucking har man. These bitches sound so stupid, once you knw about your man sidepiece then dem deh. Gal pussy big like the U.S.A but your man still nah stop explore it. Mimi fi do betta still but your man is the problem sis. Stop try style the gal because your man obviously like big pussy thats why he’s still with you. Y’all sound so fucking stupid with this shit, its ridiculous.

3. Nothing new the Mile High flight attendant whoring crew all dem do party fuckry any stree nigga thats hit at the moment the likkle one (ig) @chineychica the hang with her have herpes they were recruited the poor little white-girl (ig) @sunthinboutmary that work with them and sell her to every Hustler and scammer the one (ig) @sugerbaby27 fat and out of shape look like and look like a Spinners dumpling in stew peas them so played out in South Florida

1. Nasty angel been had herpes and Mary is a walking “for sale” sign just like the rest of them , but poor Mary nah know them ah sell her . Dem do them body and still look bad . Angel & Erica fuck all di man dem inna di party even zekedon Breda fk she , di one pizzle who dance with whitey. All dem ah nasty waste gal dem … dem ah fuck anything ah move . Dem hot like dog ready fi fk down di whole place . All on dem work plane dem ready fi fuck . Dem have no class , on di job dem ah skin out . But hold on wait unno ever see Erica(Mimi) face without make up ? no sah her face favor a dead old women wrinkle with par lines dwl ! Y’all hoes need to come out the dancehall people tired see unno nasty stay bad lookin ass mi nah lie cho .

4. He did post Mimi and other females on his Ig page so don’t say that sender lol are u mad he didn’t post u before his party.

1. I’m sure sender meant as him women like he do with his wife . He post them as party promo not relationship ! Him nah own Mimi . Mi nah say wa you say is not true but mi ah think say dem mean relationship

5. Them gal deh fi gwey them too rass common now, they try so hard with there dressing and still look like shit, mimi with her unbalanced breast wey nuh form good. Fi flight attendants them reputation bad. If them did look good it wont be so bad but them just a big fuckery in all areas. Whole a them look like big shit a caution n karim party especially mimi with har lizard looking self lol.

6. Fuxk alll yea’ll hating ass mf,,, yea’ll dead ass ugly n BIG MF MAD ,”. Make sure yea’ll keep talking doe !!!!

1. Fatty this sound like you dwl I can see the tiredness in the way you type this message .. stop skin out ya stay bad infection underneath my girl .

7. The big nasty stay bad crew . The big infection crew unno need fi retire cos y’all body tired bad ! Unno carry ya self too loose to be around decent people go to a strip lib and behave the way y’all
    Do . Dancehall days are over for y’all . Angel , Erica , Mary , bad shape , fatty all ah unno to nasty . Mimi suck off cassie wood and love scream Bredda . Him not ya bredda idiot Gyal

8. Unnu really hurt eeh cause everybody a say GOODZ!!!! #DEM DEAD! We ago WUSSERA COMMON AND WE HAVE SOME MORE MAN INNA DANCEHALL FI FUCK, WE NUH DONE YET! A UNNU SAME ONE SEE WE IN THE STREET AND RUN EEN MEMBER THAT ! UNNU GUH SUCK UNNU MUMMA AND HAR MAN DEM! ERICA SAY DAT! NOW BACK TO WORK I GO! YALL IDKE BAD, WE GOT JOBS BITCHES!

9. When my see Mimi mi jus smh!! Try so hard to be seen! My girl u have no sense of fashion , now did u look in the mirror before u lef ur house? How does that boots do with that dress and the fur! Smh!! All angel she!! Fi er Ex husband talk it sey she can’t keep one man! Dem gal Dey affi have 3 4 man!! She fuck like there’s nooooo tmmr!!!! And unnu kniw neisha a fuckest long long time! Unnu better be careful ppl link unnu job and mek dem see who unnu really is CLASSLESS

10. Nuff a unu just did a wait fi have a platform to talk shit about the girl I call it how I see it. Mi nah lie mimi is a girl always look good anyone saying she look like shit at caution is obviously a hater the girl did look good. I don’t know her or her friends I just see them in parties always having fun while most of y’all just stand around and watch ppl unu fi stay a unu yaaaaad. As for her personal life it don’t have a thing fi du wid nobody I bet if nuff a unu file run unu woulda hide, but the sender is big big mad about something and dunce cause so much grammatical error it’s a shame. Next time proof read

11. Exactly these are some low life CLASSLESSSSSSS SET OF HOES IVE EVER SEEN and think say they look good . Good and nasty y’all nah carry yall self with no sort or form of class period . Erica is a nasty girl love skin out and do the most . Never dress with sense angel please take that red wig off now quick and Fast . Mi stomach turn over when me see dem . The way they carry on and think say it a good look . Y’all are nasty sluts need to be trained mi wonder sah if unno parents raise unno so ? And the one Mary . Mary Jesus isn’t please that’s all I have to say .

12. This site Is where the anonymous haters come to talk shit they can’t talk in peoples face that’s why I stick to deardream. Why y’all so concerned about people’s lives? So sad

1. How exactly did you became unstick n end up ova ya Suh then!!??Unno ALWAYS a look fi run free promo Fi dear nightmare pon ya ever so often!!Tell har she n har site NEEDS a tighter glue ,Suh the likes of u nuh get loose so easily.

Pinkwall ppl esp the Metters,nuh walk bout n leggo beast all ova di internet ,ya Suh we navel string cut! :cool :nerd

13. But wait……. isn’t the girls name meme? lol if this website ever show who u were typing all this shit I bet y’all wouldn’t say shit haters out here with no fear ananymously lol

14. This is definitely a haters post. Leff di gyal alone shi look good and it a mad unu when mi fly to Florida she and ar friends dem a di only ones mi si a represent cause Florida gyal dem dress like it’s 2000

15. It nuh Matta who a write or wat Eva, or who affi a write behind computer the point is unnu nasty!!!!! And unnu nasty fi tru! And mi know afta dis unnu ago act worse jus fi prove a point!!! I see somethings unnu do sometime and it’s not lady like, mi know unnu ago answer to dat and sey unnu nuh want fi be lady like but come on now! Unnu too extra!! Is like unnu sey ppl affi see wi!!!! I don’t know how some women do it, I would Neva behave a certain way for any one to look down on me! Yes I know unnu ago sey unnu do wah unnu want fi do but no sah! Unnu act out too hard!!! Mi know unnu ago sey a fun unnu a have but NO again!!! All the skinning out and feeling up and rubbing up on each other, come on now in public places nuh look good and unnu sey unnu a Mada with good jobs!!! It’s not a good look!! Dem tins Dey fi gwan when unnu have private party’s, I swear some kind a demon is in unnu still cause no one in there rite mind with morals behave like unnu!! Memba unnu have kids ENUH!! Unnu want see unnu kids a act suh???? Unnu want unnu mother or kid deM fi see some tins mi see unnu GWAN wid??? How dem ago feel fi see unnu a gwan suh?? I know unnu ago sey unnu a big ppl unnu do wah unnu want and blah blah blah but it’s not a good look for everyone to see!!!! Unnu fi have unnu private parties dem and gwan suh ouT of ppl face!! I hate seeing it but what can I do but look away cause a unnu sey we don’t care!!! Mi see unnu a throw words on ig suh it look like unnu proud a wah unnu a do!! Ppl cyan rate ppl like unnu! Unnu act like idiot dutty gal I swear! And look unnu have good jobs suh dat mean unnu a nuh idiot!!! Come on ladies clean up unnu act! All man a road a talk bout unnu star!! Unnu want attention too much and unnu a Ooman star!!! Is like dovey magnum all she talk bout is fuck, pussy and suck wood jus fi a hype and attention!!! Shi brand er self for sucking wood, now tell mi how low is that???? UNNU lower ur self fi stay relevant, is jus like u girls, have to behave away jus fi ppl see unnu!!! Come on now! And now ppl a talk unnu a call ppl haters and badmind!!! Oh please!!! Wat ppl would a hate fa? Hate unnu cause dem nuh act like dog Shit in a party???? A dat ppl really a hate pan???? Or a di bag a man dem wah unnu a fuck mek dem hate unnu!!! Or a unnu ago sey a unnu job dem ppl hate unnu fa???? KMFT!!!! Yow unnu need fi change star!unnu mek cause a unnu mi nuh interesting I go nuh wey fi see dem behavior yah! It jus turns mi off star!! Unnu nuh affi act suh fi have fun and ain’t nobody hate in unnu!! No body!!!!!!

1. You have whole heap a time ion your hands to be on our instagram and be at all the parties we are and watching us! WE NAH CHANGEEEEEEEE!!! CALLLLL THEEEEE POLICEEEEEE!!!! NEVER KNOW DEM A LOCK UP PEOPLE FI DANCE AND FUCK!!!!!! YES UNNU A HATERS CAUSE NUH VIDEO NUH OUT DEH WID WE A SUCK HOOD AND A FUCK DANCEHALL MAN FU UNNU A CHAT! SO UNNU MUST BE A HATER!! FUCK OFF

16. Mi personally don’t think people hating pon dem it’s just the truth . These girls act like they have something for true ,loose and ready to dash it way. like the person said that’s for private parties but now when you come to ppl party ,Public places and behave so you don’t expect people fi talk ? They gonna talk act like a lady make girls admire y’all etc but dem ah scorn unno because unno to nasty and ghetto . Ah true dem have to behave a certain way for people to look pon dem because nobody nah look pon dem dwl

17. Ah church a keep ova yasso? the person or ‘lady’ that just typed that sermon, a who ordain u? Why yuh feel like u can annanymously judge people? You need to learn and understand that everybody can duh wah dem wAaa duh and yuh can mind yuh business and duh wa yuh waaah duh too if you find something unappealing yuh can close your eyes. But yuh type whole heap which means yuh nuh have nuh life cause yuh have too much time on your hands. Concern yourself with you’re own life and business and make sure you’re ting sort out before you cast stones. People that talk the most shit is usually the people who don’t have their own shit together. As for the fucking part none a unu weh ova ya a persecute a nuh virgin nuff hide and fuck go on in y’all lives it’s just that nobody don’t know.