SI IF UNO CAN UNDERSTAND

Pinky take meka dress cover mi Id, mi neva know you and kerifa coulda fall all out Christmas she ova yo yard,and Mexico fi her man bday a d whole a unuh,and how yo rub d gyal lakka 20 bag,first of all a orgy d whole a unuh a play,you, cruza ,britney and kerifa and fi her man,suh you shouldn’t utter a word and try fi done nobody, yo all a cuss kerifa man how him nyam pussy,your husband nyam p**y to and saw inna yours dats him teeth janga janga suh Suh…fren like unuh mi don’t want ,bcuz one fall out and yo deh pon d media a done d gyal…a d whole a unuh a nyam out unuh one another p**y lakka bubble gum,you lit asf bcuz you have yo own a husband plus yo owna gyal,bcuz yo always a snap britney a suck out yo tongue and have her hand inna.yo p**y,all fi yo bday a Mexico yo go ,mi frightened fi see yo send fi britney fi join in, a pure threesome yo gi Cruzer wid yo fren dem,yo deh pon social media like yo a no portion a gyal and have morals and values…yo fi stop it bcuz yo life dirty just like fi nasty dibby dibby kerifa…signed a very nosey gyal

7 thoughts on “SI IF UNO CAN UNDERSTAND

1. Sender come eeeere??? How the baby look so??? A who a the father???? Did they do something scientifically? Cauuuuuse! Oh well black brings any type of baby, but seeing u mention seh dem freaky it all mek sense seh dem do an orgy with a white man and she breed lmao!

2. Know how longggggg ma wait fi see if nobody nah send in dem freak yah. Sometimes me wonder if dem spend any time with their kids.. who helps with the bigger kids’ home work, nurturing them etc. Them make social media a tun dem ina eediot.

3. Anonymous she definitely doesn’t look better than nikki I’ve seen some of her old pics and ummmmmmm…..

4. She’s naturally dark skinned and so is the man , dem start bleach together , and idk where dat pikney color and eye come from but still favor the father