SHAMAR GUH TROUBLE TRUDY GRAB OFF NUH

12 thoughts on “SHAMAR GUH TROUBLE TRUDY GRAB OFF NUH

1. Knowledge is everything and mi nah ask A TELL MI A TELL U SEY DIS A WHO JASON REALLY LOVE!!! Mi know dat fi a fact!!!!!!!!!!!! All a gal a war and a kill up erself dis a who di man love!!!! All er Daughta!!!!!!! Omg!!! In er life big big time!! Shamar war fi Jason and force the relationship! Trudy bad but hands down a Trudy a di wife, Shamar I’m here sitting and waiting on how long u ago sidung and talk bout ride and die! When ants in a ur bloodclat milk!!!!!

2. Listen a Trudy husband dat me nah ask christ. You nuh see say when Shamar a post him she affi hide him face. A Trudy alone can post him pon social media. The only girl weh can make Jay dog bawl is Trudy!!!!

3. The other day Trudy was doing my hair n Jason called her..the were on the phone like two love birds. So I don’t know what he be telling shamar for her to be acting like that. Shamar yu wifey position was never urs. Trudy been wearing that title for over a decade now.

4. Man clown Shamar!! Kmft!! Everyday u get up rider rider rider!!! Kmft!!!!! Jason a one bwoy nuh body nuh need fi ride fa cause all him do a beat ooman and fuck pan dem! Mi jus nuh understand! A fi er man and shi cyan show him face! Everybody know him love Trudy Kmft!!

5. Then Trudy nuh suppose to be Christian suh how she in nasty love triangle? Like she need to look bout her mother wah deh walk all over miami like a mad woman and come out a nasty life. Shame on her using God name but living Devil life.