SAKE A YUH BELLY FIRE LINKS

14 thoughts on “SAKE A YUH BELLY FIRE LINKS

1. Lmaooooooo woooooooooooiiiiiiiiiiiie Willy say which girl cause him no see no girl hahahahahahahaha I won’t do this on this wonderful warm evening lolzzzzzzz

1. Wah fire links wah breed
    Wah !!!!!!!!!!!!lugguh lugguh.noooooooo yuh nature shoulda dead like return ah de rass money.

Fire links ah pure waste
    Wata meck yuh lmao

2. It could be that this young lady is way more ambitious and goal oriented and want more out of life than the baby mada…….sometimes we need fi mek people be cause at the end of the day nuff fat girls pum pum rock so please mek the man enjoy him new found love……..

3. Mi love myyy mi love my fatty!! lol uno fi stop diss the woman true she big! If she have good heart and ambition I’m sure the fat a the least! Some of you so hypocritical and cuz the doctored up plastic body gal weh have nothing going for them, no morals etc but as soon as you see one who is fat uno start diss and never ask about their character? If a she FireLinks want, God go with him, he must know why he chose her!

4. SHE LOOK SEXY N FAT TO ME.SENDER GO SUC YOU MADDA FATTY TEK WHE FIRELINKS AND YOU MAD FATTY HAVE DI BETTER HOLE LOL