RICHIPOO SIDE GIRL

Miami Dancehall
Richie Pooh side gyal Tori just everywhere inna every man pants. Some gyal have no shame. All now her name don’t stop call up. Stephanie don’t even realize that the gyal still ah mess with him on the low. I saw them in Ft. Lauderdale at a restaurant 2 weeks ago. This is why Richie Pooh still keeping his party at the restaurant. She fing with Karim Hype her white Mercedes always by him place, Her own Boss to keep her position secure, Owen for free boat ride and to keep him Sunday things, Desmond been a f it for years now, Driver to get a Hype, she try Fire Reds but him nuh want it. All Wayne Floss get a touch. She ah take over Driver party them like she the CEO. Why dem man ya so fool fool. The gyal is a proud side gyal and will do anything to stay relevant in the dancehall. Every man can touch up and rub up on her. Its her deep throat she use and catch dem. At least if you ago bleach, bleach your foot too. Dem look dead and old. This gyal a real community p****.

28 thoughts on “RICHIPOO SIDE GIRL

1. Morning, sender she borrow you kratchez fi tek di man dem, a your pums ago through the wear & tear. Why you so concerned. She tek whey you man?. Inna 2020 is mind you own business season

2. omg. 2020 low people business it har pussy and she gi who she wants to. Talk about how fi stop man killing the woman , post about how fi save our children from poverty, pedophiles and other negativity. Yuh a carry pussy feeling gway yuh to loodie

3. Yo da dutty gyal di every weh. Mi goodie friend tell mi she see her ah send her man lingerie picture with her stretch mark belly. Mileage deh pon dis ya p***y. Nuff gal want to beat har boxside. She soon get weh she deserves.

4. If you ain’t got no haters you ain’t popping! You got to be some kind of special to sit down and make a Collage of someone else like a cyber stalker! Get a life!

5. Stephanie need to kick this bitch in her shit. Too much nonsense. The woman can’t even be in peace. Waste gal them. She is a home wrecking bitch. That whore is proud and have no shame. Everybody in this bitch draws.

6. Driver a big fool. Stop defend di dutty gal cause yuh ah fuck it too. Everybody know seh she ah yuh tail. The truth is out there. Don’t act like yuh nah fuck di old yuck mouth gal too

7. Donna is this you? Odette is this you? Lmaoooooo y’all need to go find a hobby n so something constructive with y’all life.

8. Donna Flex say its not her who send it but we all know you stalking Driver and all 10 of his gal. You a sorry ass bitch that’s chasing a dog shit like Driver. The man fuck everything him see, just like you, Tanya and Tori who love fuck out the dancehall man. These the kind of bitch he used to. Whoring bitch to match his whoring ways. He doesn’t give a dam if its your friend. Waste man like him will gladly fuck y’all and don’t care where the pussy been. All yall is a bag of shit. Want nothing good in life. Bad breed people.

9. Tori seh she ah TRENDING. Dutty gyal yuh pussy and deep throat ah trend. Yuh pon 8 pic a hug up and sidung inna all these man lap. Yuh too bloodclat nuff. Tek ah break between man. It don’t look good, ah run dun da next man after yuh just did up under RichiPooh. Yuh nuh tired your name nuh stop call up.

10. Listen hear you dancehall bitch. Don’t call my fucking name on this pink wall fuckery. Im not the fucking one to play with. I don’t give a fuck about Tori or Donna them mess. I can careless how much man she fuck or suck. You hoes a bunch of careless dumb fuck. If you bad state your fucking name bitch like I am. My heart don’t beat for no bitch or nigga. I have my schooling to focus on but I will take a recess to step Inna unnuh throat. Who the fuck is Tori for me to even waste a breathe on. Lmfao. Y’all go dead a bush and bury your self. I will run through the whole team of any bitch. Gaza mi bloodclatt seh. Touch ah fucking button. Me and my crew is not the one to fuck with. Know your fucking place. I’m too real to run behind any man or gal. Go suck yuh self and leave me out of it. If I have something to say to Tori bitch Im that bad gal that will do it. Just fucking know that. Just cause your name on pink wall twice don’t bring me in this mess. Keep fucking who you want. Y’all nastiness can’t reach me. My head too high and my fist too strong. I will cut the snake from its head. Tori and her leeches can kiss my ass. #DropMic

1. HOODRAT ODETTA ROSE OR WHATEVER THE FUCK YUH NAME. HOW U GET INNA THIS?
      STOP CALL UP TORI BLOODCLAAT NAME
      SHE TEK YUH MAN? A WHAT SUH? COME OFF HER FUCKING NAME MAN.
      YOU THERE SENDING THREATS, YUH THINK A SUH THREAT GUH GAL? YOU LEAVE YOUR 9 MONTHS OLD TO DRIVE ALL THE WAY FROM MIAMI TO FORT LAUDERDALE FI WATCH DRIVER COOCKY.. A YOU CARELESS, FUCK A GAZA TWIN.. THIS IS FORT LAUDERDALE BITCH WE’LL BEAT YOUR UP HERE AND SEND YOU BACK TO MIAMI. BITCH YUH BABY JUS CHRISTENING AN U A RUN DUNG PPL MAN A NIGHT TIME, YUH WOMB NOT EVEN HEAL UP YET AN YUH TEK COOCKY!!
      A DI CREW THIS BITCH WE WILL FUCK UP OVA AN OVA AGAIN FI TORI. KEEP A CALL UP HAR NAME AN YUH SI LEECHES.
      BUT WHY YOU REALLY MAD THO? CAUSE DRIVER STOP FUCK U? GURLLL U AND DONNA PARKER (FLEXX) GUH JUMP OFF A BUILDING AND GO SUCK UR MOTHERS.

1. Trisha yuh ah idiot. Ah unnuh draw di twins dem inna di fuckery. Its clear dem don’t give ah fuck about this. Stop call up di people name and go tek on who do it. Yuh stalk har page suh. Wah mek yuh nuh tell di people dem how she working hard, soon finish one degree, and take care of her son. If yuh a Tori friend tell har to leave driver dutty whoring ass. Him ah di real cause of it. Ft. Lauderdale really nuh want dis pressure but it nuh worth it. Mi fren ah focus pon better she ah put dis behind har. She can’t chase wats been following har. The man lying to dem bout n mi tell har di truth so guh tell yuh fren di truth.

11. Driver cocky is community cocky so why uno a argue??? Tori walk and fuck and the next set a gal dem a harbor cocky feelings all of uno sadddd and making Fort Lauderdale look bad. For a grown ass woman tofu pussy loose and driver still will fuck anyone‍♀️ Donna sad bad and Odette miserable. None of uno a bad gal so stop it! I hope through all this uno a use condoms lol hmmmmmmmmmmm

12. Tori need to check herself and her pussy.all a woman have is her reputation and she don’t have a good one which is sad. Driver don’t love nobody. Look at Driver from then to now in dancehall, never see him with a decent woman yet. The sad part about all this him don’t claim or own up to no woman.

13. Twin mi rate yuh from long time. Don’t let dem waste people draw yuh out in dem fuckery. Yuh betta dan dis. The fuck up part about dis is dem use yuh name fi yuh entertain dem. Listen to mi good. Leave dem in dem misery dis have nutten to do with yuh. Donna is the one causing all dis problem. She jealous Yuh reputation clean outtah road and want to use yuh to war Tori cause she weak to do it. She want Tori tink ah yuh and Yuh tink ah Tori. Da gyal deh real miserable. Humble yuh self. Everybody know seh yuh nuh tek chat but we know yuh nuh loose like dem. Jealousy ah kill Donna. The fuck up part about dis is yuh really believe Driver was a good man. Him wukless, don’t know why him neva leave yuh alone instead of draw yuh inna him bullshit. Shake it off. Yuh God Bless my girl. Pray mi ah pray fi yuh cause yuh neva deserve dis.

14. RichiPooh why you don’t control your side bitch Tori? You making your wife look bad and she still standing by your side

15. Gaza twin a long time bout yah mi want you Come to a real man No problem ova yaso You too sweet and sexy browning

16. Tori find ah different career. Your name tarnish in dancehall. Anything a man tell you you believe it. A woman’s reputation is gold and yours lost value.

17. Stephanie careless about tori. Tori is shit to my boo. Stephanie nah leave her husband fi ah dirty gyal like tori. Dem out of her league. Tori can’t wreck a home she nevah build. Tori just desperate and will take any man who come here way even when she know them no good.

18. when a gyal easy the dancehall will fuck it suh, tori ave nuh shape, body look like ah likkle gyal, nuh ass, mouth nasty , yuh can see in har eyes seh she wicked, walk round like she hot when mi nuh see nutten pon it, foot black and dried out, face bleached out, dem man yah muss want a quick fuck and leggo, mi rather jack mi dick then fuck it