MOYA FLORIDA HAVE DI FIRE

25 thoughts on “MOYA FLORIDA HAVE DI FIRE

1. Suh a you come ketch har ina your house a fukc yuh man and she haffi run outta di house??? Mi confused cause yuh seh “di poor madda frighten fi see yuh like duppy”. Suh a who ketch har?? Suh why yuh gonna fukc har up?? Obviously the man invite har down there. Uno likkle young gyal no easy at allllll. Smh. Happy Sunny and Bright Day to y’all.

2. Give har a good Whoring beating! That gal Moya too disgusting,she really going to carry back AIDS to the baby father.

3. Stop worrying about man and by a new phone . I can’t see the video. I don’t think moya care either good pussy speaks for it self hunny

4. Girl, go sit down, please…You mean the girl cant go back to Fort Lauderdale because when you see her you are going to f#@k her up? You want two gallon a monkey lotion…favor shitttt…Control unu dutty reckless man that is telling other females all sort of things about unu. Go war the dutty man that is inviting females down to Fort Lauderdale and leave the girl alone. #REALSHITHOUSE#

On the other hand, Moya you need to do better.

5. Moya pussy big like the ocean and wide like the sea but the nigga obviously not impressed with mel tight ole, Moya a fuck man and don’t have a proper place but Mel’s nigga a fuck at least two woman and still live with him mother..Mel needs to go back to school and take a nigga with her..sound like the two a unnu don’t make one, hence the addition

6. jeezasss melz stop it. Met da gal ya a social media badgal, ft lauderdale beating stick, walk and fuck wid people and when dem beat har she tell lie seh a she beat dem. Melz how pot fi a cuss kekkle cause yuh walk and fuck dung da globe to. Suh how yuh fi a try dun the girl. Why she can’t come back a ft Lauderdale or Florida? Who ago beat har?? You? girl stop it. Yuh can’t even beat a fly Muchless. And as the person seh up to go buy yuhself a new phone cause the video quality very poor but den again look who own the phone.

7. Melz did a fuck ice baby father aka billy and now she really trying fight over billy fren ? no the bwoy need to fight him self to be with u . FYI Mel’s just go and tek a next one more of the bwoy fren again lol dum gal Mel z

8. Gal go sit dwn wid u stay bad self bout u a war over Man U nuh si u house empty till u all a echo bout beat somebody u own di man or Florida idiot gal a sorry fa fuck u did get dam fool

9. i know dutty melz wah half a di time she har self nuh have know where fi live and stasy a fight people ova fi dem man and who eva moya fuk its not melz man either. she really think she a bad bull, and she soft nuh bloodclaute only social network bully.sorry i will neva buck u cause i will neva fuk di same man u do. dem man betta strape up fi she as well as moya,,FOH BITCH WIT ALL DAT CHATTINGZ…..

10. Moya live with her baby father a la a Nanco Paul nephew Mini a f**k her about three years now from him did live a la. She no have no ambition the gal worthless as you say hi to her legs dem open up she f**k anything on sight. Her baby fadda a one duppy bat fi a big old man him really stupid and fool fool fi a man dat could be her fadda. Moya run him head and control him anything she says goes a she wear the pants ina her house. Moya been a tek care a one son with the mascot man money the baby fadda a the biggest laughing stock a la last year a deh three a dem stand up together at BRT.

11. It’s a difference when u dnt have papers in the USA.. that’s y Moya baby father taking shit …. so sad

12. So goods a jump thru window now haha la finest run left her clothes no sa what a damn Shane nuh wonder why she suh quiet cause normally she woulda post up and a gwan wid her caption annd Alllllll yuh life muckyyyyy fi a big woman weh just come offa life support a really da lifestyle yuh gone back to no role model to yuh kids yuh be

13. All me see over here is moya whor*ng fren dem a try defend her bout good pussy speak for itself can know how unu text .. just like how unu chat heavy top Shakera we kno it’s you .. y’all two big whoresss unu walk wid unu pussy pon unu forehead

14. Moya look like she can fight girl yuh nuh see how she stand up and Mek dem beat up her bestie lmaooo nooo a joke this big woman a the door yuh shoulda use afta ya nuh bad gal