MISS WHILE YOURE ON YOUR WAY TO JAMAICA

Met, I’d like to do a PSA.

This chic is with a very humble, hard working young man, for which she is the opposite. Here she is in a Broward County, FL. mugshot. Arrested for grand theft (greater than $300, less than $5000).

The PSA is to let her know that it is unwise to go to Jamaica in the AM (destination wedding…me love)with a FRESH, OPEN charge and worst if you’re holding a greencard. You can still smell the ink.

Please to get your self together, Keshia, and don’t carry Ras down no further with your wanting to be like the Jones. You already cost him some good friends. Heard you lost your job due to messing with customer info.

Your man held a job for many years with not a blemish to his character. You getting to be a hot ass mess as of late.

P.S. that wig (apple wig maker made it) no right 😂

32 thoughts on “MISS WHILE YOURE ON YOUR WAY TO JAMAICA

1. Alright matey we hear you loud and clear but I must hasten to add Sender…when you n wifey inna unno passa passa , please to leave Princess Apple’s wig out of unno friggery. Nuh really care for any other part of ur tory , just di wig reference.

Princess Apple has displayed excellent taste in her wigs over the years so how dare u compare hers to that Johncrow draw brakes nest of a wig up top.Yes a goodly joke u a mek fi call Princess Apple’s name but Cease and desist at once!!

Signed…PoolBoss
    POTPAS

1. Where in the post you detect matey feelings? Not a mate at all.

Her man is one of the coolest youth in the South Florida, Jamaican community. Pickney born come turn adult and he remain the same until this never-see, come-see start attracting negatives towards him.

Not a mate at all. I doubt Nikki Ras even look on a next female with lust. The man is proper and his woman should act accordingly. She see and want till she now turn thief.

She’s getting a PSA so she doesn’t become a rotten fruit :metal:

:berduka

2. I BEEN IN THE DANCEHALL SCENE FOR YEARS AND I HAVE ALWAYS THOUGHT THAT SHE WAS SO UGLY. ONE OF THE UGLIEST GAL INNA DI DANCE. ALL WHEN SHE HAVE ON MAKEUP. UGLY

3. How you fi so hype and a big time thief? How you say you a Rasta wid all dem kids and a support a thieving wife behavior a soh you love likes fi a Rasta? What kind standards uno a set fi uno kids eeeee?

4. She was in the people them store a video them tings bout she want Rasta to buy Gucci bag. Me know she did a go teck the people them tings.

5. Rasta work a fast food restaurant how would he buy these ? Patsy teach your kids better same way you thief in a dollar store and miss your mother funeral ! Kiesha stop worship apple and kerryann them is a nobody you nuh see ms Lou sleep pon grung a wear Kerry old bruk . You just buy house you did 5 years fed for passport fraud and really mek toya and stiff body Nicki draw you out to thief clothes and boot to post pon the gram . Me really loose of a you ! I guess vinni was right about patsy and her thieving kids Apple don’t fall far from the tree toya loose Wengy after all the thieving to another fat Miami thief now this . My girl you had a good job and you really mek newyork people and them fake life draw you back to the bottom of the barrel to prove fake wealth by stealing no sah

6. Lol he just had a party last week…Hawaii event smh i just want to know if this lady is a waste gal too

7. Long time Keisha a thief. She used to go south beach go thief hard. One time is police chopper was looking for her after she run out the people store with the $5000 Herve ledger dress. I thought she had change but them love the hype and name brand so they can’t stay away from thieving. Mother a thief so daughters come just the same. Is the fake Rasta Nicki me want to know how him so into this holy Rastafarian lifestyle and have him woman, better yet children’s mother in stores stealing. Guess him acquired the taste for name brand so him no care how him get it to model on the gram. Worthless set of parents. All to show off them risk them freedom and the possibility of being home with their kids.

8. She is not humble and a tief from longtime. it is her hobby. the bitch dont have a job and tief fi mine man. all the name brand dem wear she and har family and tief. she rob people and fix house. she is a well known thief and because of her gready ways rasta is losing respect of many. she a bring him down and him so caught up inna di hype. she lose her job for tiefing customer info and fix house and write checks.

9. Whattttt so is the job money she fix up the house ! He is no Rasta him lef him wife like dog for likes ! Him is not humble him hype fi the brands with bout 12 kids and him is a grand father and should be a damn shame but she run him down and him give in Kiesha was sleeping with the man on the low knowing damn well him live a yard wid him wife and she did deh wid Sharon now man who don’t want Sharon worst . But i really thought this girl get her shit together after 5 years in federal prison and buy house and go up a the work and low because of social media she turn up the thieving to life the life . Patsy mine man her entire life and breed fi a Batty man and mine him but him did rather dick so Danny run weh , patsy toya Wayne nicki aka Ali express cocktail and couture can’t stop thief . Thieving is like breeding and no mate don’t send this in cause nobody wants the dread cause him chat too much and him love young girl and young girl don’t want him cause him very bruk ! Kiesha want Apple dem lifestyle till she weakkkkkk

10. When yu see dem pin IG all dem a do is show off. She has always been a tief. Me actually feel bad fi di Nickyras because him mek di gal and har family the him. The man was a decent and clean Rasta but him mek tha gal deh a bring him dung. Man like dem nuh want good woman. Kesha a tief whore and nasty. Nuh grudge dem when dem a hype. Gal have a good job fi years and dem fire har because she a tief from the work. Sometimes she and the mumma Pasty di sista dem guh tief as a family. The bitch all dey pon food stamp. Dem need fi investigate dem. I bet the house full a tiefing clothes. Last year mi know smaddy who beat har up fi tief har money. And dem nuh have no shame. Don’t even know how fi lay low. Rasta lose good friends because of har and him don’t even realize. from what me hear no body a west Palm beach nuh like her. A because of the Rasta mek dem support him tings and the ft lauderdale people laugh after har all the time. Dem gal dey a waste gal no body but Rasta want dat dey gal wey so much man run thru only him a wife har.

11. Viniiiiii why you in a group chat and a chat bout the gal and you well hug har up at the party my god man one gal can so two face vini ask Kiesha go thief you a new body you worst than Kiesha cause you have to resort to old blesh to mine and have the man all have to hide him Range Rover from repo . Him skin color get repo Unu live in a rent house and to imagine you have your big education and customer service work fi 50 years and so rich with a scammer son who drop out of highschool and you have nerve pon group chat a done the girl !! Kiesha you have to stop mine man patsy talk to your kids please because mine man never work out for you so it not going work for them cause you’ll have a face that only a mother could love ! Why Kiesha pick up dread with 100 kids to mine and want him after Dave bad but you never have to mine him at all . Sharon did you take the hiv test as yet ? I think you should ? Toya Wendy new baby is very pretty with him nice clean thieving browning yankee you know why people rejoice ? Cause Unu gwan like Unu pretty and rich and love chat people who better than you’ll ! Unu love sitdung pon people name especially the exotic amphibian Toya wengyyyyyyyy Bank book the way Toya big black and ugly she fava a exotic mammal me seh he gal ugly till it nuh mek sense and always loud and talk a bag a shit the way wengy babymother beat up she and man body Nicky me wouldn’t show my face a road again ! Patsy set no example for her children a suh them pack house and barrel to mine man them kids them family when them want a man them will take care of the man and his entire family for acceptance . Patsy heart clean she just thief bad and the generational curse just tek them ! Toya how long you going mine man and live with your mother and your kids ? Cause we know you grudge Kiesha fi har ambition ? Fi har mine man a bingo and you still in your mom house forever . Kiesha Apple is a thief Kerry is a illegal thief robbers is a thief find other people to want to be please cause them is not people to idolize . Rasta can’t get no blessing cause the way he did his wife for material clothes not a humble him worst than Kiesha you see how him post jaydion last year like a proper groupie

12. See why you can’t feel sorry fi kiesha cause she don’t wake up on her fantasy land . Kiesha where Nicki fi get money from to take yiu on jamaica trip ? Him don’t have a hustle+ him work a fast food restaurant and y’all on food stamp so tell me yiu get bangle fi thief from the work and the people dem store so tell me why the front for the gram ? Bout tek pon vacation wid what ? Kiesha you are the head and the husband and provider for your family ! You have to thief lobster and fish fi keep fish fry and the only thing Rasta do is drive you to thief and sell . Rasta love young skinny dark girls him always a look young gal and dem don’t even look his way the msn finally stop call you baby momma and start post you but it meks sense now the thieving tun up from service America customer information . You never see smoke without fire after how much years you deh a the work you never a run down gucci store all of a sudden ever post is Rasta buy this and Rasta buy that and u must nuh realize everybody know a Florida and Baltimore Rasta bruk bruk bruk like dog . Wake up gal pickney patsy tell your daughter to get some self love and man is not all !! But as a big horsetail women patsy pon social media like a damn groupie too so the poor children . Patsy vinnie don’t like unu patsy unu fi run weh the wicked gal she nuh stop dun toya and say har food nuh clean and toya nasty she seh unu bruk and no man don’t want unu and she never grudge unu cause she classy and unu a ugly thief she said the way toya and kiesha ugly she nuh know how man lay dung wid unu l toya it’s a shame when your own mother turn in your baby father to come out of immigration Wengy seh unu a wicked

13. Thief align themselves wid thief. Nicky deal wid decent women in him time but dem neva thief. A ghetto mess him want, a hype life dem love. Him a fake rasta mek dat dey gal tie him dung wid pickney. Him caan lef har even if him try. Pasty dem and all har pickney dem tief fi a living. The people dem wey log on pon dem page men dem feel like dem a smaddy. She nuh have no shame because she still all ova social media and him look like puppy dog. Somebody need fi save him. Rasta don’t mek the core people wey know yu and know yu heart lef th because a gal dey and har family. She and har family dem used to jail but not you. My yute stop drink the wata and wise up. Everybody just a watch di change inna yu and we nuh like it.

14. Me know sey she nuh love him like dat she chat bad bout him nuff time to har people dem she keep him round fi say she dey wid namebran man and if babysit the pickney dem. She just love nuff up har self. Har people dem don’t even like him. Talk bout vinni all you want but she nah walk and tief like kesha. It’s a shame that dem waan live like the new York crew. Kesha a waste gal from long time and she nah stop till she waste the rasta. The Rasta a allow a low class gal fi tun him wukless like har and har family. I bet the Rasta friend dem shame fi him. But him haffi want better. Dis dancehall world nuh easy it men you do things fi stay relevant and Kiesha tief and screw people ova fi be relevant. Unu can stand dey a eat from Patsy and dem seafood mess cause dem nuh clean. Unu fi stop man dem feel important!!!!!

15. Dutty hairdresser wah name Sharon nuh ramp fi chat Keisha and family how dem love beg n dem tief and love come swap out clothes fi hairstyles
    Dutty Sharon weh are face fava like worm shit up Ina it undercover suck pussy Sharon sneaky like wah
    Dave seh Sharon use to hide n f*k him n know seh Keisha and him dida f*k

16. Everybody know sey she a f**k pon him long time. Him a di only one way think say she nah f**k pon him. She the vehicle and guh f**k and tief while him day home a watch pickney. Mi nuh know how she tun him inna such rass idiot. What a shame and a waste of a man that was good decent and respectable. Rasta man a nuh you alone inna dat dey crotches. Trust me my yute!

17. Vinni Alexander a evil she all chat har mother sister and children the gal all chat harself ! She might nuh thief but she is a worthless mother a brag and shout boot and bag from her son who drop out school ? Which decent somebody do that ? Which decent somebody walk naked and in a middle a parking lot with them son weh nuh 21 with Champaign ? Me nuh care how much online class that witch tek she is a devil ! Kiesha can’t help it she nuh have no shame and the mirror she looks in and think she pretty is unbelievable ! Patsy ugly Latoya ugly Kiesha ugly it’s a ugly family and nicki ras ugly ! Man like him couldn’t even smell my front which big man walk a video brand and match it next to celebrity ? You tell me ? Nicki a bloodclot thief who go pon road and thief and where fake bag and boot like nicki ? Nicki try mine man but the way har body full a man muscle them reject har toya ugly heart dutty mix up and have to hide cause she know she stay bad bad bad ! Them can’t fix no amount of breast lift can’t help she . Kiesha has a nice Lickle boy body and patsy look like a Mexican bull , them nah top thief and them nah too mine man that’s them Bible .

18. The Rasta bwoy and di gal have no shame. Dem still den pon gram a flex. She ugly nuh rass. I wonder if her old job a guh press charges pon har wid all the shit way she tief from dem. Show off bring disgrace. All me know is she have him well tie dung and bring dung. All the tiefing she still ugly. Dem wear and bring back. She a di man and Rasta a di gal. Smh

19. wear and bring back Kiesha just get her first lv bag the other day it makes sense now cause she used to only carry the one green Michael khors bag so when the job scamming up it all mek sense cause all the years not a good bag only thief 5k dress from south beach and she show the tag in the video and she thief it like you never buy it . Rasta a clown not a damn Rasta him run round him house i don’t think she cheat on him nope he controls her too much but she def the financial earner for them house . How could Burger King help Rasta pay bills how much could Burger King pay

20. Dem people ya nuh easy at all. Dem is so fake and phony dem live way outside of dem means and pon IG posting pics and videos of house and him a pick coconut like a dem 1st own house in history. It good that dem buy house but nuh set fake reality to show off on many. The party people mek dem think dem a celebrity and then people like dem mess pon IG and then laugh. Dem a grown people a act like dem a pickney and like name brand a new discovery. She fine a donkey fi ride so mek she ride him because no decent man would stan for dem kinda behavior but then again look how him gwaan. Everybody a ft lauderdale know dem business and just a laugh. She chat him like a dawg to the same fren dem wey a post her business. Dem pityful, wukless and ignorant and dem days will never change. Me shame fi dem

21. Lakiesha dry eye like har mother change the gal deh pon ig like she not on vacation on bond and she just never get catch a thief . She work at service America and use to work 23 hours a day out the 24 and the Rasta just drop breakfast lunch and dinner . She looo the Rasta him never want Kiesha that man only there for the material things cause him licky licky . Kiesha Toya and patsy too damn ugly fi man look pon a night time me seh Kiesha nose big and parachute out like a landing bridge toya the two breast them big and long and defected and har Batty flat and she love a tights and she black and ugly patsy the Mexican bull and Toya the the exotic ape cause Issa ugly GAL man . Kiesha come of social media and go repent and come out the people house store and Ross a thief a day time

1. Gal I used to see him come drop off food. The gal stayed at work sometimes 7 days a week she deh dey. She wuk fi stay wey from him and fi pay di bills dem. She used to chat him bad even di sista and mumma walk an chat him bout how him just want her fi mine him. She chat to him like dog and mek him know sey a she a work. She just keep him round outa convenience because the side bwoy she a chat to nuh want deal wid 3 pickney. She him and dem a nobody.

22. Dem people dey still hype no shame. She tief and him love har up more. One man caan so fool fool but then again dem tief together because him a di driva when the mumma and di sista dem no able. She so wicked dat she keep di price pon the decoration and furniture inna har house. Dat dey Rasta bwoy a big clown and she will do anything fi keep him and him love the show off an extraness. Him did have a wife but him mek dis ya gal tie him and now him nuh have nutin but clothes and boot. She dey a Jamaica a show off pon people dem nuh have no shame or nutin bout dem. Just tief and ugly. Some people will do anything just fi hype and show off pon people inna party wurl

23. HI KESHA I KNOW U ARE OVA HERE READING YOU SI HOW MUCH TIME DI PEOPLE DEM SEH U UGLY NUH RASS. GIRL A MI FI TELL U, DEM RIGHT, U FAVA MAN AND YOU WILL FIT RIGHT IN PRISON AS THE MAN. EVERY TIME I SEE YOU, U MEK MI STOMACH SICK, NO SEX APPEAL AND U CN SEE YOU TRY SO HARD BUT WHEN U LOOK AND SHAPE SO MANLY THERES NOTHING YOU CAN DO. GIRL BYE AND WALK OUT WIT UR DISGRACE PROUDLY…….SEE YOU LATER ON THAT COURT CASE……..AND IF YOU HAVE GREENCARD U HAVE A FRESH IMMIGRATION CASE ALSO…..