MEET NICKI MINAJ O

Kadiann mi nah lie…. It’s not a good look, Yuh an the DJ alone were at the party, repeat after me :you are NOT Nickiminaj. my girl the stockings have fi go, mi know ya crutches stay bad and bun up…. But Yuh ah hide it like no one ah know, we all know .thats one of the reasons Yuh ah f**k in the dark, mi come fi talk the things . So kadiann what happen Yuh friends nah support you? Dwl Cus yuh are not a friend, Lisa ,mo, & d nah support you! Dwl
Only dutty princess & the one stay bad shape and skin stay real bad come support, who fi dress like you (unno have no sense) it’s Yuh party why Yuh friend and Yuh are dress alike, an besides pinney ah come when party ah most dun, eunno time done stay home once an fi all, unno never look good one time , not one time mi can say Yuh look good. MAsh up body kadiann the batty full a puss, Yuh f*k the dutty DJ from new York to come fi ya party, promote and play…. And Yuh ah try style up fire reds say him nah play to Yuh party and make di man left.. Just how him ah left after him f**k u, Yuh nah easy, but as mi say you don’t set good. party flop outfit and hair ah hot mess and you alone Inna the party, you need fi find a career, oh mi sorry Yuh ah p**y seller. Ppl nah talk good things about Yuh, and Yuh want people fi follower you, Yuh ah bad up people good up name, move fum here.

6 thoughts on “MEET NICKI MINAJ O