MARSHA DEM SEH DI TOE WAA WORK…BEFORE YUH PUT DESSO TUH WUK

19 thoughts on “MARSHA DEM SEH DI TOE WAA WORK…BEFORE YUH PUT DESSO TUH WUK

1. brownie nuh argue wid ppl who fava monkey… kind suggestion tho maybe if u boomflick pon The same type of dick as me fi yuh man cuda pay one podiatrist Fi fix dat deh toe… lol.. Dr. Small number is 305-444-7114. 2645 SW 37th avenue, suite 704 You’re welcome in advance.

1. Marsha karma is a bitch and God naaa sleep you see how you friend up lacy and mek she put back Oprah a prison…it a come to yu Marsha

2. smh , poor marsha every party ya present …. mi cant see how the man dem nah get tired ah the same old dutty gyal all the time smh club rats

3. Unu leave de girl Pinckney dem outta unu argument… Dam when unu a go realize de man dem weh a mek unu hate each other will be on to the next one with no f**ks about none a ya!!! Mek unu don’t done de Dirty bwoy dem and stop disgrace each other kmrt

4. Sender you prove your point Marsha is a whore we get it. There is nothing wrong with being a whore. Oldest profession on earth. It’s good to know that a man or woman can buy some grown pussy instead of raping our children. Big up yourself Marsha, keep selling, you might get to touch the Hem of Jesus garment before the educated hoes. Jamaican women are always quick to defend and big up a man before them self or children. Somebody keeping Marsha employed it might just be your man.

5. Lol cus the last comment ah Marsha….. Smh everyone knows that hoe just how the world ah man dem ah know her and her CRUTCHESSSS!