KEISHA A ROAST GRAMMY WOMAN/BFF DEM

PLATNIUM COUPLE SAGA TO BE CONTINUED….

BARE POST AN DELETE KEISHA DEH PON TO HOW IT A KILL HAR SAME WAY TO HOW SHE CLAIM GRAMMY ADDI ONE AH HURT SHE WAKE UP THIS MORNING AGAIN WITH HER MATE PON HAR MIND AND LOOK DEH IN THIS OLD PIC MEMBA ENUH KEISHA YUH SEH IT BEST CAREFUL A WHO YUH MAN CALL HIM SISTER OR FRIEND SUH WHAT GOING ON WITH YUH BREDDA PRYME TYME CAUSE IT LOOK LIKE HIM BEEN KNOW BOUT SPUGGY AND GRAMMY AND SQUEEZE COUPLE F**K OFF YUH SUH WAH YUH A COVER UP NOW MEK THIS A AIR OUT THIS STICKY

10 thoughts on “KEISHA A ROAST GRAMMY WOMAN/BFF DEM

1. Yuh know as I scrolled ….this was my sentiment exactly. Without even seeing your comment. Even though ina mi head mi bawl out “dat mus hatt”. Mi naw laugh. Sigh. Some woman good eeh. Forget men sleeping with their wives, best friends (I have already convinced myself that alot of men are dogs an will frig anything that moves) but we as women need to at least have some dignity man. Dang

1. Me never like Keisha a f**k, humble over hype she too hype and nobody nah go feel bag fo her…: karma! You think you D2 tickets could tame him….

2. she shouldnt be talking coz she nuh have no loyalty harself .. tek di man from him wife up north and soon as him get in the legal trouble she run lef and out and about wid grammy kid

1. He never left his wife in NJ. She left him! She been dash him weh and ms piggy run go pick up left overs cause she thought like most dumb bitches that if a nigga do grimy shit to one person he WNT do it to you. Like you special? Smh she got what she deserved.

3. hmmm, well well, keisha fuck pon her husband, her kids father and she just use grammy cause him a gal clown, him nam all the gal dem a jersey after him hustler friends fuck dem off, no love lost, keisha fuck all the man dem from florida to atlanta and he eat all the girls a jersey. so dem even. him and the tall brown youth nam every gal bout deh in a jersey, biggest eaters in jersey, spuggi should ask susan to borrow her swiper, as for grammy, keisha come all the way a jersey and fuck 2 man right under your nose. you cant tame her, she was fucking a big man in atlanta and even have the man in her house and she was married. why jersey people mad when all the do is share and fuck in the same circle, uno need fi get checked.

4. from your kids father to all the men between, the the big man in atlanta that you fuck fi years along with your husband to the ones in florida , you really have no room fi a talk,, remember your bz from your yard is old news and deh a road so quit

5. slimsexy weh u know bout the tall brown yute my girl den i was right to think what i thought because that nigga offered to eat me somn told me no exclusivity neva ina dat. he said he wanted to fuck i was like im good wit my husband tho and him just deh pon him wi eat me. Just so. All a dem a nastiness and all a dem a waste man from tallman to the one primetime who just look like a very thirsty dog) to grammy to di next big nose one weh always deh wid dem. bout dem a stars among stars dem a clowns among clowns. you know how long me a wait fi smaddy call up dem name pon dis dat me cuda get fi talk couple tingz? And not a one a dem nuh live noweh and a hype like dem have donald trump money. Everything a hype hype hype I wan one a dem keep one dance name “savings account” or “career move.” All di likkle foofool restaurant pon di corna deh pon sandford dem fi lock down dat. Food taste like shit. Might be caz a wan nyammy man a cook deh di nyammy man di nyammy kidd di whole nyammy family. Den who coulda really look pon grammy kidd weh fava duppy and skin out mek dat fuck u… ladies are you doing any interviews before taking up these men? Or are they buying you in the club with alcohol? Alcohol haffi ina it somewhere.