KADIAN DI GIRL IS SLAYING

DUTTY KADIAN HENRY RUFUS’S RAT CHATTING OFF HER MOUTH ABOUT MY OUTFIT TALK TRUTH BLEACH OUT GAL MI LOOK GOOD LOOK AT YUH NASTY GAL, YUH NASTY AND DONT HAVE NO AMBITION YUH HOUSE DUTTY AND ALL YUH WALK A TALK BOUT YUH BABYFATHER FIRE REDS BOUT YUH INNA HOTEL WITH HIM A F**K AND ROUNDLY PRINESS A TALK BOUT HIM COME OVER YUH YARD N UNNO LOCK UP INNA ROOM A F**K N INNA CAR. B*TCH FACE GAL YUH WALK N TEK EVERY MAN A FORT LAUDERDALE N YUH NEVER LOOK GOOD GO TEK CARE A YUH KIDS N COME OUT A DANCE A WATCH FIRE REDS YUH DON EVEN GO DOCTOR GO GET A CHECK UP AND A COME PON LIVE A CHAT GO CLEAN YUH DUTTY HOUSE SURGERY CAAN HELP YUH. YUH SKIN STAY BAD LIKE YUH ALWAYS INNA A STOCKING CAUSE YUH SKIN BUSS UP. WHEN WE DID A FRIENDS ALL YUH DO A QUESTIONTHE PICKNEY DEM WAH GWAN OVA YUH BABYFATHER YARD. B*TCH YUH NUH HAVE NOTHING INNA AMERICA B*TCH GO FIND A GOOD JOB YUH DONT EVEN HAVE A POT FI PISS INNA NASTY KADIAN LOOKING MONKEY ASSS ZOO RAT. YUH DEH PAN LIVE A CALL UP PPL F**NG NAME THAT MI NUH TALK BOUT B*TCH GO GET A LIFE ALL YUH GOOD FA A FI INNA DANCE N YUH CANN KEEP FRIEND. B*TCH YUH LOOK SICK STOP INNA COMPETITION WITH PPL YUH TALK SAY YUH NUH LIKE THE MAN WOMAN N STILL YUH A LAUGH UP INNA HER FACE N HOW YUH MUST GET BACK FIRE REDS ALL WHEN YUH DO YUH BODY B*TCH GO SIT SOMEWHERE

10 thoughts on “KADIAN DI GIRL IS SLAYING

1. Sender reds baby mother love attention. Come with new news. This don’t sound like the girl who you trying to make it seem soexcellent went live on ha ass.prnny , Stephanie or yanique send this in cause they can’t stabd kadi .

1. Yes because di person saying it belly look swell and shine..is jus cause mi cannot put the outfit but if u see it u would understand…….

2. Lisa move yuh crany bloodclat yuh stay bad like dog. in a quick min your ass will surly be back in Jamaica your a piece of shit yuh mouth full up a teeth like zip move man a true diddy nuh kno how fi class yuh good f***king germs yuh belly big like yuh drinking rat poison.

3. They both look ugly in the outfit!!! Arguing over who wear it best really bitches y’all have nothing else to do in Florida.

4. Lisa go take several seats. You always in some shit. You stay trying Kemar but if it wasn’t for him you wouldn’t be where u at.

5. Lisa so not excellence needs to take several seats. She always acting like she better then everyone with her bleach out self. Walk around and hype up on ppl. She use to walk around and take care of baller don and Chris. Then finally Kamar come n put her on her feet so now she act like she to good for him. God don’t like ugly.