IM SO DONE

lmaoo

WHO OWN THE SLIPPAS EDITION

Crybaby u an Shabba need fi stop it now really uno ago haaaaaard!!!! Ah u seh flexin non stop flexin neva postpone hahaha foot a cotch offa d back d whole heel ah touch d floor to rass.. Ah u Seh heel an toe woiiiiii

0 thoughts on “IM SO DONE

1. Mi just did a go say more than one a the slippers make but when mi see the cock of round a back mi just leave it to Jesus cause I dont think nobody wicked to themself so fi buy slippers 4 size too small and a wear it.

2. All this boy do is prey pon girls weh can buy him things, jermaine go look a work and start take care of your 7 kids. grow the f**k up.

3. Poor crybaby just can’t get a break…umm I mean rich nigga king crybaby. These dancehall niggas got it All f**ked up in ft lauderdale. When dem scam an Mek a likkle money they advertise it all over the gram.. Den wen dem bruk like dog dem a call every gyal phone a beg. These ppl are living nothing but dirty lives. Know these 2 personally ppl it’s nothing but hype fraud money parties and dumb girls sponsoring their lifestyles. The whole set a dem and their air headed “wifeys” need fi fling in a barrel n roll dung a steep hill

4. Dis is complete wickidness…..Crybaby nuh yuh seh rich people problems??!! BITCH WHERE?? Wheel and come again inna likkle slippas try guh car dem guh bring a Destiny di pickney who yuh nah mine. Eva a floss and stunt fi di Gram but cannot mine ur pickney. Tank God Sade ketch likkle sense a lef yuh ras!

5. Me say can’t stop laughing at the slippers ‘ it need a whole size more to fill out . A think my implant teeth shift the we me laugh at them youth ya . Just to wear name brand they adjust them foot to the size that’s available them get to wear :ngakak :salahkamar

6. Dress like dem just let him out a holding! cause as a grown ass man a only jail house you go and get boot whey nu fit and you have no choice but tek whey yu get.

De oman dem whey mek him ride dem ambition smaller than him slippaz.

7. The real question is why Sade leave him? She jus have baby and leave him right after. She far too pretty fi him anyways but she was so Iin love with him, wonder what really happen and why someone a send him in so often now. Hmmmmm

8. None of these negros cant impress me. Like I stated before drive a Bentley, Rolls Royce, Masaratti. Live in a Mansion paying 20,000 or more on property taxes. Travel to exotic places like Bora Bora not pon buddy pass.

Then I’ll be more impress. These negros nickel and dime bags, susu, borrowing from babymother or hustling money out of chicks and other things (DL).

9. I do agree with no sahhhh but destiny always good believe that him nuh need fi do nothing for that she been hood from the day she born until now

10. Why yall worried about him. You guys clearly don’t have lives, that’s why yall so into his. Dang Let Him Live His Life THE Way He wants. All yall judging someone who can care less about yall opinion because he still going to live his life… Lmao!! You GUYS NEED TO GET LIVES, with yall mixy ASSES, BET YALL DON’T HAVE NOT A DEGREE OR OWNED PROPERTY TO YOUR NAME

11. lol, @ unknown, ur scammer bredrin trying to portray that he living a life that he’s not, so we can chat him all we want. And dont get renk cause ppl over here wid wulleap a letters backa dem name and who actually own shit and dont have to beg, borrow or most important steal it. tell yuh scammer bredrin say next time him tief from ppl him fi go start a likkle ting cause him luck soon run out, idiot like u make these clowns feel like them a sumadi, how u rich and ever other month u a go thru ur fone a look fi see who u can beg a money off of, thats not rich biatch!!

12. Uhmmmm….just curious….Does Crybaby have a degree or own property in his name? Just asking since you mentioned it…..

13. Crybaby is a damn fool that’s all him do a hype up him self n no have shit rich nigga wear ppl slippers dwl no him serious eeh a walk ground jus fi get a lil hype tap the hyping and go look a wuk n mind yuh pickney Dem yuh have all over USA damn clown