ICE MINE BABY COLD

Mi seh I swear these bitches do the most for the gram!!!!! Nuh one week now this ya gyal go inna labour and u mean fi tell mi she deh pon Snapchat and instagram a mek video and a post pic wid her inna panty and bra. All she coulda never have a baby father because a must man she a look. U mean fi tell me him just allow her fi disgrace herself suh bout snap back after pregnancy she need fi go mek underneath her heal good before she come pon social media half naked. #sickstomach #oledawg #nasty

12 thoughts on “ICE MINE BABY COLD

1. This lickkle nasty rat only ah promote she ah back on di road, ah sel pussy again .. So the pussy buyers can now come buy again. Dutty billy can’t mind himself judge she, two ah dem a worthless nobodies

2. So mi go fass pon di girl IG. The baby name “abillion ” as in “a billion dollar?” As in “a billionaire?” A billion? Welcome to the world abillion, I’m sure the name will grow on me Eventually….

3. Nasty ice sick stomach , worthless gal ice who does that in ur high waist underwear trying to prove a point really bitch ??? I have kids of my own u are a disgrace to the female gender . All you think about is how to come on ig naked They say the baby don’t even look like Billy ,take time with u jacket gal mi hear Billy daughter is him twin and urs have a question sign idiot Billy need to do a DNA on abillion .

4. We all know that baby is not for Billy is because Billy shame let him take ur jacket ice

5. Mine baby cold eat out ur nasty pussy ice this gal sick I swear . She ready fi sell Pussy now , for a mother with three kids yeah and two alive she should know better .

6. Billy jacket is finally here lol woiiieeee melting ice Billy bun u nite and day mi hea seh she going to marry Billy so they won’t deported Billy just incase dem hold Billy dam fool like that can stop deportation idiot gal go and find man to help you up not to help u down