DI INSIDER OUTSIDER

Oh what a mix up, one big falling out… The little girls say kadiann no role model fi dem, dem stop walk wid she, all she ah do chat people bizness and make dem life miserable and worse, unstoppable take him f**k an gwan. Oh wa a wey Dem can’t find no steady Mon cus no one ah take them serious. Di girls learn sense big up Jody unno dnt mind kadiann , she ah long time old danchall dirt bag , she nah live no way and ah clean up bear ppl shit, so she can’t lead no one . mi see dem ah stop party Eva since, dats right… Get unno life togetha and start fresh kadiann ah destory unno name

4 thoughts on “DI INSIDER OUTSIDER

1. Oonu love Wi Seh Nice Name Eeh…….My Damn God!!!!!Oonu must be a fly on the damn wall or a cockroach on the ground that oon know what going on in Kadiann damn house

2. Kadiann don’t have a house, let’s get that clear and shes wicked…. Jody talk it! Unno no she a dirty dancehall johncraw so move ya rass ,she wan chat bout Lisa…. Kadiann can’t walk in Lisa bloodclad shoes

3. I was wondering what happened why Monique & Daniesha up and suddenly moved out from where they were staying at??And what happened why they all of a sudden had a falling out…….all of a sudden they just stopped dancing in parties and so on and so forth etc.I was wondering why it was only Kadiannalone having Show Me Your F**k Look by herself??