DEN OPRAH REALLY STILL GUH TEK FOOTA

LadyMiniOprah seh she nah leff FootaHype no matter which friend or family member don’t like it, she seh she’s very happy and no one taking her happiness away
But me a wonder how one woman can be so lie , cause a pure lie she a tell and a act like all is well..
the other day one a we friend use her fake page and no stop message FootaHype and him fall to the trap, him even tell her he’s single, him no inna no serious relationship and him want har inna him life and want to meet her .
Minioprah please , u is a big grown old woman stop make FootaHype fool u, him only ago beat u , obeah you and tum u inna fool.
Woman run fi u life

7 thoughts on “DEN OPRAH REALLY STILL GUH TEK FOOTA

1. Sender this is like ur 4th time sending in MiniOprah and it clearly hasn’t fazed us nor Her!She has a right to choose her own destiny plus Jamaicans will tell you,”who can’t hear,will feel”!!

It is ok to share one’s concern but u can’t be so overbearing with it ,so let her live her happiness!Foota hype is a #%%@^&claat but even Hitler had his wife Eva Braun who loved him to death!

2. Dem likkle duncebat pickney ya love call down ole pon ppl essi but true dem fren dem done by 24 and have grandchildren at 35 dem nuh know any better

3. She is a beautiful woman she can do much better than foota hype, but hey if she loves it then I like it.