DEN A CUDDA WHA MEK NICKY BLACKS COME OUTA HAR PANTS?

42 thoughts on “DEN A CUDDA WHA MEK NICKY BLACKS COME OUTA HAR PANTS?

1. Why dem chobble mi favourite ghetto grand mamma? But Nikki :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak why yuh tek off yuh clothes? Mi watch this bout 3 times for clues and nada. Nikki you must gwan betta yuh know :ngakak Thank God yuh neva tek off yuh drawz and bend ova cause I wouldnt put it past you.

2. When liquor buss inna head…. no man dis SEERUS she did feel hot star. all night yuh inna dat yuh just wah breeze out.

3. No sa what a way mumma Blacks need attention kmft she need to go sit her old tired ass down…Faithlyn st headlamgayle a f**k n suck is yuh name every man weh fresh from jamaica f**k yuh out,,, lawd yuh just love suck out De lil dutty gal dem pussy an pay dem so yuh sick stomach yuh a old grandma now give the road a break… SMFH every pan knock yuh and ugly mouth Tanya Ann Marie Hamilton da da good gosh man unuh need fi rest unuh ole dun out pussy hole….What a way Sylvia Lloyd party did nice smh har man kemiel steel the show of looking the worst,,,,Dwl har Brother have all right fi walk har in because she alone have 10 man weh a f**k har inna har party smh this bitch have no pussy principle dwrcl,,,,Sylvia yuh couldn’t get yuh toss salad kemiel a outfit Fi come a yuh party? smfh both of you nasty alike I see why you’re together unuh is just some set of nastiness everybody a f**k n suck everybody……infection in mouth Munchy Goodas and Sophia Robinson with har handicap pickney unuh cah give dancehall a break why unuh so nuff?Dantiy yuh a goodas from day one big up yuh bloodclatt self……

1. If u cuss the ppl dem nasty gal why u a style d woman child wah d woman child do u can imagine how much gut u kill Kmt everybody suck n f**k suh Lowe d ppl dem pickney a bet u nuh live no wey

4. No man Nicki Blacks yuh a acting like how yuh look now kmft she need to go sit her old tired ass down…Faithlyn st headlamgayle a f**k n suck is yuh name every man weh fresh from jamaica f*k yuh out,,, lawd yuh just love suck out De lil dutty gal dem pussy an pay dem so yuh sick stomach yuh a old grandma now give the road a break… SMFH every pan knock yuh and ugly mouth Tanya Ann Marie Hamilton da da good gosh man unuh need fi rest unuh ole dun out pussy hole….What a way Sylvia Lloyd party did nice smh har man kemiel steel the show of looking the worst,,,,Dwl har Brother have all right fi walk har in because she alone have 10 man weh a f**k har inna har party smh this bitch have no pussy principle dwrcl,,,,Sylvia yuh couldn’t get yuh toss salad kemiel a outfit Fi come a yuh party? smfh both of you nasty alike I see why you’re together unuh is just some set of nastiness everybody a f**k n suck everybody……infection in mouth Munchy Goodas and Sophia Robinson with har handicap pickney unuh cah give dancehall a break why unuh so nuff?Dantiy yuh a goodas from day one big up yuh bloodclatt self

5. Nikki black stop go and disgrace the ppl party you are beyond trash!!!! faithlyn the bad shape granny … who suck more cocky than you? Eh? MI SICK AH UNNO, go seek a life mi tired seeing unno….tired, bad shape, dick mouth crew MI TIRED! Old dutty reds, mi shame fi You ,how YoU and the DJ alone was at your last party DWL, reds you better thank blesh him give u a break this year DWL ,REDS THE BATTY LOOK LIKE wet Pampers!!!!!! Take it off reds DWL. dick mouth Tanya stop buy bottles and go seek some braces bitch your mouth nah stay good and always a sing up on the video light, Tanya YOUR MOUTH CANT CLOSE…. Y’all of yall go bed with each other, ah feel up each other ah dance NASTY RASS Go retire somewhere please mi ah BEGGG UNNO

6. Tanya nuff bad she need fi fix har over bite teeth fi true…All har videos dem eerk up mi timeline…Faithlyn you foot dem nuh tired give dem a break and guh soak dem…Monica you a di next one my gosh I wouldn’t want you tek care a any a mi family member cause mi nuh know if you can give them 100% dedication cause it look like all u duh pon di job a sleep.Reds mi like you whole marketing strategy mi applaud you fi mek you money Jah know,yuh man can stay inna di background and reap the benefits.You did a good job this year.Blesh f**k up yuh event last year and you come back wid good vengeance..i applaud you.One ting though see if you can do a 1 and 2 English class a BCC or Miami Dade.Your writing skills is very very poor both you and Kemil.I am embarrassed to read uno status.It just run on,no punctuation the spellings lawwwd..
    FOR THE RECORD I HAVE TO WRITE LIKE UNO,IF MI PROPER PUNCTUATE UPPA TOP,UNO AGO DECIPHER AND KNOW A WHO.(wink wink)

1. All a unno, come out and eat some fish, support the thing you whores….. Support VINNI FISH FRY, & as mi say reds better still thank God, all now cus if ever blesh didn’t give har a break.. She was ga get a beating AGAIN! Faithyln go suck Yuh mudda you dick mouth Tanya & monurica

7. ITS a simple misunderstanding why niki blow up hear say gone wrong and th man never get a chance fi explain she start class him up one ting lead to a nex and….

8. I suck my mother when mi born an never kill her but you bitch suck your mother she dead because you couldn’t have a f**king mother an telling me to suck my mother bitch you dying f**king slowly but surely big pussy gal come offf pink wall an step to mi because I can’t tell you this I will f**k you up bitch for my mom f**k with me but leave my mother out a this

9. Louis vybz leave the people Them Tanya faithlyn sexy reds a Louis vybz with her accent read the post them good my girl

10. Tanya please mi a beg yuh nuh mek mi have to clean out your file cabinet..yuh videos dem nuh look good nuh matter how much you put up my girl u cannot hot up my head yuh mouth not to mention u crab toe get mi dizzy pon mi owna timeline.mi did delete u already and u send mi back a request cause yuh desperate fi mek friends…go and guide your daughter Pinky on the right path she is following your footsteps in the dancehall world mi and my kids dem should not party the same place and have same friends that right there is a no no.Yuh nuh see seh yuh downgrade from Scarry lef yuh and upgrade himself.Of all people you went and tek up cashboss you couldn’t mad yuh Ex by choosing a non dancehall man weh decent looking and literate..right there mi ratings radar mash up u tek 50 steps backwards.You in competition with yourself boo no comparison to anyone.Goo and get braces u mouth look very bad it’s not a good look…..Yuh nuh plan fi elevate yourself yuh 41 in July I have high hopes for you dancehall run your head mi nuh mek it run me.Make and investment into 2017 to get a house,braces and a new well qualify man you can do better…If mi see yourself a hype up yuh damnself fi get likes pon facebook again I will read yuh yuh rights pon this pinkwall here.i will really mek the dancehall world know who yuh really is even the fly by night one dem a hype u up will stay dem distance mi a warn yuh Tanya AnnMarie Hamilton humble yuhself

1. Them no have no life, them post all sort a shit on Facebook an miserable Inna real life. She affi spend because cash boss only have bloodclaat name an nothing behind it. She can’t pop style pon no because a she alone want cash boss. Right now him a run dung him ex like crazy not the old wife me a talk brown young lady. Cash boss not even have a vehicle. Them old fowl yah waah clothes. All them nasty!!!!

11. Suck pussy mourica British yo confuse fi big woman you have three sons how yo feel fi walk pass them a night time wid a woman fi go eat each other pussy clean up yo life!Miami bitches are the nastiest and the sad part is a pure 40 add year old woman always on pink wall

12. This is just craziness… dance nuh nice like one time. Cyaah even go whine up and get drunk and go home guh f**k again…

13. Can somebody please tell me why Vini running up har blood pressure and nobody nuh see har.Vini u still classless inna clean clothes.You still nuh get nuh ratings from me from you tek up Shawn Sharp,yuh cannot redeem from dat then and not to mention now.Please to gwaan promote yuh bloodclaat fish fry and yuh lobster face looking man Blesh party and lowe people argument battles alone.You are trying to be Iyanla so bad to look patrons fi yuh fish fry,you doing a good job to score more people than Keisha I see.Another thing please stop tell people you a 40,bitch you lying.Add 10 more years and 3 pon dat.You do look like 53.A pink wall buss yuh,suh thank Met and stop ridicule the site.di same ppl hype yuh up and a disown pinkwall and a comment under yuh status live pon pinkwall like myself.Guh and season up yuh food,please to wash yuh hands in between handling the food and typing

14. If you ain’t got no haters you ain’t popping!The Internet got people talking trash and judging people because they’re not happy with their own lives! If you’re not 1st then you’re last! People always coming after number 1! Envy is one of the deadly sins! Some of uno need Jesus! Lol

15. Me seh: this went from 0- 100000 real quick I waan drap na lie old foot war how d hell unnu get d ppl dem file lol all old frenz spilling all they old secrets all yal bitchez gay AF n suck hood like with yal implants yal d same ones nominate old foot to to chat bay fart pon d mic bout entertainment now she strip to entertain unnu yukkkk a Mon soon lick her in her rass but she a work fi d fedz so careful lol real ghetto granmuma

16. Mourica you wide like the ocean, Tanya ya teeth run left you! Faithlyn you ah old eating selling pussy granny, stop Wear the belly band, waist trainer ah dance…. That mean ya body nah good! Pop down bitches ! mourica you and the bald head sissy need fi stay out the ppl party and go find the SISSY CLUB… UNNO in the wrong club! Mi sick ah unno, dutty redz the batty naw suit you, dutty reds YOU AND YOUR friend reka STAY BAD ALL THE TIME …Yall need fi stay home!

Dutty Keisha ah wa do you… A fish fry ah mad you ? fish fry ?! thats what you mad over handicapp pussy Keisha …ya batty ready for drop down , Keisha ya nah stay good ….yall some real Tired grannies need fi find the old ppl club and stay out the young ppl dance, thinking unnno young!

17. Vinni nah wan be nobody!blesh queen

Mourica you need fi take up Nail classes ,You don’t know what you are doing! Faithlyn yinna can’t wait fi come to ppl party to feel up each other, carry y’all sissy ass to the sissy club…. It don’t look good!

18. Chyna cum suck out mi an mourica clean nice pussy u sound hurt eh a nuh dat wen u see wi a party cum do sumthing cuz mi a one bloodclaat butch weh nuh run joke a pussyclaat look how mi nice and clean yuh bumboclaat man gudly stay bad like outta rd none a unuh johncrow cyaa see mi or mourica a party a do wi nothing a which gal a goodas inna dancehall who a nuh sadamite a bisexual or try sexual cuz nuff a unuh f**k gal even one time an claim unuh nuh like it why unuh mad true wen mourica cum a party she ever clean an mi nah asked Chris if mi look good and stay good u a tek bare set pan the gal but unuh haffi see har and wish har well mi wah know a who u cuz mi woulda beat badmind outta yuh big stinking whoring gal no dutty dancehall ppl cyaa pussy bloodclaat stop wi from cum a party bright eh wen mi guh party a nuff straight gal mi draw out cuz mi tan good nuh bloodclaat chyna why yuh mad a nuh wi mek yuh pussy sad mi an mourica nah walk an bother unuh or a beg like wi blind chyna mi ever cum a yuh yard cum stretch out mi hand an seh plz ma beg yuh something so why di rassclaat u a stop a wi bus stop eh dirty chyna all sin spell the same way a neva sadmite rob yuh birth right so plz to leave wi alone cuz a nuh wi mek yuh bruk an hungry ole fart

19. Big pussy f**k out parish it look like u wah yuh done out sour hole fi get suck to abay no equal rights for u lol why u a worry bout mourica kids eh dem well alright nah dead fi hungry an dem definitely a grow right bare straight A’s what about ur kids are maybe yuh is mule unuh a hide unda pink wall a look a hype mi wah unuh step to wi wen unuh see wi cuz mi fully bloodclaat bad misery loves company a nuh mi or mourica mek unuh hole sad angry cross and miserable unuh dutty germs lef ja an cum a farin wid unuh dirty mentality mi wah poison sum a unuh shit house unuh ago tired fi see wi face suh talk to wi nice talk to wi sweet who vex no sah dis funny nuh bloodclaat di hate is real narsty parish tell mi what’s di deal dwrl

20. Big pussy bitch go suck out unno mother , mourica pussy, and her mother pussy… Yes mi send unno under unno mother! Pussyhole!

21. Meisha propper stop write up the people Dem you a old oba wocka you Fi get you son almost Dead bitch ,guh read de bible, take all the candles out a you house I pray god them drop an catch you rass a fire I soon send you file you friend Vini so you a defend her wonder if junie know yet !!no matter how much surgery you do you still look like the Duppy wey yu a f**k ,mouria ,faithly ,Tanya Sylvia Sherika, meisha A write unu up meisha leave Di people Dem

22. Ok stay bad Tanya glamma a you vex why u hate the people Dem soh wait I have something Fi you unu gang up meisha & Tanyaglamma I will Deal with unu case ok

23. Chyna u sad enuh God know stop seek attention an mi enjoy sucking my mada dats why mi look so gud lol mi know u a nuh hot gal dirty chyna cuz yuh luke warm like baby bottle mi wah u an ur mada cum have mi fi tea lunch and dinner f**king bright ole parasite all a who u a class have dem things so mi know seh a badmind a kill u likkle f**ka how u sleep a night wid dat heavy heart no sah chyna amma pray for u to have a clean heart and a pure mind cuz a only careless ppl get up an watch out ppl life cuz di devil always fine wuk gi idlers fi do.

24. Golden girls. Ya MOMMA….. more like sissy, old head tired pussy, grannies, fat backs ,long breast, high teeth… Can’t hold a man stay bad mix up bad mind crew