DANCEHALL DIRT MATRON

Kadiann mi nah understand how Yuh live pon di ground so , my girl Yuh nah pretty, Yuh nah cute, Yuh ah a disgrace , Da way Yuh face stay…. Mi can’t even look pon Yuh! No sah, so help mi out here who support this likkle germs party last year… Make she so hype fi do party again, all ah unno need fi sidung & dinty u are real wicked bombaclad eh

15 thoughts on “DANCEHALL DIRT MATRON

1. Why not just leave her alone..like a ignore her?!u don’t have to support her party or nutten just avoid her sender ok…problem solved!!

1. Nuff respect DaCaramel1..but shame the devil. .if da girl a move like fowlshyt ain’t any need fi peep peep cluck cluck after har? Remember dem sey if you nuh go fowl roost,di fowl can’t shyt pon yuh enuh..

so good lawwwddd mon…use up ur problem solving skills n if u lack it..see me n two more or so Smaddies a tell u fi just avoid her n eureka. .problem solve!!

2. Met vinni send in har self and get free promo fi har fish fry and now this dancehall walking dead a send in har self to . met when dem send u anything with any party or anything on it still post it but block out them flyer mek dem pay u fi promote wid har nasty tan bad self

3. Dem ah sleep, fuk, dance, everything to do with dem ah ground ….dem nah change ! DWL no sah she ugly nah rass lol dutty gal dem. dem ah Inna noooo class! She ah real rat Inna hole, wa only cum out after dark

4. Dancehall going down. These people too corrupt they sit on your page and send in things like nobody got time for that leave all judgement to god. None of us perfect. You don’t like a person come off them page and avoid them.

5. Suh gal really guh dung pan grung an put dem bare knee pan concrete fi mek gal siddung pan dem. A wah dat man. No man mi woulda affi find wah different pose.

6. WOW WHAT A WAY FIRE REDZ GOOD GOOD BABY MADDA JUST AH PROMOTE HAR PARTY AND ALL SOME AH UNNO DEH PON IS SHE UGLY DIS AND DAT DUTYY STINKING SADAMITE CAAN HOLD A MAN LISA SO EXCELLENT CAZZ NUNN NUH ECCELENT ABOUT YOU I KNOW YOU SEND THIS IN BECAUSE DIDI DONT GOT NO PROBLEM WITH NOBODY IN THE STREETS BUT YOU SUCK YUH MADDA GYAL YUH COULDNT HOLD KAMAR THATS WHY HIM NUH STOP CUSS YOU AND BASH YUH WID PPL AH ROAD THIS WAS YOUR COME BACK TO F**K WITH KADIANN BUT GOD A GOD BITCH

7. Why Yuh haffi say fire redz, unno nah tired put unno self out there and him ah only big up his whore, dutty whoring yanique….so kadiann need fi understand redz breed she on a drunk night so make she move har rass, she can’t talk bout no one,lisa take care Her kids

8. Move uno nastiness from here whoring kadiann and nobody is friend… you stop sending your body parts to your land lord? Been watch this dancehall dirt for years she don’t keep friend that’s why she run with any crowd she can get. Go pon that so excellent page the girl thing up and dancehall dirt can’t on the girl level the gal work and mine up her kids them.how much of uno in dancehall sort out uno life.. you kadiann need to sit down cause you a mad over the gal outfit.you is nobody.wesehnice done with. The othe 3 gal them from we she nice don’t have nothing good fi say about you Nothing.dogshit

9. Move uno nastiness from here whoring kadiann and nobody is friend… you stop sending your body parts to your land lord? Been watch this dancehall dirt for years she don’t keep friend that’s why she run with any crowd she can get. Go pon that so excellent page the girl thing up and dancehall dirt can’t on the girl level the gal work and mine up her kids them.how much of uno in dancehall sort out uno life.. you kadiann need to sit down cause you a mad over the gal outfit.you is nobody.wesehnice done with. The othe 3 gal them from we she nice don’t have nothing good fi say about you Nothing.dogshit . Kadiann stop send in tiff picture cause she been your topic like everyday. Stop looking for promotions over here

10. Y’all hoes sick stomach. Everyday y’all using that fire reds name about baby mama. Nobody don’t give a shit she ain’t the only baby mama. Talk about my girl child that dead stomp of him. When First Lady finna bring a reds reds… soft ass hoes stop typing behind computer. These dirty shithouse always in drama. Stop send in uno picture to get promotions. PROMOTION TEAM STOP SEND IN POST ABOUT YALL. people not fool. Only if some a uno did suck uno mama uno wouldn’t be so worthless